Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İki gündür öğle yemeğinden sonra halsizlik gözlerime kapanma çöküyor neden acaba kızlar

Aslinda gunde en fazla 3 dlm oluyor szi hic yemediginizdenn fazla geliyorr her igunde yarim somun yiyenn ben icin normal insallahh azaltmaya gayret ediyorum ekmekten vazgecmedigimden pilav makarna tarzi bise hic yemiyorum

Evet canım ben bildim bileli sabah dışında ekmek yemeyi seven biri olmadım.Hatta suan makarna pilavda yemiyorum iki aydır yersemde nadir.Benimde çayın yanında bişiler yeme özelliğim var

Teşekkür ederim
30 yaşındayım
Evli 2 çocuk sahibi
165 boy ve 67kg. Göbek Basen bacak ne varsa herseyden muzdaribim.
Sorunum 10 kg vermek istiyorum inşaAllah ve bir türlü basaramiyorum Nerede hata yapıyorum bilmiyorum

Hoşgeldin cnm eğer istikrar ile ilerlersen 3 aydan daha kısa bir sürede 10 kgma veda edersin

Canım hiç bişey olmaz kilo falan almazsın alsam ben alırdım bu hafta yediklerimden hala sabitim önemli olan stres yapmamak :)

Sagol canim.ay nerdeyse aglicam.takinti yapmamam lazm.ilerde sorun cikar cidden. Aynada kendime bakiyorm.ki cidden zayifladm.o eski halimden eser yok.ama kendimi tombis hissediyorm.

Emin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor

Sabah
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
1 hurma

öğlen
az çorba
1 küçük dolma
1 adet kemalpaşa tatlısı (80 kaloriymiş )

akşam
süt düşünüyorum inş başka şey yemem bu cuma 1 kilo gitmeli arkadaşlar 59 inerim inş.Anneme gitmiyorum diyetim bozulacak diye :)

Verirsin cnm ya inanıyorum sana :)

Sporun etkisi o ip atlamak çok iyi gerçekten bende 6-7 kg verdiğimde herkes 10dan fazla vermişsin gibi duruyor derdi

Akşam 60 kere atladım canım sadece.Egzersize gidiyorum bu sıra haftada 2 kez falan evet sıkılaşmışssın diyenlerde oluyor 60 kiloyum ama 36 beden pantolon oluyo ilginç geliyo bana :)

Evet canım ben bildim bileli sabah dışında ekmek yemeyi seven biri olmadım.Hatta suan makarna pilavda yemiyorum iki aydır yersemde nadir.Benimde çayın yanında bişiler yeme özelliğim var
Benimde. Ceviz badem atiyorm agzima.esim abur cubur yerken sirf bsy yiyorm psikolojisine giriyim die:)

Emin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor
Takinti oluyor ya. Smdi mesela aynada bakiyorm kendime. Hosuma gidiyo.ama yok ya daha zayifla fln diorm kendime

Akşam 60 kere atladım canım sadece.Egzersize gidiyorum bu sıra haftada 2 kez falan evet sıkılaşmışssın diyenlerde oluyor 60 kiloyum ama 36 beden pantolon oluyo ilginç geliyo bana :)

Sporu yaptığında zaman değil düzen fark ettiriyor canım ben o hergün spor yaparken max sabah akşam toplamda 30 dkmı bile almıyordu :)

Takinti oluyor ya. Smdi mesela aynada bakiyorm kendime. Hosuma gidiyo.ama yok ya daha zayifla fln diorm kendime

Ah biz kadınlar :)

Hepimiz öyleyiz canım valla bak bende öyleyimm ayanaya bakıyorum bu ne ya diyorumm zayıflamam gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…