Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence seni batıran ekmek zaafın var. Menülerinde her öğünde ekmek var gibi geliyor bana yada aklımda kalan menülerinde diyeyim.Biraz daha azaltamaz mısın?
Aslinda gunde en fazla 3 dlm oluyor szi hic yemediginizdenn fazla geliyorr her igunde yarim somun yiyenn ben icin normal insallahh azaltmaya gayret ediyorum ekmekten vazgecmedigimden pilav makarna tarzi bise hic yemiyorum

Niyetliyim bugun
Sqhurda 1 yumurtavpeynir domates 1 bardak sut 1.5 dlm ekmek
Allah kabul etsin cnm
inşallah cnm sen yaparsın
Kizlar gunaydin
Benim coook iyi gidiyor.tarti yuzume baya guluyor:)
günaydın cnm süper haberr
noldu cnm
tabıkı dualarımdasın
S.aleyküm arkadaşlar Hayırli kandiller herkese
Benide aranıza kabul eder misiniz çok ihtiyacım var çünkü
hoşgeldin cnm neden etmeyelim kendinden bahsetsene biraz
8. Takımdan Selamlar
Kandiliniz mübarek olsun Dualarda buluşmak dileğiyle

Eki Görüntüle 1993549

hayırlı kandiller kaptanım teşekkür ederiz

Aslinda gunde en fazla 3 dlm oluyor szi hic yemediginizdenn fazla geliyorr her igunde yarim somun yiyenn ben icin normal insallahh azaltmaya gayret ediyorum ekmekten vazgecmedigimden pilav makarna tarzi bise hic yemiyorum

SEni şu an en iyi anlayan benim bende her öğün en az 1 ekmek yerdim ya da yarım somun şimd eskiye oranla daha az tabi :) ekmek yemeden doymayan insanlardanım ben :)

Teşekkür ederim
30 yaşındayım
Evli 2 çocuk sahibi
165 boy ve 67kg. Göbek Basen bacak ne varsa herseyden muzdaribim.
Sorunum 10 kg vermek istiyorum inşaAllah ve bir türlü basaramiyorum Nerede hata yapıyorum bilmiyorum

Teşekkür ederim
30 yaşındayım
Evli 2 çocuk sahibi
165 boy ve 67kg. Göbek Basen bacak ne varsa herseyden muzdaribim.
Sorunum 10 kg vermek istiyorum inşaAllah ve bir türlü basaramiyorum Nerede hata yapıyorum bilmiyorum
tamam cnm hoşgeldin ozaman
ilk sayafada kurallarımız var bir oku istersen
bol katılım
düzenli menü paylaşımıyla kısa sürede veririsin cnm

Kizlar oglen
Pilav tarhana corbasi ve firinda turlunun ince yufka arasina koyulmus bir yemek vardi. Ayrica salatalar mercimek koftesi ve profiterol ve yogurt vardi.
Sabah yine yogurt cilek badem tarcin yedgm icn su icip gitsemde acikmstm. Yufka arasina o turlu yemegnden aldm ve salata yogurtla yedm. Ama oyle mutsuzmki.kalorisine internetten baktm 270kalori. Ck moralm bzk.detoks suyumu iciyorm. Sizce bsy olur mu.kilo alir miyim. Aksam cacik yer gecerim o onemli deil.ama suanki mutsuzlugumu napcam

cANIM GÜN İÇİNDE YEDİĞİMİZ EİRYOR STRES YAPMA.Özendiğin şeyi yememek ilerde daha çok saldırmaya sebep oluyor.Ben de kemalpşa tatlısı yedim 1 tane biliyorum yemesem dha çok saldırcam ilerde. kalorisi 80 miş neyseki

Sagol canim.ay nerdeyse aglicam.takinti yapmamam lazm.ilerde sorun cikar cidden. Aynada kendime bakiyorm.ki cidden zayifladm.o eski halimden eser yok.ama kendimi tombis hissediyorm.

Sagol canim.ay nerdeyse aglicam.takinti yapmamam lazm.ilerde sorun cikar cidden. Aynada kendime bakiyorm.ki cidden zayifladm.o eski halimden eser yok.ama kendimi tombis hissediyorm.

Yok canım takılma tamamen hayatımızdan çıkartmayı değil sevdiğmiz yiyeceğe başlayınca kendimizi durdurmak en güzeli.ben akşam yine süt içip yatıcam inş.Ne yaparsam yapayım akşam yemezsem kilom gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…