Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menunde bisey yok muhallebiyi gec yemissin biraz.
Odem olabilir o arti. Yarin eksi olacak bence
 
Kızlar ben sabitim ya hep 60 ım Neden sabitlendimki hafta sonu kaçamaklarım yüzünden mi Akşam evde olsam yemeyecektim kvalide ye gidince yedim ekmek yok tabi..iki akşam yemek yememeye çalışıcam .Akşamları yedim mi ben eksiyi göremiyorum arkadaş
 
salı menü
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
şekersiz çay

öğle
4 5 yk kıymalı soğan
yarım dilim ekmek
azkuru üzüm

akşam
1 kepçe çorba
4 5 köfte küçüktü azıcık patates

akşam ara süt
 
sanırım haftaya eksi ile başlamak avantaj ben iki haftadır sabit başlıyorum kaçamaklı olunca tabi bu hafta sonuıda şehir dışındayım. Ne yapsam ya ramazana girsek evden çıkmıcamda son 4 kilo kaldım 60 da
 
Haftasonu İstanbul'a gidiyoruz.
Bi nikah var 12'de Çamlıca tepesine gitçez. Nikahtan çıkıp. Sonra akşama kadar nereleri gezelim Anadolu yakasında. 2kez gittim İstanbul'a ama Anadolu'ya gitmemiştim. Kızlar fikir verin bana. Şöyle ucuzcu filan bulursam bayaa bi kıyafet almam lazım mesela.
@chemistry_eng canım ne diyon sen ne taraftasın. Bi kahve içek
 
SABAH
PEYNİRLİ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
DOMATES AZ
ŞEKERSİZ ÇAY

ÖĞLEN
YEMEK YEMEDİM PASTA VARDI PASTA YEDİM

AKŞAM
SADECE SÜT

PASTA KÖTÜ OLDU AMA NAPAYIM ÖZENDİM. HİÇ BİŞİ YEMEDİM PASTA YİCEM DİYE YANLIŞ DİMİ
 
Hosgeldin canim ozaman:) alisveris konusunda kadikoy iyidir. Bir suru sey bulabilirsin. Uygun fiyatli olurlar.uskudarda alisveris yapmadim blmiyorm. Uskudarla yanyana ztn kadikoy. Kadikoyde moda sahiline inebilirsiniz yuruyerek gidersiniz.modaya inerken cok guzel dondurmaci ve waffleci var:))))
ordan caddeye gidebilirsnz. Cadde bostan sahili cok guzeldir. Ordaki migrostan atistirmalik alip karsida da kahveci var.filtre kahve alip yesilliklere yayilirsnz cocuklar da parkta oynar. Biz oyle ypiyoruz ama parkta oynayan ben oluyorm genelde:)
Cuma gunude tatil ya oyzdn kacariz biz.istanbuldan ufaktan uzaklascaz canim.keske gorebilseydim seni.mutlu olurdum.
Adalarada gidebilirsnz canim.kadikoyden vapur var. Havada guzelse gidip gezebilirsnz.
 
O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmm
 
Peki simdi ne olacak?

Merhaba kizlar ben size durumumu anlatiym bu defa. Hemde icimdeki herseyi dokeyim.

Gitmek mi kalmak mi. Aslinda 1 dakika bile durmak istemiyorum burda.

Ya gidicem annemin yaninda destekcisi olucam. Zira annemin 2 cocugundan baska hicbirseyi kalmadi artik. Biri Istanbulda okuyor. Digeri gurbette yasamis olmak icin yasiyor.

Bastan kisaca ozet geceyim en iyisi.

7 Yillik Fransa hayatimda hayatimin en buyuk pismanligini yasadim. Cunku ben hayatimi doya doya yasayan etrafima nese sacan bir kizdim. Gozumun isigi sondu diyebilirim. Ne Turk kulturunde kalabildim nede Fransiz kulturune alisabildim. Anlayacaginiz sevemedim buralari ve etrafimdakileri. 7 yilim sabretmek savasmak icerisinde gecti.

Esimle de sorunlu bir evliligimiz var. Aradaki kultur farki beynime beynime vuruyor.

Simdi ben ya burda kalip bu zindan hayati hasta olana kadar cekicem icimdeki annemi tek birakmanin verdigi vicdan azabiyla. Ya da alip cocuklari Turkiyeye annemin yanina yerlesicem. Gelmek isteyen gelir. Kimseye muhtac degiliz cok sukur elimdeki imkanlari esime de sunucam.

Turkiyeye gidersem annemin elinden tutucam. Ama burda kalirda hasta olursam ne annem tutabilir elimden nede baska kimseler.

Aslinda kararim net. Burda kalmam cok sacma. Turkiye de isimde hazir diyebilirim.
Mesele burdaki benim donus savasimdan bu uzuntumun icinde sag salim cikabilmek.
Anneme zarar vermeden.

Oyle iste yazmak istedim.
 
O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmm
Kuzum haritadan mesafelerine bakin. Esin araba kullancak dimi. Kullanmicaksa otobusleri belirleyin. Istanbul biraz telaseli bi yer.oyuzden gelmeden once belirlersiniz canim. Planli bi sekilde gezersiniz. Sknti fln olursa mesaj at.yardimci olmaya clsrm:)
 
Canim seni anliyorum ben de 7 yildir yurtdisindayim. Lakin ben sanirim buraya alistim ve Turkiye'ye donmek istemiyorum. Fransa nasildir bilmiyorum ama Turkiye'ye donersen pisman olabilecegini dusunuyorum.
esin hevesli degilse aranizdaki sorunlar da buyuyebilir, olumsuZluklarda basina kakabilir.
Yine tabii sen bilirsin ama, bir trafik bile Turkiye'de cok farkli. Tanidik tanimadik insanlarin herseye mudahale olup yorum yapmalari falan. Ben bunlari tatile gittigimde bile kaldiramiyorum.
Simdi babani taze kaybettigin icin annene daha da baglandin, aslinda imkan olsa anneni yanina alsan yalnizliginiz kalmazdi.
 
Canim benim suanda bunlari dusunmen oyle normal ki.bende anneannemi kaybedince dusunmustum memlekete donim die.ama hem esimin isi hemde benim isim bunlara izin vermedi.fakat annem ucakla 1 saat mesafede.ayni durum deil elbette.
Acaba suanki psikolojiden dolayi mi boylesin.yoksa cidden sevmio musun oralari. Sana kattigi arti hic bisey yok sanirim.
Eşine bu durumunu anlatip paylastgnda seni anlayip destek olur mu. Yoksa iyiden iyiye araniz mi acilir.
Annenin yaninda olma istegin cok normal.heleki sevmedgn bi yerde yasarken..
Esini al karsina guzel guzel anlayisli bir sekilde derdini anlat.imkanlarida sunarsin.
2cocugun vardi dimi. Ne gusel 2 evladiniz var.oturmusta bir evlilignz var.neyi paylasamiosnz kuzum
 
O zaman plan şöyle Önce Çamlıca tepesi sonra Kadıköy ve cadde bostan sahili zaten gün bitti. Çok sağol canımmm
Buarada uskudara gitmisken kiz kulesine gitmediysen gidin canim. Kizkulesinin orda bi kofteci var.orda da yemek yiyebilirsnz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…