- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Aslinda gunde en fazla 3 dlm oluyor szi hic yemediginizdenn fazla geliyorr her igunde yarim somun yiyenn ben icin normal insallahh azaltmaya gayret ediyorum ekmekten vazgecmedigimden pilav makarna tarzi bise hic yemiyorum
Teşekkür ederim
30 yaşındayım
Evli 2 çocuk sahibi
165 boy ve 67kg. Göbek Basen bacak ne varsa herseyden muzdaribim.
Sorunum 10 kg vermek istiyorum inşaAllah ve bir türlü basaramiyorum Nerede hata yapıyorum bilmiyorum
Kizlar oglen
Pilav tarhana corbasi ve firinda turlunun ince yufka arasina koyulmus bir yemek vardi. Ayrica salatalar mercimek koftesi ve profiterol ve yogurt vardi.
Sabah yine yogurt cilek badem tarcin yedgm icn su icip gitsemde acikmstm. Yufka arasina o turlu yemegnden aldm ve salata yogurtla yedm. Ama oyle mutsuzmki.kalorisine internetten baktm 270kalori. Ck moralm bzk.detoks suyumu iciyorm. Sizce bsy olur mu.kilo alir miyim. Aksam cacik yer gecerim o onemli deil.ama suanki mutsuzlugumu napcam
Sagol canim.ay nerdeyse aglicam.takinti yapmamam lazm.ilerde sorun cikar cidden. Aynada kendime bakiyorm.ki cidden zayifladm.o eski halimden eser yok.ama kendimi tombis hissediyorm.
İki gündür öğle yemeğinden sonra halsizlik gözlerime kapanma çöküyor neden acaba kızlar
Emin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor
Sabah
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
az çorba
1 küçük dolma
1 adet kemalpaşa tatlısı (80 kaloriymiş )
akşam
süt düşünüyorum inş başka şey yemem bu cuma 1 kilo gitmeli arkadaşlar 59 inerim inş.Anneme gitmiyorum diyetim bozulacak diye :)
Bana çok dönüş oldu mesela çok zayıflamışsın diye halbuki 5 6 kilo verdim..
Verirsin cnm ya inanıyorum sana :)
Sporun etkisi o ip atlamak çok iyi gerçekten bende 6-7 kg verdiğimde herkes 10dan fazla vermişsin gibi duruyor derdi
Benimde. Ceviz badem atiyorm agzima.esim abur cubur yerken sirf bsy yiyorm psikolojisine giriyim die:)Evet canım ben bildim bileli sabah dışında ekmek yemeyi seven biri olmadım.Hatta suan makarna pilavda yemiyorum iki aydır yersemde nadir.Benimde çayın yanında bişiler yeme özelliğim var
Takinti oluyor ya. Smdi mesela aynada bakiyorm kendime. Hosuma gidiyo.ama yok ya daha zayifla fln diorm kendimeEmin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor
İnş canım haftasonu batırdım pazartesiden beri düzeltmeye uğraşıyorum :)
Akşam 60 kere atladım canım sadece.Egzersize gidiyorum bu sıra haftada 2 kez falan evet sıkılaşmışssın diyenlerde oluyor 60 kiloyum ama 36 beden pantolon oluyo ilginç geliyo bana :)
Takinti oluyor ya. Smdi mesela aynada bakiyorm kendime. Hosuma gidiyo.ama yok ya daha zayifla fln diorm kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?