- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Canım hiç karides kalamarı bulaştırma. Ne güzel ızgara balık fırsatı bulmuşsun. Yanına bol salata ekmeksiz patlayana kadar ye istersen.Yarin aksam sirket yemegi var. 45Lik plak calan boyle balik restrnti olacak. Ck guzel bi yermis. Guzelligini gectim ben ne yapcm. Neyse balik karides kalamar bunlara bakarm.
Tamam kuzum oyle yapim. Ay inan suan oyle mutsuz oldmki. Ogle yemeginde mutsuz pisman olcgmi bile bile yedim. Aksam spora iniyorum insallah. Aksam yemegi yemicem. Kayisi cayim bitmis.markete ugrayip onu alirm.icerim onu. Sonra spora. 1saat yuruyus eliptik fln derken cosarim. Insan yiyince hemen kilo alcgni zannediyor.elbette oyle degil.ama ben sunu anladm detoks modum yani gecrn haftaki bana goreymid.yemeyince mutluyum. Nefis denilen sey cidden bizi zora sokan.yoksa burdaki insanlarn artik yedikce mutlu oldgnu dusunmuyormCanım hiç karides kalamarı bulaştırma. Ne güzel ızgara balık fırsatı bulmuşsun. Yanına bol salata ekmeksiz patlayana kadar ye istersen.
Ben dukan yaparken tecrübe ettim ne zaman balık yesem ertesi gün 1-1.5 eksi mutlaka gördüm kü dukanda sınır Yok istediğim gibi tıkanana kadar balık ve mevsim salata yerdim. Çok şanslısın. Ekmek tatlı yeme tamam
Pazar günü eşimle baya tartıştık kavga ettik nerdeyse(sözlü) muhabbet şöyle:Tamam kuzum oyle yapim. Ay inan suan oyle mutsuz oldmki. Ogle yemeginde mutsuz pisman olcgmi bile bile yedim. Aksam spora iniyorum insallah. Aksam yemegi yemicem. Kayisi cayim bitmis.markete ugrayip onu alirm.icerim onu. Sonra spora. 1saat yuruyus eliptik fln derken cosarim. Insan yiyince hemen kilo alcgni zannediyor.elbette oyle degil.ama ben sunu anladm detoks modum yani gecrn haftaki bana goreymid.yemeyince mutluyum. Nefis denilen sey cidden bizi zora sokan.yoksa burdaki insanlarn artik yedikce mutlu oldgnu dusunmuyorm
ÇOK SEVİNDİMSukur bugun cuma gunku kilom ile uyandim. Cumaya gelsin eksiler :)
güzel cnm afiyet olsunSabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
7 tane zeytin
Domates salatalik
10 tane fındık
Aksam
1 tabak kabak yemegi
Salata yogurt
Dün uyuya kalmişım şimdi yazabildim.
Aynen benim deçok yoğun bir gündü
kafam resmen zonkluyor
Ben firinda az yagla fircalayip patlicanlari kizartiyorum biraz.Fırında patlıcan yapıyorum hiç yağ koymadan pişer mi? Kıyma var ya onun yağı alta geçermi ki. Salçalı domatesli baharatlı su dökcem üstüne pişer dimi. İlla önden biraz kızartmak mı gerekir(kaynanam öyle yapıyo da)
Ne kadar kalorisiz olsa o kadar iyi dimi
Hastalığın ne acaba. Başka doktora da görün belki bi çözümü vardır. Bilemedim ne desem. Çünkü ben de acaba 3.çocuk diyorum sonra ameliyatlar ve doktorun lafı geliyor aklıma(Doğumda felç kalabilirmişim tekrarSlm kizlar ben de doktordan geldim
ameliyat olmam gerekiyormus, ama ameliyat olursan hamile kalirsan yine basa donersin hatta daha kotu olur diyor. Karar vermemi istedi.
Son cocugu yapana kadar idare et falan dedi. Su an 2 cocuktan fazla olsun gibi bi dusuncem yok ama ileride ister miyim acaba ya da kazayla falan olursa
Spor yapmami en cok etkileyen bu rahatsizliktan kurtulmam da lazim.
küp küp mü doğruyorsun bütün mü yarıdan mı nasıl keseyim.Ben firinda az yagla fircalayip patlicanlari kizartiyorum biraz.
Yemegine gore canim yuvarlak dilim seklinde yapip uste kiymali sosu dosuyorum. Ya da kup kup zeytin yagi spreyleyerek arada cevirerek kizartiyorumHastalığın ne acaba. Başka doktora da görün belki bi çözümü vardır. Bilemedim ne desem. Çünkü ben de acaba 3.çocuk diyorum sonra ameliyatlar ve doktorun lafı geliyor aklıma(Doğumda felç kalabilirmişim tekrar) çok da istiyorum ama ne ameliyat oluyorum ne çocuk yapıyorum öyle bekliyorum yılların geçmesini. Senin de hakkında hayırlısı olsun.
küp küp mü doğruyorsun bütün mü yarıdan mı nasıl keseyim.
Canım ben közlüyorum patlıcanları kızartma gibi tatlı olmasada güzel oluyorFırında patlıcan yapıyorum hiç yağ koymadan pişer mi? Kıyma var ya onun yağı alta geçermi ki. Salçalı domatesli baharatlı su dökcem üstüne pişer dimi. İlla önden biraz kızartmak mı gerekir(kaynanam öyle yapıyo da)
Ne kadar kalorisiz olsa o kadar iyi dimi
Canim kahveyi yakip yapiyolarmis kenser yapiyomus bende cok severim meretiiii ama artik turk kahvesi icmeye gayret ediyorumOnDeryaa dan sonra senin de nescafe konusunda uyarını görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Nescafe şekersiz ve sütsüz içildiği takdirde metobolizmayı çalıştıran kalorisi olmayan bir içecek diye biliyorum ki diyetisyenim de aynı fikirde idi serbest demişti. Ben günde en az 2 yada 3 fincan türk kahvesi ve 2-3 kupa da nescafe içiyorum
şimdi acaba yanlış mı yapıyorum diye bi düşünmedim değil açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?