Sen nasilsin kuzum. Nasil oldun eşinle durumlar nasil?Kızlar nasılsınız?
Bence menü iyi. Afiyet olsun.Selam kizlar :) nasilsiniz bakalimmm
Menum; sabah haslanmis yumurta havuc dereotu yarim esmer ekmek salatalik
Oglen; izgara tavuk bir top sakizli dondurma
Aksam; ekmeksiz menemen salatalik cay
Gun ici 1,5 lt su sade turk kahvesi sade nescafe
1 saat yurudum. Kopegimi gezdirdim. Bilgilerinize efendimm :)
Bence aksamla öğleni telafi etmişsin afiyet olsun.Sabah
1Bardak limonlu su
1h.yumurta
1Kasik lor
5zeytin
Oglen
2kucuk borek
Beyaz peynir
5zeytin
Ceyrek simit
Ara
Turk kahvesi
Aksam yok
5Tane erik yedim.
Su
1Litre detoks
2Litre su
Menü harika canim afiyet olsun. Sporda süper.Menum sabah 2 dlm ekmek. Yumurta salata biberiye yesilik yagsiz lor peyniri
Ogle chiali yogurt
Aksam kabak yemegi bol acili yagsiz uzerine yogurt bol salata
Spor 1 saat fitnes aerobik yarim saat yuruyus su 2.5 3 9lacak tuvaletten cikamiyorumm
Geçmiş olsun canim. Diş ağrısı çok zor canim. Allah kolaylık versin.Çok sağol kujum aman Allahım yok böyle acı çektirmeden sıkıntım yoktu canım yanağıma değiyordu sadece Rabbim tekrarını yaşatmasın alt dişlerim gömülü benimde amrliyatla alınacak ama ertelerim oldukça çok kötü oldum çünkü sen neye sinirlendin bakayım
Sağol canım şükür kurtulduk ama öncesi değil sonrası fenaymış yemek yiyemiyorum ama midem hep ağrıyor açım =(
gayet guzel menuKizlar benim menum
Sabah
sucuklu yumurta2 tane
Domates salatalik
5 tane zeytin
Ara
1 sütlü şekersiz kahve
3 kare küçük cikolata
Aksam
1 tabak nohut yemegi
Salata. Yogurt
Su 2buçuk litre
Spor 1 saat yürüyüş
Sağol kujumKahsen canım çok geçmiş olsun
Esra o Nası sinir kız öyle. Bende sinirlensem patlayana kadar yerim veya çatlayana kadar uyurum
Gerçekten öyleymiş canım hayatım durakladı resmenGeçmiş olsun canim. Diş ağrısı çok zor canim. Allah kolaylık versin.
Misafirler Yen'i gitti Yasemin'li papatya çayı bi tutam fındık fıstık yedim. Bide
Çekiniyom söylemeye. Ne kadar tambuğday unuyla da olsa içinde şeker var. Muhallebi yedim. Eşim olmasa çıkarcam valla
Mutfak berbat boş yer Yok bulaşıktan. (Bulaşık makinem servise gitti(yıldırım düştü bizim sokağa)) off bende sinirlensem acaba temizlik yaparmıyım ki
Fena degil canim ama cikolatayi tek karede sinirlasan iyiymis.Kizlar benim menum
Sabah
sucuklu yumurta2 tane
Domates salatalik
5 tane zeytin
Ara
1 sütlü şekersiz kahve
3 kare küçük cikolata
Aksam
1 tabak nohut yemegi
Salata. Yogurt
Su 2buçuk litre
Spor 1 saat yürüyüş
neyseki akşama kadar yakarsın canımKizlarr kahvalti abarrili oldu esimm 1 haftaligina erzu4uma gitmisti bugun geldi birlikte mukellef kahvalti yaptikkk ozledimmm filan deyincee bende yedimmmm ogle arasi yuruyusle telafiye calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?