Iyiyiz canim seni sormali. Duzelttiniz mi esinle arayi?Kızlar nasılsınız?
Biz iyiz canım haberler sende. İzmirdesin dimi. İşe de gitmiyorsun ne yapcan. Eşin ne diyo bizi merakta koma. Kendine dikkat et canımKızlar nasılsınız?
abartmasaydin keske.Kizlarrr bu aciii beni yaktiiiii yikti bagirsaklarim bozuldu af buyrun hemoroidim azdiii bittimmm anliycanizzz zayifliyum derken telef olacam
Canim gecmis olsun.bende cok cekiyorm 20likten. Bide bnmkiler ameliyatlik olablr. Doktora gittm.agzindan bunlar cikinca bi dha gitmedim.20 lik diş ne berbat bişeymiş üst sağ yanağımı acıtıyordu zamanla sorun çıkarır çekelim dedi 4 ü de çekilecek en kolayından başladık ama çok kötüyüm çekerken bişey yoktu şuan beynim kaynıyor acısı ayrı iki gündür yemek yemedim tekrar diyete gerek kalmadan eski kiloma döndüm hehe
Gecmis olsunnn. İyi tarafindan bak kilo vermene sebep oldu. Gececek ve bir daha boyle bir derdin olmayacak.20 lik diş ne berbat bişeymiş üst sağ yanağımı acıtıyordu zamanla sorun çıkarır çekelim dedi 4 ü de çekilecek en kolayından başladık ama çok kötüyüm çekerken bişey yoktu şuan beynim kaynıyor acısı ayrı iki gündür yemek yemedim tekrar diyete gerek kalmadan eski kiloma döndüm hehe
Neden bu kadar sinir stres?Sinir stresten 3makina camasir utuledim.
Suan acayip yorgunum.haftaici kolay kolay utu yapmam. Halim olsa evi alt ust edip temizlicem
Ben biraz alingan bir insanim.esime alindimda. Kendi kendimi gerdim. :)Neden bu kadar sinir stres?
Iyiyiz canim sen nasilsin.haberler sende. Durumlar nslKızlar nasılsınız?
Hahah :) evet silkelen kendine gel ve saril op kocani hemen!Ben biraz alingan bir insanim.esime alindimda. Kendi kendimi gerdim. :)
Neyse olgun bir kiz olup buyutmemek lazim. 27yasindayim aaa:)
Çok sağol kujum aman Allahım yok böyle acı çektirmeden sıkıntım yoktu canım yanağıma değiyordu sadece Rabbim tekrarını yaşatmasın alt dişlerim gömülü benimde amrliyatla alınacak ama ertelerim oldukça çok kötü oldum çünkü sen neye sinirlendin bakayımCanim gecmis olsun.bende cok cekiyorm 20likten. Bide bnmkiler ameliyatlik olablr. Doktora gittm.agzindan bunlar cikinca bi dha gitmedim.
Gecmis olsun kuzum.zayiflicaksam bende mi gitsem napsamz:)
Sağol canım şükür kurtulduk ama öncesi değil sonrası fenaymış yemek yiyemiyorum ama midem hep ağrıyor açım =(Gecmis olsunnn. İyi tarafindan bak kilo vermene sebep oldu. Gececek ve bir daha boyle bir derdin olmayacak.
Aksam yememisin iyi benceSabah
1Bardak limonlu su
1h.yumurta
1Kasik lor
5zeytin
Oglen
2kucuk borek
Beyaz peynir
5zeytin
Ceyrek simit
Ara
Turk kahvesi
Aksam yok
5Tane erik yedim.
Su
1Litre detoks
2Litre su
Keske ben de boyle stres olsamSinir stresten 3makina camasir utuledim.
Suan acayip yorgunum.haftaici kolay kolay utu yapmam. Halim olsa evi alt ust edip temizlicem
Benim de gomuluydu, erteleye erteleye cikti disina kolaylikla cektiler. Gecmis olsun dis belasi cok kotu ya mahbediyor insaniÇok sağol kujum aman Allahım yok böyle acı çektirmeden sıkıntım yoktu canım yanağıma değiyordu sadece Rabbim tekrarını yaşatmasın alt dişlerim gömülü benimde amrliyatla alınacak ama ertelerim oldukça çok kötü oldum çünkü sen neye sinirlendin bakayım
Sağol canım şükür kurtulduk ama öncesi değil sonrası fenaymış yemek yiyemiyorum ama midem hep ağrıyor açım =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?