Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Öğle yemeğim. Aslında kahvaltı desem daha doğru olur henüz ağzıma yemek girmedi de

Bi tabak köy yoğurduna yulaf pulbiber nane çörek otu keten tohumu atıp yiycem şimdi

Eklentiler

• IMG_9463.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 34
hER İŞTE BİR HAYIR VARMIŞ ÖĞLEN KEMALPAŞA TATLISINI YESEYDİM KESİN YERDİM :) AMA ŞİMDİ HAKKIM DEĞİL

Hepimizin genel sorunu bu biraz zayıflayınca hemen salıveriyoruz kendimizii
En büyük örneği ben değil miyim burda 40 beden giydim diye bi havalara girdim ama iki gün sürdü o mutluluk iki üç haftadır da o kiloya gelemedim daha
Bakın ibret alın benden

Emin ol hepsi psikolojik düşün zapzayıfım böyle ilk zamanlar hala diyorum kii kiloluyumm çünkü biz verdiğimizi hissetmiyoruz ama bunu karşı taraf daha iyi görüyor
B3nim tartinin Allah belasini versinnn bir o zayifladin demiyor okulda herkes gun gectikce eriyosun diyor tartida tik yokkkkk

Sabah:

10:00 kayısılı form çay

11:00 Türk kahvesi

Öğle:

15:00 bi tabak yoğurt içine pulbiber nane çörekotu keten tohumu yulaf ezmesi kattım

Akşam:

17:35 bi küçük taze kayısı

19:40 4kaşık türlü(patlıcan kabak kıyma domates biber)

Su: 2.5 litre + 3 bitki çayı

Spor: 60dk yürüyüş

Kuzum erken yemişsin yakarsın bence sporda yaparsan

Akşam la tatlı telafi oluyor cnm ama daha sağlıklı beslenmelisin akşamları

Okudum Tamam Allahın izniyle başlıyorum
Ben Leslie yapıyorum Plates yapıyorum
Leslie 2 yada 3 yapıp sonra plates hareketleri ekliyorum yada sadece 1 saat dolanan kadar plates yapıyorum
Süperr sıkılaştırır
InşaAllah canım sizinde önerileriniz var ise çok sevinirim
Cnm menülerini paylaş yorumlarız
Sende diğer arkadaşların menülerini takip et
Çok kaçamak yapan bi takım değiliz
Maşallah istikrarlı kızlar
Sana mutlaka faydaları olacak
kIZLAR BAKLAVA GELDİ VE YEMEDİM :)
Harikasın cnm
Benim de acil kendime gelmem lazim. Aynadaki goruntu duzeldikce hirslanacagima saliyorum
Hedefime zamaninda ulasamayacagim
Tatlısı nick değişcez daha yok öyle hadi bakalım toparlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…