Canim seni anliyorum ben de 7 yildir yurtdisindayim. Lakin ben sanirim buraya alistim ve Turkiye'ye donmek istemiyorum. Fransa nasildir bilmiyorum ama Turkiye'ye donersen pisman olabilecegini dusunuyorum.
esin hevesli degilse aranizdaki sorunlar da buyuyebilir, olumsuZluklarda basina kakabilir.
Yine tabii sen bilirsin ama, bir trafik bile Turkiye'de cok farkli. Tanidik tanimadik insanlarin herseye mudahale olup yorum yapmalari falan. Ben bunlari tatile gittigimde bile kaldiramiyorum.
Simdi babani taze kaybettigin icin annene daha da baglandin, aslinda imkan olsa anneni yanina alsan yalnizliginiz kalmazdi.
suanki durumla alakasi yok canim. babami kaybettikten 2 hafta once kayinpederimle konustum bu konuyu. Hatta esimle beraber konustuk. Biz bosanmak istiyoruz dedik. Nazli gurbete dayanamiyor dedi esim. Bende kayinpedere bundan sonra Turkiyeye donmek icin elimden geleni yapacagimi burda kendimi taniyamadigimi ve misafir gibi hissettigimi soyledim. Oda bize 2 3 yil daha sabredin olmazsa gidin dedi. Ama hayat ertelenemeyecek kadar kisa. Anneme birsey olursa eger Ben ne yapayim Fransayi ne yapayim Turkiyeyi.Canim benim suanda bunlari dusunmen oyle normal ki.bende anneannemi kaybedince dusunmustum memlekete donim die.ama hem esimin isi hemde benim isim bunlara izin vermedi.fakat annem ucakla 1 saat mesafede.ayni durum deil elbette.
Acaba suanki psikolojiden dolayi mi boylesin.yoksa cidden sevmio musun oralari. Sana kattigi arti hic bisey yok sanirim.
Eşine bu durumunu anlatip paylastgnda seni anlayip destek olur mu. Yoksa iyiden iyiye araniz mi acilir.
Annenin yaninda olma istegin cok normal.heleki sevmedgn bi yerde yasarken..
Esini al karsina guzel guzel anlayisli bir sekilde derdini anlat.imkanlarida sunarsin.
2cocugun vardi dimi. Ne gusel 2 evladiniz var.oturmusta bir evlilignz var.neyi paylasamiosnz kuzum
suanki durumla alakasi yok canim. babami kaybettikten 2 hafta once kayinpederimle konustum bu konuyu. Hatta esimle beraber konustuk. Biz bosanmak istiyoruz dedik. Nazli gurbete dayanamiyor dedi esim. Bende kayinpedere bundan sonra Turkiyeye donmek icin elimden geleni yapacagimi burda kendimi taniyamadigimi ve misafir gibi hissettigimi soyledim. Oda bize 2 3 yil daha sabredin olmazsa gidin dedi. Ama hayat ertelenemeyecek kadar kisa. Anneme birsey olursa eger Ben ne yapayim Fransayi ne yapayim Turkiyeyi.
cANIM ben seni çok iyi anlıyorum gurbeti herkesi yapamaz benimde böyle deneyimim oldu bekarken maaleseff ben yapamadan doğduğum şehire döndüm hiç alışamadım. Ailemede inanılmaz bağlıyım ben para mal mülk eş içinde olsa gurbet benlik değil.daha olmayan evladım için gurbete gider korkusu var içimde düşün yani :)
arabayla gitçez inşallah. Bu hafta Yen'i araba aldı. İl arabası bizdeydi kaç senedir ben süremiyodum koca araba diye(cadyy) şimdi ben de süreyim diye otamatik aldı sağolsun. Accık gezelim dimiKuzum haritadan mesafelerine bakin. Esin araba kullancak dimi. Kullanmicaksa otobusleri belirleyin. Istanbul biraz telaseli bi yer.oyuzden gelmeden once belirlersiniz canim. Planli bi sekilde gezersiniz. Sknti fln olursa mesaj at.yardimci olmaya clsrm:)
@NzLi canım tekrar Allah sabırlar versin. Yaşamadığımız için biz ne desek boş ama burdan bakınca hâlin hiç de kolay görünmüyor. Madem burda da imkanların var. Daha fazla orda kendini yıpratma derim. Annen şimdi okuyan kardeşiminin yanında dimi. Ona da çok zordur şimdibi ev kurarsın o çocuklara bakar sen çalışırsın çok güzel olabilir aslında. Ama ne bileyim yine de evlilik işte kolay kolay yuva kurulmuyor. Çocukların gelecek kaygısı filan insan herşeyi düşünmek zorunda. Sen döndün mü evine. Hala Türkiye de misin. Allah kolaylık versin cannım
canim annemin evi var zaten bir sure birlikte yasariz ben calisicam o cocuklarla ilgilenecek dedigin gibi. hastaligi olur alisverisi olur dunyanin binbir turlu hali var her aninda yaninda biri olmasi lazim. kardesimin onu acik cok sukur kendi emekleriyle bir yerlere geldi ve guzel kapilar acilacak insallah. annem tek kalmasin diye hedeflerinden vazgecmesi emeklerini hice saymak olur. ben zaten iyi degilim burda. akraba falan desen zaten herkes kendi derdinde. annemi ben aramasam kimse aramiycak gun boyu evde Allah korusun boyle bir vicdan azabiyla yasayamam.
Dun gece dondum Fransaya canim.
evet canim evliligimiz sorunlu sorunun sebebi basta 3. kisilerdi ama simdi 3. kisileri aramiza sokan esimle artik duzeltemiyoruz.Eşinle sorunlarınız var mı canım
Biraz daha bu sebepler mi seni buraya itiyor
Anladığım kadarıya eşin gelme taraftarı değil senin burayı seçmen evliliğinin bitmesini mi demek
Biraz detay canım
Ben mezun olmadim ama neden mezuniyet sonrasi kayit dendigini anlayamadim . Neyse 3. Olmusum takimda tesekkur ederim analiziniz icinMerhaba 3. takımcım,
500. ve 517. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-38#post-51414423
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Evet yeni gördümBen mezun olmadim ama neden mezuniyet sonrasi kayit dendigini anlayamadim . Neyse 3. Olmusum takimda tesekkur ederim analiziniz icin
R Rossss68 tebrik ederim 1. Olmussun
Kaydasay77 seni de
Hoşgeldin canim.Merhaba arkadaşlar ben yeniyim takımda, çook önceden üyeliğim vardı o yüzden forumda yeni sayılmam.Umarım sizin başarılarınıza bende ortak olurum katkılarımla
Ya sorma canım ya. Benim.minnak 2 aylık aşısını oldu huzsuz lik vardj malum 3 aşı birden oldu. Sonra haftasonu mevlut yaptık derken yeni yeni kendime geliyorum. Bu arada artık annem de yanımda ve annemle zayıflama kararı aldik.daha başlamamak. La beraber en kısa zamanda mükemmel dönüş yapacamH HedefVeBasari kuzum kayboldun gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?