Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Maşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işte

:)) Erkeklerde öyle istiyor bence biraz ele gelmeli diyorlar hahahaa

Maşallah canım şu spor bana da etki ediyo mu acaba yaa bana niye kimse zayıflamışsın demiyo ki üff yaa sinirden çatlıyazam. Hıhh küstüm işte

Boşver demesinler kız daha iyi bana dedikleri zaman dilimi ısırmaktan bir hal oluyorum nazar ediyorlar :)

Sabah oglani okula birakirken kahvalti yapamamistim. Arabada kalan 3 gunluk yarim keki yedim.
Kahvaltida ekmek yemedim, sut de icmedm dengelenmistir insallah
Bugun kilom yine sabit.

eşimde bu kilonu sabit tut diyor istemiyorum daha fazla diyor..hedefim 56 ama 57 58 gibi bırakıcam sanırım çok ciddi bu konuda çünkü

4 yada 5 bardak su oldu kaç gündür ihmal ettim su işini belkide ondan gitmedi kilom

Kuzum sen nie makina varken kendine cile yapiosnki.onlar kullanmiosa kullanmasn.sen kullan. Hem calisip hemde bukdr yorulmak.
Bu genclik geri gelmez canim. Biraz caninin kiymetini bil
Üzülmesin alınmasın diye bişey yapamıyorum kuzum. Evlendigimden bu yana 1.5 yıl oldu evlilikten inan bişey anlamadım evlendigimden beri bişeylere yetişmeye çalışıyorum evlendim hemen işe girdim kendimi köle hizmetçi gibi görüyorum tek avantajı sigorta düşündüğüm evlilik bu değildi benim ama yaşıyorum işte

Calismak iyidir canim.ilerisi icin ve suan icin her zaman iyidir. Maasini almak onunla bsyler yapabilmek bunlar ck guzel.
Ama clsirkende hayati kendimize dar etmemek lazm.makina olmasa mecbur dicemde.varken kullanmamak sacma.taleplerimizi saygili bir sekilde soledgmzde kirilma fln da olmaz.
Keske yardim etcek biri olsa.esin masayi kaldirsa sudan gecirse.sana yine bi destek yani. Bence evdeki kucugu iyi yetistir canim.yetistirki ileride arkadaslari universitedeki ev arkadasi ilerideki esi hep sana dua eder cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…