Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku menum
Sabah sutlu turk kahvesı
Oglen saat13te 2haslanmiş yumurta 9tane zeytın 1parca peynır domates salatalık
Aksam saat 17de 1tane peynırlı pide
1bardak cay
Saat21de1adet kucuk kofte 1kase yogurt
2litre su
1.5saat yuruyus

Bugunku menum
Sabah sutlu turk kahvesı
Oglen saat13te 2haslanmiş yumurta 9tane zeytın 1parca peynır domates salatalık
Aksam saat 17de 1tane peynırlı kırpidesı
1bardak cay
Saat21de1adet kucuk kofte 1kase yogurt
2litre su
1.5saat yuruyus

Ben de seviyorum canim :) birbirine cok yakisiyorlar ammaaa beyaz ekmegi bana bana yemek vardi
Yok yaa beyaz ekmek aramam bi dilim tam tahıllı ekmek bi güne yeter bana olmasa da olur ya ben çatalla yerim off yarın yapıyom. Kıymayı çıkarayım buzluktan yarın akşam da misafir var ne yapcam bilmem ne güzel iradeli gidiyodum

Uydum sukurrr yarinin planina geciyorumm hatta
Sabah salata bolvyesilli 1 dlm ekmek peynir zeytin
Ogle kabak yemegi cacik
Ara chiali yogurt icine 2 kayisi bagirsak calistirsin
Aksam biraz tavuk salata ayran bol aciliii yaparim

Benim bugun anlik misafirim.vardi kuru cay verdim
Ne yapsam yiyecektim diyetim cok dagildi. Sen de yemege geliyorlarsa kendi sevdigin seyleri diyete uygun yap diyete uymayan seyleri de sevmediklerinden sec.

Bol kahveli olmus
Nescafe tercih etmesen daha iyi
OnDeryaa dan sonra senin de nescafe konusunda uyarını görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Nescafe şekersiz ve sütsüz içildiği takdirde metobolizmayı çalıştıran kalorisi olmayan bir içecek diye biliyorum ki diyetisyenim de aynı fikirde idi serbest demişti. Ben günde en az 2 yada 3 fincan türk kahvesi ve 2-3 kupa da nescafe içiyorum
şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diye bi düşünmedim değil açıkçası

Benim bugun anlik misafirim.vardi kuru cay verdim
Ne yapsam yiyecektim diyetim cok dagildi. Sen de yemege geliyorlarsa kendi sevdigin seyleri diyete uygun yap diyete uymayan seyleri de sevmediklerinden sec.
Sevmediğim bişey varmı ki
Akşama fırında kıymalı patlıcan yapıcam. Aşerdim resmen bi sütlü tatlı yaparım çay kuruyemiş tamamdır

canım nescafem sade süt ve şeker yok içinde
Neskafe kimyasal. İşlenmiş gıda olduğu için ben tasvip etmiyorum. İki tane içsem tansiyonum 16 lara çıkıyo içemiyorum. Ama filitre kahve beni tok tutuyo ve ertesi gün bayaa eksi çıkarıyor

Hımm filtre de seviyorum. Dikkate alacağım bunu
aslında tam bir kahve manyağıyım

Hımm filtre de seviyorum. Dikkate alacağım bunu
aslında tam bir kahve manyağıyım
Bende öyleydim. Taki geçen sene insilün direncim tavan yapana kadar meğer sebebi çok kahve tüketmem miş şimdi günde 1-2 veya gün aşırı içiyorum eskisi gibi her öğünde kupayla içmiyorum. Tabi çok da faydalı seviyorum

Bende şekersiz ve sütsüz içiyorum bir kalorisi yok metabolizmayı hızlandırıyor öylesi ben bu şekil biliyorum ve içiyorum sen nescafe yazınca 3ü1 arada falan sanmış olabilirler :)

Günaydınn kızlar bol eksili bir gün olsunn bende bugün dikkat etmeye başladım biraz çünkü cumartesinden beri bayağı tozuttum

Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
7 tane zeytin
Domates salatalik
10 tane fındık

Aksam
1 tabak kabak yemegi
Salata yogurt

Dün uyuya kalmişım şimdi yazabildim.

Yürüyüş bitti egzersizdeyim. Eksi gördükçe daha bi azim geliyi

Eklentiler

• IMG_9628.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 31
Aynen.arkadasimda beni uyarmisti.filtre kahve ic demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…