Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Spor çetelesi

@chemistry_eng :

@20_KELEBEK : 40-60-60-100-45-70-20

@Gencanne68 : 60-60-90-

@Nurumcan94 :

@Kaydasay77 : 90-60-90-30-60-60-60-

@sahgul : 30-

BtRt : 30-30-90-30-

Sismaniye : 15-27-45-

@Furha63 : 30-30-

Kahsen :

keklikek :

OnDeryaa : 40-50-135-60-90-60-30-

F fahriyeaba : 100-60-150-90-100-110-105-

Kahverengi211 : 25-30-45-10-55-

Zerosima : 90-240-90-90-90-70-45-

B bayandipali : 20-20-90-

@NzLi :

H HedefVeBasari :

1. Miz: Zerosima ve F fahriyeaba 715 dk

2.miz. Bendeniz kkli_kadin 465dk

3.müz Kaydasay77 450 dk

Ayrıca 20_KELEBEK arkadaşımıza da mansiyon ödülü veriyorum derece olmasa (az bi farkla) bile düzenli yaptığı için.

Hepinizi tebrik ediyorum önemli olan süreklilik çok yapmak değil haydi bu hafta daha da asılalım spora

Canimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmm
Bugunnnn filll gibii yedimmmm mademm olmuyo birak dedim kendime sisgo kallll ye patlayana kadarrrr yeeeee cokkk uzgunummm cokkkk

Canimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmm
Bugunnnn filll gibii yedimmmm mademm olmuyo birak dedim kendime sisgo kallll ye patlayana kadarrrr yeeeee cokkk uzgunummm cokkkk
Bende ayni durumdayim canim. Bende bıktım ve bugün diyet felan kalmadi. Çokkk yedimm

Canım senin sorunun meyveyi çok yiyorsun. Nerrdeyse hergün yiyorsn. Şöyle düşün hergün 1 porsiyon tatlı yiyorsun. Kolay kilo verebilirmisin o şekilde.

Hayır pes etmek Yok. Bak spora da başladın ne güzel hergün yapıyosun.

Aslında senin durumunun farkındayım. Çok çok yavaş gidiyor. Spora da asıldın yine çok bi etki olmadı. Bugün senin hakkında biraz düşündüm açıkçası neden böyle olabilir diye. Tahlil yaptırdım demiştin sanki ama. Homa idi sanırım tahlilin adı: insülin direnci ve tiroidler için endokrin doktoruna gitmeni tavsiye edicem. Bunun dışında da başka bi diyet şekli araştıralım sana belki de vücudun bu sistemi istemiyordur. Mesela karataya uy bi hafta bakalım fark etcek mi. O da olmazsa öbür hafta dukan yap. Deneye deneye bulucaz senin için en iyi yöntemi. Gayretinin çok farkındayım ve sonuç olmayınca pes etmen çok normal. Ama ne olur ümidini yitirme. Önce kendine inan. Sürekli kendini zayıf hayal et mesela.

Hatta istersen birlikte yapalım yalnızlık çekme mesela neyi deneyelim bu hafta hangisinden başlayalım istersin. Benim yoldaşım artık gelmiyo senle paslaşalım ne dersin hem destek hem moral oluruz birbirimize. Yeter ki bırakma kendini

Canım senin sorunun meyveyi çok yiyorsun. Nerrdeyse hergün yiyorsn. Şöyle düşün hergün 1 porsiyon tatlı yiyorsun. Kolay kilo verebilirmisin o şekilde.
canimmm oylemi diyosunnn o zaman gunde 1 taneye dusureyim birdeen ayrilamammm ters tepiyooo bana ekmegide maksimum 2 dlm gunde 1 dlm yedigim gun icin kendime odul vericem meselaa 3 4 salatalik yiycemmm
Bende ayni durumdayim canim. Bende bıktım ve bugün diyet felan kalmadi. Çokkk yedimm
canimmm bende pes etmistim ama sisman omakkk istemiyorumm cokk gencim bu kilo icin 44 bedendim suan 42 oldummm neden 40 olmasinnnn yarinki yiyeceklerimi aksamdan yazdim hatta hazirladim

