- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
harika cnmSabah:
10:00 kayısılı form çay
11:00 Türk kahvesi
Öğle:
15:00 bi tabak yoğurt içine pulbiber nane çörekotu keten tohumu yulaf ezmesi kattım
Akşam:
17:35 bi küçük taze kayısı
19:40 4kaşık türlü(patlıcan kabak kıyma domates biber)
Su: 2.5 litre + 3 bitki çayı
Spor: 60dk yürüyüş
ta am kaptanım yapıcam bugunAmin cnm
Pasta hiç olmamış
Kızına hayırlı yaşlar cnm
Sanada bugun ceza vereşinde pastayı yak sporuna ek 50 mekik 50 squat
Yuzde olarak nasil hesaplaniyordu?Eki Görüntüle 1994195
Evettt kızlar biraz gecikti ama ancak fırsat buldum
1 nisan- 5 mayıs arası analizleriniz
Kahverengi211 @Furha63 F fahriyeaba
Kızlar durum ortada aylık hedefinizin altındasınız
Lütfen bu ay hedefi tutturun üzülerek uyarı veriyorum önümüzdeki ay tutturamazsanız malesef diskalifiye olursunuz
Sismaniye B bayandipali 20_KELEBEK BtRt @Gencanne68 OnDeryaa ve Kaydasay77 sizide tebrik ederim
Canım o aya başladıgın kilonun %2 sini vermen gerekiyorYuzde olarak nasil hesaplaniyordu?
Kilo arttikca dusuyor ya o acidan soruyorum :)
Bi daha ki ay icin 68.1 *2/100Canım o aya başladıgın kilonun %2 sini vermen gerekiyor
Mesela sen 73 kilo başlamıssın
%2 si 1,460 gr ediyor
73 x 2 /100 olarak hesaplayabilirsin
400 bile degil ya. Matematigim berbat kusura bakmayinBi daha ki ay icin 68.1 *2/100
1360 gr vermem lazim yani. Haftada 400 gr. anladim simdi
1 aydir ayni kilodaym.oyzdn seni i anliyorm.senin kolay kolay sabit ciktgni htrlamiyorm.ya artidasn yada cok eksidesin. Yani tarti baya oynuo.ben aksam ac karnina tartildgmla sabah tartildgmn arasnda 300gram anca oynuo. Bu hafta detoks suyundan midir nedir. Isik hiziyla indi kilom. Bnde spor yapamiyorm.cnku cidden vakit yok artik. Is ayri ev ayri arkadasliklar ayri. Hepsi zamanimi aliyor. Smdi yazin yaklasmasiyla bayramlar tatil planlari offf kucukken hic plan yapmiodk.ne guzeldi.Eskiden haftada 3 kilo bile veriyodum ne güzel şimdi ise 300 gr vermek için kendimi yırtıyorum yaason üç hafta oldu hala 66.9'u yakalayamadım iki günde aldım üç haftadır uğraşıyorum vermek için. Ama bu haksızlıııkkk. Sabah 67.5 çıktım Pazartesi'den beri yarım kg gitmiş ama Cuma'ya göre 100 gr umutsuz vakayım artık. Her hafta 100 gr olsa ben yandım ki ne yandım. Ben havaların ısınmasından hiç mutlu değilim misafirlikler yüzünden keşke ocakta dank etseydi de o zaman başlasaydım. Geç kalmışım
Canim suyun tarifini alabilir miyim :)1 aydir ayni kilodaym.oyzdn seni i anliyorm.senin kolay kolay sabit ciktgni htrlamiyorm.ya artidasn yada cok eksidesin. Yani tarti baya oynuo.ben aksam ac karnina tartildgmla sabah tartildgmn arasnda 300gram anca oynuo. Bu hafta detoks suyundan midir nedir. Isik hiziyla indi kilom. Bnde spor yapamiyorm.cnku cidden vakit yok artik. Is ayri ev ayri arkadasliklar ayri. Hepsi zamanimi aliyor. Smdi yazin yaklasmasiyla bayramlar tatil planlari offf kucukken hic plan yapmiodk.ne guzeldi.
Eski nesen yk gibi snn. Enerjisiz goruyorm.yada kendimle karistiryorm:)
65 olunca mezun olacak misinBen geçen sene ramazanda 6 ondan önce 5 kg almıştım bir ayda
Bu sene eşimle karar verdik sahurda milkshake üçicez sadece(protein içeceği) iftarda da dikkat edicezz artık bayramın 2.gğnü Doğum günüm ve benüm 60 olmam lazım. Kendime söz verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?