Sucuk olmasaymış olurmusSabah
Yarim kase cornflakes
1 yumurta , 1 kk beyaz peynir, 1 wasa
Ara sutlu kahve
Ogle
Salatalik, domates, 4-5 dilim sucuk
Aksam
Kiymali patlican
Salata
Yok yaa beyaz ekmek aramam bi dilim tam tahıllı ekmek bi güne yeter bana olmasa da olur ya ben çatalla yerim off yarın yapıyom. Kıymayı çıkarayım buzluktan yarın akşam da misafir var ne yapcam bilmem ne güzel iradeli gidiyodumBen de seviyorum canim :) birbirine cok yakisiyorlar ammaaa beyaz ekmegi bana bana yemek vardi
Uydum sukurrr yarinin planina geciyorumm hattaton balıklı salata
sucuk cısss ama günün çok hafif o yüzden bişey olmaz
Kıymalı patlıcanı görünce gözlerimden kalpler saçıldı
En sevdiğiiimmm
Bugünkü planına sadık kalabildin mi canım spor çok güzel
Benim bugun anlik misafirim.vardi kuru cay verdimYok yaa beyaz ekmek aramam bi dilim tam tahıllı ekmek bi güne yeter bana olmasa da olur ya ben çatalla yerim off yarın yapıyom. Kıymayı çıkarayım buzluktan yarın akşam da misafir var ne yapcam bilmem ne güzel iradeli gidiyodum
canım nescafem sade süt ve şeker yok içindeMenü güzel ama neskafe olmasa filitre içsen yada Türk kahvesi masum olurdu. Olsun menü fit onu kurtarmış
Bol kahveli olmus
Nescafe tercih etmesen daha iyi
Sevmediğim bişey varmı kiBenim bugun anlik misafirim.vardi kuru cay verdim
Ne yapsam yiyecektim diyetim cok dagildi. Sen de yemege geliyorlarsa kendi sevdigin seyleri diyete uygun yap diyete uymayan seyleri de sevmediklerinden sec.
Neskafe kimyasal. İşlenmiş gıda olduğu için ben tasvip etmiyorum. İki tane içsem tansiyonum 16 lara çıkıyo içemiyorum. Ama filitre kahve beni tok tutuyo ve ertesi gün bayaa eksi çıkarıyorcanım nescafem sade süt ve şeker yok içinde
Hımm filtre de seviyorum. Dikkate alacağım bunuSevmediğim bişey varmı ki
Akşama fırında kıymalı patlıcan yapıcam. Aşerdim resmenbi sütlü tatlı yaparım çay kuruyemiş tamamdır
Neskafe kimyasal. İşlenmiş gıda olduğu için ben tasvip etmiyorum. İki tane içsem tansiyonum 16 lara çıkıyo içemiyorum. Ama filitre kahve beni tok tutuyo ve ertesi gün bayaa eksi çıkarıyor
Bende öyleydim. Taki geçen sene insilün direncim tavan yapana kadar meğer sebebi çok kahve tüketmem miş şimdi günde 1-2 veya gün aşırı içiyorum eskisi gibi her öğünde kupayla içmiyorum. Tabi çok da faydalı seviyorumHımm filtre de seviyorum. Dikkate alacağım bunu
aslında tam bir kahve manyağıyım
OnDeryaa dan sonra senin de nescafe konusunda uyarını görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Nescafe şekersiz ve sütsüz içildiği takdirde metobolizmayı çalıştıran kalorisi olmayan bir içecek diye biliyorum ki diyetisyenim de aynı fikirde idi serbest demişti. Ben günde en az 2 yada 3 fincan türk kahvesi ve 2-3 kupa da nescafe içiyorum
şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diye bi düşünmedim değil açıkçası
Aynen.arkadasimda beni uyarmisti.filtre kahve ic demisti.Sevmediğim bişey varmı ki
Akşama fırında kıymalı patlıcan yapıcam. Aşerdim resmenbi sütlü tatlı yaparım çay kuruyemiş tamamdır
Neskafe kimyasal. İşlenmiş gıda olduğu için ben tasvip etmiyorum. İki tane içsem tansiyonum 16 lara çıkıyo içemiyorum. Ama filitre kahve beni tok tutuyo ve ertesi gün bayaa eksi çıkarıyor
5 saatin tamamı kondisyon amaçlı kesintisiz mi yoksa öylesine dolanma mı? Ne yazayım ne kadarı tempolu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?