Şaka demi
Ben sıfır kıyafet tartılıyorum öyle ki tokamı bile çıkarıyorum :))Arkadaşlar sizler tartıda nasıl tartiliyorsunuz.
Kıyafetle mi yoksa soyunup mu
Nasıl tartılmak gerek @sahgull
Ben iç çamaşır ile sabah WC'den sonra.Arkadaşlar sizler tartıda nasıl tartiliyorsunuz.
Kıyafetle mi yoksa soyunup mu
Nasıl tartılmak gerek @sahgull
Bi avuç kuruyemiş yedim. Birazda taze peynir getirmiş kv. Ondan yedimSüperr akşam tutabilirsen kendini
Yani hesaplandığı göre 57.300 olmam gerek kilomun %80 niTutturabiliyormusun ki %80 ni tutturuyorsan mezun ederiz
Olursun insallah canim stres yapma. Eksi olacagim de kendini inandir:)))Menum
Bugün niyetliydim.
Akşam mantar kavurdum çok az zeytinyağı ve tuzla
2 kepçe cacık
Sizce yarın bu menüyle -100 olurmuyum ya
Ağlicam valla sıkıldım artık.
Geçmiş olsun canim inşallah fayda görürsün bu antibiyotikten. Sağlik için kullanıyorsun canim öyle düşün.Kızlar antibiyotiğim dün bitti. Bugün yine doktora gittim başka antibiyotik verdi o da işe yaramazsa uzmana gitcekmişim. Özel bi doktor adı verdi. İnşallah iyi olur artık. Bu ilaçlarda iştahımı açıyo sanki
Mutsuzum......
Aksam olmamiş canim. Insallah yarin tartiyi etkilemez.Menum
Sabah
8:00 yarim kase musli,
9:30 1 haslanmis yumurta, maydonoz, az beyaz peynir
Sutlu turk kahvesi
Ogle 14:30
Brokoli corbasi, 1 wasa
aksam 17:50
3 wasa 2 kasik fistik ezmesi, yarim muz, 1 tk kakao
Spor 45 dk
Su 2 lt
Cok guzel menu supersinBenim menüm
Sabah
1 yumurta
Biraz peynir
4 tane zeytin
Domates salatalik
1 çaybardagi kuruyemiş
Ara
1 bardak süt
1 elma
Aksam
1 kase ayran çorbasi
1 tabak ıspanak yemegi
Salata yogurt
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş
Allah kabul etsin canim. Gayet guzelİyi akşamlar kızlar
Sabah yok
Oruc
Aksam 1tabak etlı pırasa +1kase yogurt
1liıtre su
Kaptanın dedıgı sporu yaptım artı bıde 1saat leslıe
Gecmis olsun. Nazara geliyorsun.masallah diyelim kuzum sanada nazar degmesin.Ben iç çamaşır ile sabah WC'den sonra.
Bi avuç kuruyemiş yedim. Birazda taze peynir getirmiş kv. Ondan yedimsu 3 litre bitki çayı 3 tane oldu ama 3.5 -4 olur su
Yoğurt yemem artık. Belki bi bekunis içerimeksi çıkmam lazımmm.
Ayy inşallahOlursun insallah canim stres yapma. Eksi olacagim de kendini inandir:)))
Ben de 56 diyerek kendime 2 kilocuk pay veriyorum :) yoksa 58 de iyiym benKizlar ben 1.69 boyundym.yarinda tartida guzel bir sonuc geliyor. Hedefim 65. Diyetisyenim 66 iyi snn icin demisti. Ama ilerideki hamilelik vs. Gibi kilolu seyleri katarsak 60olsam iyi gibime gelio.ama 60a inecek hal kalmadi bende ya. Yada 60bende az mi durur bilemedm. Almayada yerimiz mi olsn. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?