Okudum Tamam Allahın izniyle başlıyorum
Ben Leslie yapıyorum Plates yapıyorum
Leslie 2 yada 3 yapıp sonra plates hareketleri ekliyorum yada sadece 1 saat dolanan kadar plates yapıyorum
InşaAllah canım sizinde önerileriniz var ise çok sevinirimÇok güzel cnm ne güzel sıkılaşırsınn
afiyet olsun cnmÖğle yemeğim. Aslında kahvaltı desem daha doğru olur henüz ağzıma yemek girmedi de
Bi tabak köy yoğurduna yulaf pulbiber nane çörek otu keten tohumu atıp yiycem şimdi
InşaAllah canım sizinde önerileriniz var ise çok sevinirim
Benim de acil kendime gelmem lazim. Aynadaki goruntu duzeldikce hirslanacagima saliyorum
Hedefime zamaninda ulasamayacagim
En büyük örneği ben değil miyim burda 40 beden giydim diye bi havalara girdim ama iki gün sürdü o mutluluk iki üç haftadır da o kiloya gelemedim dahaHepimizin genel sorunu bu biraz zayıflayınca hemen salıveriyoruz kendimizii
Benimde vardi canim kimple cay icmeyi biraktimmmm i yuzdenEvet canım ben bildim bileli sabah dışında ekmek yemeyi seven biri olmadım.Hatta suan makarna pilavda yemiyorum iki aydır yersemde nadir.Benimde çayın yanında bişiler yeme özelliğim var
B3nim tartinin Allah belasini versinnn bir o zayifladin demiyor okulda herkes gun gectikce eriyosun diyor tartida tik yokkkkkEmin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor
Kuzum erken yemişsin yakarsın bence sporda yaparsanKizlar oglen
Pilav tarhana corbasi ve firinda turlunun ince yufka arasina koyulmus bir yemek vardi. Ayrica salatalar mercimek koftesi ve profiterol ve yogurt vardi.
Sabah yine yogurt cilek badem tarcin yedgm icn su icip gitsemde acikmstm. Yufka arasina o turlu yemegnden aldm ve salata yogurtla yedm. Ama oyle mutsuzmki.kalorisine internetten baktm 270kalori. Ck moralm bzk.detoks suyumu iciyorm. Sizce bsy olur mu.kilo alir miyim. Aksam cacik yer gecerim o onemli deil.ama suanki mutsuzlugumu napcam
Sabah
1 dilim ekmek
peynirli yumurta
şekersiz çay
1 hurma
öğlen
az çorba
1 küçük dolma
1 adet kemalpaşa tatlısı (80 kaloriymiş )
akşam
süt düşünüyorum inş başka şey yemem bu cuma 1 kilo gitmeli arkadaşlar 59 inerim inş.Anneme gitmiyorum diyetim bozulacak diye :)
Süperr sıkılaştırırOkudum Tamam Allahın izniyle başlıyorum
Ben Leslie yapıyorum Plates yapıyorum
Leslie 2 yada 3 yapıp sonra plates hareketleri ekliyorum yada sadece 1 saat dolanan kadar plates yapıyorum
Cnm menülerini paylaş yorumlarızInşaAllah canım sizinde önerileriniz var ise çok sevinirim
Harikasın cnmkIZLAR BAKLAVA GELDİ VE YEMEDİM :)
Tatlısı nick değişcez daha yok öyle hadi bakalım toparlanBenim de acil kendime gelmem lazim. Aynadaki goruntu duzeldikce hirslanacagima saliyorum
Hedefime zamaninda ulasamayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?