- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
napıyon canım 19 subatta basladık nerdeyse 3aydır hedefımız mayıstı mayısta nerdeyse bıtecek daha 66 67 de gıtgel yapıyoz ınşallah mezun oluruz toplamda 10 kilo gıtmiş 10 kılo icınde heralde 3ayda daha burda oluruzMenü yakıyoryürüyüş 1 saat mi
napıyon canım 19 subatta basladık nerdeyse 3aydır hedefımız mayıstı mayısta nerdeyse bıtecek daha 66 67 de gıtgel yapıyoz ınşallah mezun oluruz toplamda 10 kilo gıtmiş 10 kılo icınde heralde 3ayda daha burda oluruz
Ben aslında Ocak'ta 81 ile başladım ama burada 76.5 bayaa sıkıldım. Aslında bu kadar sürmezdi ama çok sıkı tutmadım açıkçasınapıyon canım 19 subatta basladık nerdeyse 3aydır hedefımız mayıstı mayısta nerdeyse bıtecek daha 66 67 de gıtgel yapıyoz ınşallah mezun oluruz toplamda 10 kilo gıtmiş 10 kılo icınde heralde 3ayda daha burda oluruz
günaydın kızlar,
nedense bu hafta sonu diyet motivasyonum düştü.
daha spor bile yapamadım
bu sabah +1 geldim üstüne üstlük.
bugün itibari ile yine başlıyorum.
hafta sonu kaçamaklarım var malesef magnum gibi.
pizza gibi
bugün bol su var kahvaltı dahi yapmadım
birazdan bir adet gün kurusu yemeyi pşanlıyorum
Evet yaz geldi ya gezer tozarız hafta içi aç gezeriz. :))Hafta sonu düşüyor benimde sanırım oda sürekli dışarı çıkınca mecbur kalıp yiyorum ben hep şehir dışındayım haftalardır yanımda taşımam sözkonusu değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?