Canimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmmSpor çetelesi
@chemistry_eng :
@20_KELEBEK : 40-60-60-100-45-70-20
@Gencanne68 : 60-60-90-
@Nurumcan94 :
@Kaydasay77 : 90-60-90-30-60-60-60-
@sahgul : 30-
BtRt : 30-30-90-30-
Sismaniye : 15-27-45-
@Furha63 : 30-30-
Kahsen :
keklikek :
OnDeryaa : 40-50-135-60-90-60-30-
F fahriyeaba : 100-60-150-90-100-110-105-
Kahverengi211 : 25-30-45-10-55-
Zerosima : 90-240-90-90-90-70-45-
B bayandipali : 20-20-90-
@NzLi :
H HedefVeBasari :
1. Miz:Zerosima ve F fahriyeaba 715 dk
2.miz. Bendeniz kkli_kadin 465dk
3.müzKaydasay77 450 dk
Ayrıca20_KELEBEK arkadaşımıza da mansiyon ödülü veriyorum derece olmasa (az bi farkla) bile düzenli yaptığı için.
Hepinizi tebrik ediyorum önemli olan süreklilik çok yapmak değil haydi bu hafta daha da asılalım spora
Bende ayni durumdayim canim. Bende bıktım ve bugün diyet felan kalmadi. Çokkk yedimmCanimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmm
Bugunnnn filll gibii yedimmmm mademm olmuyo birak dedim kendime sisgo kallll ye patlayana kadarrrr yeeeee cokkk uzgunummm cokkkk
Canım senin sorunun meyveyi çok yiyorsun. Nerrdeyse hergün yiyorsn. Şöyle düşün hergün 1 porsiyon tatlı yiyorsun. Kolay kilo verebilirmisin o şekilde.Canimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmm
Bugunnnn filll gibii yedimmmm mademm olmuyo birak dedim kendime sisgo kallll ye patlayana kadarrrr yeeeee cokkk uzgunummm cokkkk
Hayır pes etmek Yok. Bak spora da başladın ne güzel hergün yapıyosun.Canimm ben bittimmm artikkk devam edemiyorummm veremiyorummmm yapamiyorummmm napiyimmmmm bilmiyorummm artikkk biktimmmmm
canimmm oylemi diyosunnn o zaman gunde 1 taneye dusureyim birdeen ayrilamammm ters tepiyooo bana ekmegide maksimum 2 dlm gunde 1 dlm yedigim gun icin kendime odul vericem meselaa 3 4 salatalik yiycemmmCanım senin sorunun meyveyi çok yiyorsun. Nerrdeyse hergün yiyorsn. Şöyle düşün hergün 1 porsiyon tatlı yiyorsun. Kolay kilo verebilirmisin o şekilde.
canimmm bende pes etmistim ama sisman omakkk istemiyorumm cokk gencim bu kilo icin 44 bedendim suan 42 oldummm neden 40 olmasinnnn yarinki yiyeceklerimi aksamdan yazdim hatta hazirladimBende ayni durumdayim canim. Bende bıktım ve bugün diyet felan kalmadi. Çokkk yedimm
canimmm oylemi diyosunnn o zaman gunde 1 taneye dusureyim birdeen ayrilamammm ters tepiyooo bana ekmegide maksimum 2 dlm gunde 1 dlm yedigim gun icin kendime odul vericem meselaa 3 4 salatalik yiycemmm
canimmm bende pes etmistim ama sisman omakkk istemiyorumm cokk gencim bu kilo icin 44 bedendim suan 42 oldummm neden 40 olmasinnnn yarinki yiyeceklerimi aksamdan yazdim hatta hazirladim
Ekmeği iki dilime düşürmen ve meyveyi çıkarman gözümden kaçmadı.sabah uyanınca sıcak suya yarım limon sık 5dk beklet ve iç(ben çok faydasını görüyorum bunun)kalan yarısını da gece yatmadan yoğurt pulbiberle ye. Tüm menülerine maydanoz da ekle iki günde bi maydanoz günde bi limon bitiriyorum ben. İnşallah bu hafta full konsantre güzel bi sonuç elde edersin cnmOnDeryaa cok sagolllllll bitanesin karatay ve dukan daha once'denedim basaramadimm ne saf roteinle yasayabiliyorum ne meyvesiz ne ekmeksizz hepten diyeti biraktim her seferinde bana ekstra kilo olarak dondu
Bu hafta sabah mutlaka 1 yumurta salatalik domates yesillik 1 dlm ekmek
Ara 2 ceviz
Ogle salata et tarzi birsey ayran yememeye gayret edicem ama omazsa 1 dlm ekmek
Ara yogurt chiali
Aksam salata bolllllll 1 kase corba mercimek gibi protein kaynagi tahildan yapicam
Yatmadann yogurt pul biber limon kuru
Baktinmi canim yazdiklarima aksam corba yanina haslanmis veya kozlenmis sebzede olabilir yagsiz pisirilmis sebze yemegideNeler yazdın merak ettim bakabilirmiyim yarınki planına
