Maşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işteOnDeryaa hoşgeldin cnm dün gelemedim bugün diymm
Pazar sporum 4 saat açık hava yürüyüşü
Dünkü sporum 1 saat yürüyüş 30 dk egzersiz
Kızlar kilom aynı ama herkes daha da zayıflamışsın diyor galiba düzenli spordan çok şükürr :)
Maşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işte
Nerelerdesiniz hatunlar. Dun aksam misafiri agirladm.piyano kekten artti.isyerine gtrdm.tabiki yemicem. Is arkdslrm yaptgm seyleri ck seviyor.
Kayinvalidem daha fazla zayiflama kadin dedigin etli butlu olur dedi guldu baya.
Ay hic etli butlu olmaya niyetm yok:)
Maşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işte
Eki Görüntüle 1993171 yeşil çay vakti geldiyse hadi icelim
Giyinisle alakali canim. Bir de seni bi sure gormemis olanlar farkediyorMaşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işte
Çok şükür cnm gözün aydın hayırlı olsunn hangisine girdi en çok istediğine mi
Nerelerdesiniz hatunlar. Dun aksam misafiri agirladm.piyano kekten artti.isyerine gtrdm.tabiki yemicem. Is arkdslrm yaptgm seyleri ck seviyor.
Kayinvalidem daha fazla zayiflama kadin dedigin etli butlu olur dedi guldu baya.
Ay hic etli butlu olmaya niyetm yok:)
Evet canim su çok önemli.4 yada 5 bardak su oldu kaç gündür ihmal ettim su işini belkide ondan gitmedi kilom
Üzülmesin alınmasın diye bişey yapamıyorum kuzum. Evlendigimden bu yana 1.5 yıl oldu evlilikten inan bişey anlamadım evlendigimden beri bişeylere yetişmeye çalışıyorum evlendim hemen işe girdim kendimi köle hizmetçi gibi görüyorum tek avantajı sigorta düşündüğüm evlilik bu değildi benim ama yaşıyorum işteKuzum sen nie makina varken kendine cile yapiosnki.onlar kullanmiosa kullanmasn.sen kullan. Hem calisip hemde bukdr yorulmak.
Bu genclik geri gelmez canim. Biraz caninin kiymetini bil
Calismak iyidir canim.ilerisi icin ve suan icin her zaman iyidir. Maasini almak onunla bsyler yapabilmek bunlar ck guzel.Üzülmesin alınmasın diye bişey yapamıyorum kuzum. Evlendigimden bu yana 1.5 yıl oldu evlilikten inan bişey anlamadım evlendigimden beri bişeylere yetişmeye çalışıyorum evlendim hemen işe girdim kendimi köle hizmetçi gibi görüyorum tek avantajı sigorta düşündüğüm evlilik bu değildi benim ama yaşıyorum işte
Ozaman az kalmis canim:)eşimde bu kilonu sabit tut diyor istemiyorum daha fazla diyor..hedefim 56 ama 57 58 gibi bırakıcam sanırım çok ciddi bu konuda çünkü
Duraklamadasın canım sen ondandır.Ozaman az kalmis canim:)
Bnde 65 64u gorsem mutlu olcam ciddende.1aydir oynamio sagolsun.
Detoks suyumla devam ediyorm canim.bu sabah -700gramla uyandim.hadi bakalim insallah:)Duraklamadasın canım sen ondandır.
İSTEDİĞİNE GİRDİ CANIM
bENDE HEP SABİTİM almıyorumda vermiyorum takıldım mı ne yaptım yada haftasonu kaçamaklarım mahvetti
Yok canim kiraci oduyor. Cnku tum imkanlardan oturan kisi yararlaniyor. Oyuzden kiraciya ait.Sitede oturanlar aidat kiracıyamı ait evsahibinemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?