Neler yazdın merak ettim bakabilirmiyim yarınki planına

OnDeryaa cok sagolllllll bitanesin karatay ve dukan daha once'denedim basaramadimm ne saf roteinle yasayabiliyorum ne meyvesiz ne ekmeksizz hepten diyeti biraktim her seferinde bana ekstra kilo olarak dondu
Bu hafta sabah mutlaka 1 yumurta salatalik domates yesillik 1 dlm ekmek
Ara 2 ceviz
Ogle salata et tarzi birsey ayran yememeye gayret edicem ama omazsa 1 dlm ekmek
Ara yogurt chiali
Aksam salata bolllllll 1 kase corba mercimek gibi protein kaynagi tahildan yapicam
Yatmadann yogurt pul biber limon kuru

Benim kilo beremememin sebebi ogle bise yemiyorum aksama kadar aksammm yemekk meyve hepsini sikistiriyorum meyve yiyeceksem 4ten once yemeliyimmm ama ben evde yokum yiyemiyorum 9da yiyorummm

Ekmeği iki dilime düşürmen ve meyveyi çıkarman gözümden kaçmadı.sabah uyanınca sıcak suya yarım limon sık 5dk beklet ve iç(ben çok faydasını görüyorum bunun)kalan yarısını da gece yatmadan yoğurt pulbiberle ye. Tüm menülerine maydanoz da ekle iki günde bi maydanoz günde bi limon bitiriyorum ben. İnşallah bu hafta full konsantre güzel bi sonuç elde edersin cnm

Baktinmi canim yazdiklarima aksam corba yanina haslanmis veya kozlenmis sebzede olabilir yagsiz pisirilmis sebze yemegide
Ben açıkçası çorbayı karbonhidrat sayıdığım için öğlen tercih ederdim akşama bol yoğurt salata sebze olabilir ama ekmek akşam kesinlikle yok

Sabah uyanir uyanmaz 1 tatli kasigi aspir yagi 1 parca sandaloz sakizi cigniyom ustunede elma sirkeli su iciyom bunlari 15 gun oluyor yapaliiii
Birde yarin icin buyuk bir surqhiye su salatalik limon maydanoz tarcin koydum 3 lt au tamamliycam ins 2 iciyorum hep

Baktinmi canim yazdiklarima aksam corba yanina haslanmis veya kozlenmis sebzede olabilir yagsiz pisirilmis sebze yemegide
Su miktarlarını hiç yazmamışsın onu farkettim. Dışarda olduğundan sık sık tuvalete gitme problem olur diyorsan eve girer girmez içmeye başla. Mutlaka 3 litre iç. 2.5 altındaki sular normal metabolizma çalışması ve ihtiyaç. Ama 3 olunca fazladan çalıştırıyor ben bazen 4 yapsam da(tuvaletten çıkamıyorum tabi ) 3 ideal. Çok fark ediyor

Ben hep 2 iciyorum diye yazmiyorum hic okuda her tenefus tuvaletteyimm her tenefus 2 bardak su icerim ama bakiyom siz 3 iciyosunuz cok kilo beriyosunuz bu hafta bunu deniycemmm insallah

O zaman ben corbayi oglene alayim aksama sebze yemegi salata kalkiyim corbayi simdiden yapiyim o zaman
Evet iyi düşündün. Çorbana çok az yağ ve salça kat ne çorbası yapıcan bilmiyorum ama sebze olursa iyi olur içine şehriye un katma tuzu azaltabiliyorsan da iyi olur. Ben sıfır tuzla yaşayabiliyorum ama herkes bir değil tabi. Baharatı bol kullan çekinme. Pulbiber nane kimyon

Sandalız sakızını merak ediyorum bende. Aspir yağı midemi bulandırıyor şimdiye kadar üç yada 4 kez içtim rutine bağlayamadım henüz ama fark ettiğini düşünmüyorum şuan belki de düzenli kullanmadığımdandır.

Kirmizi mercim3k oabilir kqbak kozlenmis patlican corbasi tabi icine un vs katmam acii ben hic yemiyorummm aci metabolizma calistiriyomus

Sandaloz sakizi ve elma sirkesini okulda arkadasim yapmis diyetle 4 ayda 17 kilo vermiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…