Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yaa şok diyetten çıkınca iki üç kg aldım maalesef onlar gitmiyo bi türlü bi artı bi eksi takıldım kaldım bir aydır 67-68 arasında oynuyo kafayı sıyırcam. Yaa hakket benim fark çok oluyo alıştım normal geliyo ama size bakınca normal değil diye düşünüyorum. Bilemedim bi günde üç kilo fark ediyo sabahtan akşama ben şok. Hatta du bi tartılayım......
2 kg fark var ve açım su içmedim 69.5 çıktı şuan sabah ya güldürücem ya ağlatıcam ne olur bende bilemiyorum
Evet sanki bi eksiklik bi mutsuzluk var hissediyorum ama anlatamıyorum. Haklısın var bişeyler. Ama kendinin de farkında olman güzel.

65 olunca mezun olacak misin
yok kız mezun olurmuyum hiiçç. Daha ikinci hedefim var (60) sonra koruması var. Sabitlenince mezun olucam. ben hep burdayım. 6 senedir bırakmadım seviyorum kk'yı

Ben yarın muhtemelen tam 60 çıkıcam.

Son düzenleme:
Mevsim gecisinden olablr.ruh hali insanin degisio.uzun suredirde bu maraton insani yoruyor. Allaha sukur hic biseyim yok.fakat ozel hayatimdan buraya eskisi gibi zaman ayiramadim. Sanirim yaz boyuncada bole olcak. Hem isyerindeki isler artti.hemde isyerindeki sorumluluklarm artti. Arkadaslarimizla vakit geciriyoruz derken kendimle basbasa kalip kitap okuyamiyorum bile. Ah ah:)

Canim miksahakeden kastini izelden yazarmisinn bi urun var bende kullaniyomvonu acaba

Sabah:

8:15 limonlu sıcak su
11:20 peynirli gözleme
13:00 Türk kahvesi

Öğle:

16:40 2salatalık

Akşam:

Pulbiberli Yoğurt yemeyi düşünüyorum yatmadan :)

Su: 3litre

Spor: 1saat yürüyüş 15 dk bacak egzersizi

Bennnim yorgunn ve yogun gunummm
Sabah 4 diyet buskuvi sunta diyom ben ona kahve
Ogle qyran 1 elma 4 sunta buskuvi
Ara 1 kase yogurt 1 nektar
Spora gittim 1 sa plates 50 dk yuruyus
Ece geldim 1 bardak sutlu kahve biraz leblebi
Aksam 20 de bir pqrca tavuk salata yerim
Kayunvalidem bende oruc bugun insuz yesem ayip olur diye iftari bekliyorummm

Ben ince seyler giyiyorsam cikarmiyorum ama kot pantolon agir kazak vs varsa cikarip tartiliyorum.
ben sabah wc den sonra giyinmeden önce cnm
Aslında benim hemen mezun olmam lazım. Çünkü tatile gidicez ve orda tartılıp söyleyemem. E bende kıyafetle tartıliyorum. Acaba soyunup tartılsam. Ve kilomun %80 ini tamamlayıp mezun olabilir miyim. Buradan yarıda bırakıp gitmek istemiyorum en azından %80 le mezun olayım böyle düşünüyorum. Ne dersiniz nasıl yapiyim
sahgull olurmu canım ya

Bence firsatin varsa izne ayril. Tatil sonrasi ihtiyacin olabilir
Mezun olunca 6 ay yarisamiyorsun

Tutturabiliyormusun ki %80 ni tutturuyorsan mezun ederiz

Güzel cnm afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…