Ben açıkçası çorbayı karbonhidrat sayıdığım için öğlen tercih ederdim akşama bol yoğurt salata sebze olabilir ama ekmek akşam kesinlikle yokBaktinmi canim yazdiklarima aksam corba yanina haslanmis veya kozlenmis sebzede olabilir yagsiz pisirilmis sebze yemegide
Sabah uyanir uyanmaz 1 tatli kasigi aspir yagi 1 parca sandaloz sakizi cigniyom ustunede elma sirkeli su iciyom bunlari 15 gun oluyor yapaliiiiEkmeği iki dilime düşürmen ve meyveyi çıkarman gözümden kaçmadı.sabah uyanınca sıcak suya yarım limon sık 5dk beklet ve iç(ben çok faydasını görüyorum bunun)kalan yarısını da gece yatmadan yoğurt pulbiberle ye. Tüm menülerine maydanoz da ekle iki günde bi maydanoz günde bi limon bitiriyorum ben. İnşallah bu hafta full konsantre güzel bi sonuç elde edersin cnm
O zaman ben corbayi oglene alayim aksama sebze yemegi salata kalkiyim corbayi simdiden yapiyim o zamanBen açıkçası çorbayı karbonhidrat sayıdığım için öğlen tercih ederdim akşama bol yoğurt salata sebze olabilir ama ekmek akşam kesinlikle yok
Su miktarlarını hiç yazmamışsın onu farkettim. Dışarda olduğundan sık sık tuvalete gitme problem olur diyorsan eve girer girmez içmeye başla. Mutlaka 3 litre iç. 2.5 altındaki sular normal metabolizma çalışması ve ihtiyaç. Ama 3 olunca fazladan çalıştırıyor ben bazen 4 yapsam da(tuvaletten çıkamıyorum tabi ) 3 ideal. Çok fark ediyorBaktinmi canim yazdiklarima aksam corba yanina haslanmis veya kozlenmis sebzede olabilir yagsiz pisirilmis sebze yemegide
Ben hep 2 iciyorum diye yazmiyorum hic okuda her tenefus tuvaletteyimm her tenefus 2 bardak su icerim ama bakiyom siz 3 iciyosunuz cok kilo beriyosunuz bu hafta bunu deniycemmm insallahSu miktarlarını hiç yazmamışsın onu farkettim. Dışarda olduğundan sık sık tuvalete gitme problem olur diyorsan eve girer girmez içmeye başla. Mutlaka 3 litre iç. 2.5 altındaki sular normal metabolizma çalışması ve ihtiyaç. Ama 3 olunca fazladan çalıştırıyor ben bazen 4 yapsam da(tuvaletten çıkamıyorum tabi ) 3 ideal. Çok fark ediyor
Evet iyi düşündün. Çorbana çok az yağ ve salça kat ne çorbası yapıcan bilmiyorum ama sebze olursa iyi olur içine şehriye un katma tuzu azaltabiliyorsan da iyi olur. Ben sıfır tuzla yaşayabiliyorum ama herkes bir değil tabi. Baharatı bol kullan çekinme. Pulbiber nane kimyonO zaman ben corbayi oglene alayim aksama sebze yemegi salata kalkiyim corbayi simdiden yapiyim o zaman
Sandalız sakızını merak ediyorum bende. Aspir yağı midemi bulandırıyor şimdiye kadar üç yada 4 kez içtim rutine bağlayamadım henüz ama fark ettiğini düşünmüyorum şuan belki de düzenli kullanmadığımdandır.Sabah uyanir uyanmaz 1 tatli kasigi aspir yagi 1 parca sandaloz sakizi cigniyom ustunede elma sirkeli su iciyom bunlari 15 gun oluyor yapaliiii
Birde yarin icin buyuk bir surqhiye su salatalik limon maydanoz tarcin koydum 3 lt au tamamliycam ins 2 iciyorum hep
Kirmizi mercim3k oabilir kqbak kozlenmis patlican corbasi tabi icine un vs katmam acii ben hic yemiyorummm aci metabolizma calistiriyomusEvet iyi düşündün. Çorbana çok az yağ ve salça kat ne çorbası yapıcan bilmiyorum ama sebze olursa iyi olur içine şehriye un katma tuzu azaltabiliyorsan da iyi olur. Ben sıfır tuzla yaşayabiliyorum ama herkes bir değil tabi. Baharatı bol kullan çekinme. Pulbiber nane kimyon
Sandaloz sakizi ve elma sirkesini okulda arkadasim yapmis diyetle 4 ayda 17 kilo vermissSandalız sakızını merak ediyorum bende. Aspir yağı midemi bulandırıyor şimdiye kadar üç yada 4 kez içtim rutine bağlayamadım henüz ama fark ettiğini düşünmüyorum şuan belki de düzenli kullanmadığımdandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?