Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

harika cnm

Bugun ben de tartida fena degildim tabi eskisi gibi 1 1 gitmiyor artik. Sporu da cok yapamiyorum
Su persembeleri gelen sebat her gun olsa simdiye hedefime ulasmistim

Yuzde olarak nasil hesaplaniyordu?
Kilo arttikca dusuyor ya o acidan soruyorum :)

Bir daha ki ay ramazan da dahil olacak ben oruc tutarken kilo aliyorum
Sahurda asiri kalorili yiyorum bir de ardindan uyuyunca kilo kacinilmaz.
Iftari cook hafif atlatmak sart

Ben geçen sene ramazanda 6 ondan önce 5 kg almıştım bir ayda
Bu sene eşimle karar verdik sahurda milkshake üçicez sadece(protein içeceği) iftarda da dikkat edicezz artık bayramın 2.gğnü Doğum günüm ve benüm 60 olmam lazım. Kendime söz verdim.

Eskiden haftada 3 kilo bile veriyodum ne güzel şimdi ise 300 gr vermek için kendimi yırtıyorum yaa son üç hafta oldu hala 66.9'u yakalayamadım iki günde aldım üç haftadır uğraşıyorum vermek için. Ama bu haksızlıııkkk. Sabah 67.5 çıktım Pazartesi'den beri yarım kg gitmiş ama Cuma'ya göre 100 gr umutsuz vakayım artık. Her hafta 100 gr olsa ben yandım ki ne yandım. Ben havaların ısınmasından hiç mutlu değilim misafirlikler yüzünden keşke ocakta dank etseydi de o zaman başlasaydım. Geç kalmışım

1 aydir ayni kilodaym.oyzdn seni i anliyorm.senin kolay kolay sabit ciktgni htrlamiyorm.ya artidasn yada cok eksidesin. Yani tarti baya oynuo.ben aksam ac karnina tartildgmla sabah tartildgmn arasnda 300gram anca oynuo. Bu hafta detoks suyundan midir nedir. Isik hiziyla indi kilom. Bnde spor yapamiyorm.cnku cidden vakit yok artik. Is ayri ev ayri arkadasliklar ayri. Hepsi zamanimi aliyor. Smdi yazin yaklasmasiyla bayramlar tatil planlari offf kucukken hic plan yapmiodk.ne guzeldi.
Eski nesen yk gibi snn. Enerjisiz goruyorm.yada kendimle karistiryorm:)

Canim suyun tarifini alabilir miyim :)

OnDeryaa yine ayni gidiyoruz ben de 67.5

65 olunca mezun olacak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…