Günaydın canımmmGünaydınnn kızlar bol eksili günler olsunn
Menunde bisey yok muhallebiyi gec yemissin biraz.Kızlar çok berbat haldeyim sabah düne göre 800 gr artı ile uyandım.kaç gündür sürekl eksi görüyodum iyi gidiyordu yaaa. Fenalardayım. Bi dilim muhallebi mi yaptı bunu yaa
Ben spora koşuyorum hemen
Hele bi dünkü menümü inceleyin bana bişe deyin neolur
26.Gün. 66.8
Sabah:
8:20 limonlu su
10:00 1haşlanmış yumurta. 1zeytin. 3 çatal light peynir. 3çatal domates.
11:40 açık çay. 1yumurtanın beyazı(haşlanmış) yarım salatalık.
Öğle:
14:50 1kupa limonlu çay
Akşam:
18:15 bi kase karışık salata
19:30 Fırında kıymalı patlıcan yemeği
21:45 papatya çayı fincanda 1 dilim tambuğday unundan muhallebi
Su: 3 litre
Spor ; 160 dk yürüyüş koşu egzersiz
27.Gün 67.6
Sabah:
8:20 limonlu su
Bazen benim de oyle oluyor persembe 1 kiloya yakin gidiyorKızlar ben sabitim ya hep 60 ım
Akşamları yedim mi ben eksiyi göremiyorum arkadaşBazen benim de oyle oluyor persembe 1 kiloya yakin gidiyor
Kacta yiyorsunAkşamları yedim mi ben eksiyi göremiyorum arkadaş
Kacta yiyorsun
Aslinda erken de yiyormussun. Herkesin metobolizmasi farkli iste. Ben oglen buyuk kacamak yapmadiysam aksami muhakkak yerim.6 da canım
Hosgeldin canim ozaman:) alisveris konusunda kadikoy iyidir. Bir suru sey bulabilirsin. Uygun fiyatli olurlar.uskudarda alisveris yapmadim blmiyorm. Uskudarla yanyana ztn kadikoy. Kadikoyde moda sahiline inebilirsiniz yuruyerek gidersiniz.modaya inerken cok guzel dondurmaci ve waffleci var:))))Haftasonu İstanbul'a gidiyoruz.
Bi nikah var 12'de Çamlıca tepesine gitçez. Nikahtan çıkıp. Sonra akşama kadar nereleri gezelim Anadolu yakasında. 2kez gittim İstanbul'a ama Anadolu'ya gitmemiştim. Kızlar fikir verin bana. Şöyle ucuzcu filan bulursam bayaa bi kıyafet almam lazım mesela.
@chemistry_eng canım ne diyon sen ne taraftasın. Bi kahve içek
O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmmHosgeldin canim ozaman:) alisveris konusunda kadikoy iyidir. Bir suru sey bulabilirsin. Uygun fiyatli olurlar.uskudarda alisveris yapmadim blmiyorm. Uskudarla yanyana ztn kadikoy. Kadikoyde moda sahiline inebilirsiniz yuruyerek gidersiniz.modaya inerken cok guzel dondurmaci ve waffleci var:))))
ordan caddeye gidebilirsnz. Cadde bostan sahili cok guzeldir. Ordaki migrostan atistirmalik alip karsida da kahveci var.filtre kahve alip yesilliklere yayilirsnz cocuklar da parkta oynar. Biz oyle ypiyoruz ama parkta oynayan ben oluyorm genelde:)
Cuma gunude tatil ya oyzdn kacariz biz.istanbuldan ufaktan uzaklascaz canim.keske gorebilseydim seni.mutlu olurdum.
Adalarada gidebilirsnz canim.kadikoyden vapur var. Havada guzelse gidip gezebilirsnz.
Kuzum haritadan mesafelerine bakin. Esin araba kullancak dimi. Kullanmicaksa otobusleri belirleyin. Istanbul biraz telaseli bi yer.oyuzden gelmeden once belirlersiniz canim. Planli bi sekilde gezersiniz. Sknti fln olursa mesaj at.yardimci olmaya clsrm:)O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmm
Canim seni anliyorum ben de 7 yildir yurtdisindayim. Lakin ben sanirim buraya alistim ve Turkiye'ye donmek istemiyorum. Fransa nasildir bilmiyorum ama Turkiye'ye donersen pisman olabilecegini dusunuyorum.Peki simdi ne olacak?
