Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oglen yemegi tam bir vicdandi
Bahar geldi die. Boyle atistirmalik tarzi gibimsi seyler vardi.ve ben o anin verdigi mutluluga aldandim ve yedim.mutsuzum. aslnda peynir zeytin yedim. Ekmek yemedim. Ama 2adet parmak kdr kucuk borek yedim. Offf

Yarin aksam sirket yemegi var. 45Lik plak calan boyle balik restrnti olacak. Ck guzel bi yermis. Guzelligini gectim ben ne yapcm. Neyse balik karides kalamar bunlara bakarm.

Yarin aksam sirket yemegi var. 45Lik plak calan boyle balik restrnti olacak. Ck guzel bi yermis. Guzelligini gectim ben ne yapcm. Neyse balik karides kalamar bunlara bakarm.
Canım hiç karides kalamarı bulaştırma. Ne güzel ızgara balık fırsatı bulmuşsun. Yanına bol salata ekmeksiz patlayana kadar ye istersen.
Ben dukan yaparken tecrübe ettim ne zaman balık yesem ertesi gün 1-1.5 eksi mutlaka gördüm kü dukanda sınır Yok istediğim gibi tıkanana kadar balık ve mevsim salata yerdim. Çok şanslısın. Ekmek tatlı yeme tamam

Tamam kuzum oyle yapim. Ay inan suan oyle mutsuz oldmki. Ogle yemeginde mutsuz pisman olcgmi bile bile yedim. Aksam spora iniyorum insallah. Aksam yemegi yemicem. Kayisi cayim bitmis.markete ugrayip onu alirm.icerim onu. Sonra spora. 1saat yuruyus eliptik fln derken cosarim. Insan yiyince hemen kilo alcgni zannediyor.elbette oyle degil.ama ben sunu anladm detoks modum yani gecrn haftaki bana goreymid.yemeyince mutluyum. Nefis denilen sey cidden bizi zora sokan.yoksa burdaki insanlarn artik yedikce mutlu oldgnu dusunmuyorm

Pazar günü eşimle baya tartıştık kavga ettik nerdeyse(sözlü) muhabbet şöyle:
- şimdi sen bunlardan yemiycek misin?
-hayır yemiycem. Limonlu suyumu içtim 1'e kadar bile tok tutuyor beni.
-ya bi pazarım var haftada bi kez birlikte kahvaltı ediyoruz. Beni düşünmüyorsun çocukların psikolojisini düşün bari vicdansız karı
- ama lütfen. Gerçekten aç değilim. Neden yiyip pişman olayım. Üzüleyim ki.
-sen yemek yiyince mutsuz mu oluyorsun ?
-evet depresyona giriyorum. Çok mutsuz oluyorum ısrar etme.
-ben zevkten dört köşe oluyrm. Yemek gibisi var mı be.
-....
- Gittiğimiz yerde hele bi sen yeme de gör o zaman.

Sonuç ben yarım simit yedim.
Ama beyfendi mutlu oldu mu hayır. Çünkü kendisi 1porsiyon börek 1por. Poğaça 1tanede açma ve çay içtiğinden o performansı sergilememi bekledi.

Bide bana 60 kilo ol diyen adam bu

Saat 10:20'den 13:00'a kadar full tempo yürüdüm ve rekorumu kırdım önce ormana gittim yürüyüş parkuru ve spor aletleri ordan okula hızlı tempoda gittim. Normal tempoda(çok dik uzun yokuşlar) geri geldim. (Sabah 4- okul 3+3=6 10 km yapmışım) küçük parmağım su topladı daha takatim kalmadı eve geldim yatıyom.
Bu gazla akşama da 3-5 km yaparsam ohh

Fırında patlıcan yapıyorum hiç yağ koymadan pişer mi? Kıyma var ya onun yağı alta geçermi ki. Salçalı domatesli baharatlı su dökcem üstüne pişer dimi. İlla önden biraz kızartmak mı gerekir(kaynanam öyle yapıyo da )
Ne kadar kalorisiz olsa o kadar iyi dimi

Slm kizlar ben de doktordan geldim
ameliyat olmam gerekiyormus, ama ameliyat olursan hamile kalirsan yine basa donersin hatta daha kotu olur diyor. Karar vermemi istedi.
Son cocugu yapana kadar idare et falan dedi. Su an 2 cocuktan fazla olsun gibi bi dusuncem yok ama ileride ister miyim acaba ya da kazayla falan olursa
Spor yapmami en cok etkileyen bu rahatsizliktan kurtulmam da lazim.

Ben firinda az yagla fircalayip patlicanlari kizartiyorum biraz.

Hastalığın ne acaba. Başka doktora da görün belki bi çözümü vardır. Bilemedim ne desem. Çünkü ben de acaba 3.çocuk diyorum sonra ameliyatlar ve doktorun lafı geliyor aklıma(Doğumda felç kalabilirmişim tekrar ) çok da istiyorum ama ne ameliyat oluyorum ne çocuk yapıyorum öyle bekliyorum yılların geçmesini. Senin de hakkında hayırlısı olsun.

Ben firinda az yagla fircalayip patlicanlari kizartiyorum biraz.
küp küp mü doğruyorsun bütün mü yarıdan mı nasıl keseyim.

Yemegine gore canim yuvarlak dilim seklinde yapip uste kiymali sosu dosuyorum. Ya da kup kup zeytin yagi spreyleyerek arada cevirerek kizartiyorum

Hastaligim dogumlardan kaynakli organ sarkmasi rahim idrar torbasi ve rektum
Hepsi sarkik. 2 doktora gittim ikisi de ameliyat ama cocuk olayini kapat oyle gel dediler.

Canım ben közlüyorum patlıcanları kızartma gibi tatlı olmasada güzel oluyor

Menum sabah 2 dlm ekmek. Yumurta salata biberiye yesilik yagsiz lor peyniri
Ogle chiali yogurt
Aksam kabak yemegi bol acili yagsiz uzerine yogurt bol salata
Spor 1 saat fitnes aerobik yarim saat yuruyus su 2.5 3 9lacak tuvaletten cikamiyorumm

Canim kahveyi yakip yapiyolarmis kenser yapiyomus bende cok severim meretiiii ama artik turk kahvesi icmeye gayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…