Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyı geceller kızlar
Sabah1kupa sekersız kahve 5adet erık
Oglen
2haslanmış yumurta 1dılım peynır 4tane zeytın2cerı domates 1adet salatalık
Aksam
Balık bol salata
Saat21de 4adet badem 5tane kuru uzum
2lıtresu
Saat yuruyus

3 haftalık bocalamadan sonra tekrar düzgün bi şekilde başladım. Hedefimi haziran sonuna uzattım maalesef bayramda 62 olsam göbek atıcam.
Gr gr gidiyo sinir ediyo beni. Tek umudum Ramazan bakalım hersene 5-6 kg alan ben bu sene verecek miyim
Mezun olsam da hemen bırakamıycam hemen alırım ki.
Kızın bana şakın salma kendini diye habire uyarın beni

Ben aslında Ocak'ta 81 ile başladım ama burada 76.5 bayaa sıkıldım. Aslında bu kadar sürmezdi ama çok sıkı tutmadım açıkçası

2gundur asiri yogun gecti.esimle evimizi ozledik. O dereceydi. 2gundurde serbest beslenince pazartesi 67.5u gorduk ama lavaboya fln cikamadim dha dogru durust. Bugun bol suyla fln halledecegmi biliyorm oyzdn ck uzulmuyorm. Asiri yorgunum. Gozlerm kapanio:)

Kizlar anneler gununuzu kutlarim. Kalbi sevgiyle dolu olan bir cocugun yuregine dokunabilen her kadinin anneler gunu kutlu olsun.
Annem uzakta oldugu icin bnm icin zor bi gundu. Gizliden bir iki damla yas akti ama kimseye gostermedim. Her zaman guclu olmak zorundayiz ya hani...
Allah herkesin annesine saglikli uzun omur versin. Kimseyede evlat acisi vermesin. Her zaman derim evladinizin kokusu burnunuzun ucundan hiiic gitmesin. Hep gorebilcegnz yerlerde olsun die.
Neyse aglamicam:)

Pazartesi kilom: 67.2

100 gr da olsa eksiyim 3-4 aydır ilk kez oluyo bu hahaa çok mutluyum. İlk defa hafta sonu almadım

günaydın kızlar,
nedense bu hafta sonu diyet motivasyonum düştü.
daha spor bile yapamadım
bu sabah +1 geldim üstüne üstlük.
bugün itibari ile yine başlıyorum.

hafta sonu kaçamaklarım var malesef magnum gibi.
pizza gibi
bugün bol su var kahvaltı dahi yapmadım
birazdan bir adet gün kurusu yemeyi pşanlıyorum

Kızlar tam 60 ım artıda yok ekside bu hafta içi akşamları hafif geçirmek zorundayım.
Dün sabah simit akşam döner kapanış dondurma oldu berbattı ama 5 saat aralıksız yürüdüm.Ayaklarım şişti su topladı.Artı çıkmamamın sebebei sanırım bu..Tüm gün dışarıdayım en hafif bu kadar oldu.porsiyonları küçük tuttum iki top dondurma döner desen çeyrektir simit yarımdan biraz fazla..

Hafta sonu düşüyor benimde sanırım oda sürekli dışarı çıkınca mecbur kalıp yiyorum ben hep şehir dışındayım haftalardır yanımda taşımam sözkonusu değil..

Hafta sonu düşüyor benimde sanırım oda sürekli dışarı çıkınca mecbur kalıp yiyorum ben hep şehir dışındayım haftalardır yanımda taşımam sözkonusu değil..
Evet yaz geldi ya gezer tozarız hafta içi aç gezeriz. :))
ama kendimi tutamıyroum bu hafta herşeyi yiyesim var benim öyle oluyor zaten uzun süre yapıyorum yapıyorm diyet sonra herşeyi yiyesim geliyor.

Bende yürüyorum bu hafta 66.9'da olsa görmek istiyorum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…