Merhaba kizlar ben size durumumu anlatiym bu defa. Hemde icimdeki herseyi dokeyim.
Gitmek mi kalmak mi. Aslinda 1 dakika bile durmak istemiyorum burda.
Ya gidicem annemin yaninda destekcisi olucam. Zira annemin 2 cocugundan baska hicbirseyi kalmadi artik. Biri Istanbulda okuyor. Digeri gurbette yasamis olmak icin yasiyor.
Bastan kisaca ozet geceyim en iyisi.
7 Yillik Fransa hayatimda hayatimin en buyuk pismanligini yasadim. Cunku ben hayatimi doya doya yasayan etrafima nese sacan bir kizdim. Gozumun isigi sondu diyebilirim. Ne Turk kulturunde kalabildim nede Fransiz kulturune alisabildim. Anlayacaginiz sevemedim buralari ve etrafimdakileri. 7 yilim sabretmek savasmak icerisinde gecti.
Esimle de sorunlu bir evliligimiz var. Aradaki kultur farki beynime beynime vuruyor.
Simdi ben ya burda kalip bu zindan hayati hasta olana kadar cekicem icimdeki annemi tek birakmanin verdigi vicdan azabiyla. Ya da alip cocuklari Turkiyeye annemin yanina yerlesicem. Gelmek isteyen gelir. Kimseye muhtac degiliz cok sukur elimdeki imkanlari esime de sunucam.
Turkiyeye gidersem annemin elinden tutucam. Ama burda kalirda hasta olursam ne annem tutabilir elimden nede baska kimseler.
Aslinda kararim net. Burda kalmam cok sacma. Turkiye de isimde hazir diyebilirim.
Mesele burdaki benim donus savasimdan bu uzuntumun icinde sag salim cikabilmek.
Anneme zarar vermeden.
Oyle iste yazmak istedim.
Canim benim suanda bunlari dusunmen oyle normal ki.bende anneannemi kaybedince dusunmustum memlekete donim die.ama hem esimin isi hemde benim isim bunlara izin vermedi.fakat annem ucakla 1 saat mesafede.ayni durum deil elbette.Peki simdi ne olacak?
Merhaba kizlar ben size durumumu anlatiym bu defa. Hemde icimdeki herseyi dokeyim.
Gitmek mi kalmak mi. Aslinda 1 dakika bile durmak istemiyorum burda.
Ya gidicem annemin yaninda destekcisi olucam. Zira annemin 2 cocugundan baska hicbirseyi kalmadi artik. Biri Istanbulda okuyor. Digeri gurbette yasamis olmak icin yasiyor.
Bastan kisaca ozet geceyim en iyisi.
7 Yillik Fransa hayatimda hayatimin en buyuk pismanligini yasadim. Cunku ben hayatimi doya doya yasayan etrafima nese sacan bir kizdim. Gozumun isigi sondu diyebilirim. Ne Turk kulturunde kalabildim nede Fransiz kulturune alisabildim. Anlayacaginiz sevemedim buralari ve etrafimdakileri. 7 yilim sabretmek savasmak icerisinde gecti.
Esimle de sorunlu bir evliligimiz var. Aradaki kultur farki beynime beynime vuruyor.
Simdi ben ya burda kalip bu zindan hayati hasta olana kadar cekicem icimdeki annemi tek birakmanin verdigi vicdan azabiyla. Ya da alip cocuklari Turkiyeye annemin yanina yerlesicem. Gelmek isteyen gelir. Kimseye muhtac degiliz cok sukur elimdeki imkanlari esime de sunucam.
Turkiyeye gidersem annemin elinden tutucam. Ama burda kalirda hasta olursam ne annem tutabilir elimden nede baska kimseler.
Aslinda kararim net. Burda kalmam cok sacma. Turkiye de isimde hazir diyebilirim.
Mesele burdaki benim donus savasimdan bu uzuntumun icinde sag salim cikabilmek.
Anneme zarar vermeden.
Oyle iste yazmak istedim.
Buarada uskudara gitmisken kiz kulesine gitmediysen gidin canim. Kizkulesinin orda bi kofteci var.orda da yemek yiyebilirsnz.O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?