- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Pes etmeyelimmm canimmmm bu hafya kendimize yapabiecegimizi ispat edelimmmmBende ayni durumdayim canim. Bende bıktım ve bugün diyet felan kalmadi. Çokkk yedimm
Acısız yemeğim olamazzKirmizi mercim3k oabilir kqbak kozlenmis patlican corbasi tabi icine un vs katmam acii ben hic yemiyorummm aci metabolizma calistiriyomus
Aaa ben şok. Normal beslenme bu ikisiyle mi yoksa diyet mi.Sandaloz sakizi ve elma sirkesini okulda arkadasim yapmis diyetle 4 ayda 17 kilo vermiss
Bilmiyorum canim birde dip köşe temizlige başladım bugün valla takatim kalmadi sonrada yiyeceklere saldirdım resmen.Pes etmeyelimmm canimmmm bu hafya kendimize yapabiecegimizi ispat edelimmmm
Canım azaltma direkt kes. Meyve olmasa da olur ya onun yerine 1 tabak daha yemek ye doyarsın enazndan. Hergün meyve fazlacanimmm oylemi diyosunnn o zaman gunde 1 taneye dusureyim birdeen ayrilamammm ters tepiyooo bana ekmegide maksimum 2 dlm gunde 1 dlm yedigim gun icin kendime odul vericem meselaa 3 4 salatalik yiycemmm
canimmm bende pes etmistim ama sisman omakkk istemiyorumm cokk gencim bu kilo icin 44 bedendim suan 42 oldummm neden 40 olmasinnnn yarinki yiyeceklerimi aksamdan yazdim hatta hazirladim
Öğlen bi yeşil elma olur kız nüye öyle diyon. Seviyo yapcak bişe yok. Ömür boyu yemiycek değil ya günde bi tane akşama bırakmasın sorun yok bence(tabi muz üzüm incir izin Yok)Canım azaltma direkt kes. Meyve olmasa da olur ya onun yerine 1 tabak daha yemek ye doyarsın enazndan. Hergün meyve fazla
Çok iyi gidiyorsun canım sakın bırakmaBilmiyorum canim birde dip köşe temizlige başladım bugün valla takatim kalmadi sonrada yiyeceklere saldirdım resmen.
Zaten sıkıldım siyetten bakalim ne yapacagimi bilmiyorum.
Kujum ben iki ay hiç meyve yemedim ki meyveciyimdir kilolar bitince birer birer başlarÖğlen bi yeşil elma olur kız nüye öyle diyon. Seviyo yapcak bişe yok. Ömür boyu yemiycek değil ya günde bi tane akşama bırakmasın sorun yok bence(tabi muz üzüm incir izin Yok)
Kizzz yine cezaa alacan sonra olan bize oluyorrr sensiz kaliyozz isim vermeee ben bir korseye o parayi hayatta vermemmmmEşime dedim ki bana anneler günü hediyesi olarak yamuna korse alsana. Ben kutlamam öyle şeyleri alırsam da anneler günü diye değil diyo. saat almış tamam sağolsun o saati de istiyodum ama şuan korseyi daha çok istiyorum belki alır yaa :)
Hehe kujum sen bi daha foto koydun mu göremedim ben çok fark etmiştir eridin yahuEşime dedim ki bana anneler günü hediyesi olarak yamuna korse alsana. Ben kutlamam öyle şeyleri alırsam da anneler günü diye değil diyo. saat almış tamam sağolsun o saati de istiyodum ama şuan korseyi daha çok istiyorum belki alır yaa :)
Çinden alın canlar çok ucuza gelirKizzz yine cezaa alacan sonra olan bize oluyorrr sensiz kaliyozz isim vermeee ben bir korseye o parayi hayatta vermemmmm
Yaaa o kadarmiii etkiliii kizlarr ya ben siyet listem2 baktim simdi bir tne meyve yazmis dr yada 1 incirKujum ben iki ay hiç meyve yemedim ki meyveciyimdir kilolar bitince birer birer başlar
Sen doktora bakma canım bak ne zamandır diyettesin az gidiyorsa bişeyler yanlış demek ki bence keserek dene biYaaa o kadarmiii etkiliii kizlarr ya ben siyet listem2 baktim simdi bir tne meyve yazmis dr yada 1 incir
Canım o netten burdan yazabiliyor muyum bilmem instagram da satanlarda ordan getirip satıyor zaten 3 5 katınaCindenn nasi alicazz kim getirecekk
Ozelden yazarmisinCanım o netten burdan yazabiliyor muyum bilmem instagram da satanlarda ordan getirip satıyor zaten 3 5 katına
Çin'den aynısını bulamadım emin olamadım yaaKizzz yine cezaa alacan sonra olan bize oluyorrr sensiz kaliyozz isim vermeee ben bir korseye o parayi hayatta vermemmmm
Koydum geçen hafta şimdi özelden atarım sana da.Hehe kujum sen bi daha foto koydun mu göremedim ben çok fark etmiştir eridin yahu
doğru dedin bi araştırayım iyice. Ama güvenemedim de pekÇinden alın canlar çok ucuza gelir
Menü yakıyorIyı geceller kızlar
Sabah1kupa sekersız kahve 5adet erık
Oglen
2haslanmış yumurta 1dılım peynır 4tane zeytın2cerı domates 1adet salatalık
Aksam
Balık bol salata
Saat21de 4adet badem 5tane kuru uzum
2lıtresu
Saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?