Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Artidayim
Ahh ah spor spor
Eliptik yatak odasina gideli cok az yapiyorum
Yine salona tv karsisina cekmek lazim artik
Kaydasay77 68 olunca degisecektim ama icimden gelmedi 65 olunca degistirmeyi dusunuyorum simdi de

Canim ben ilk dogumdqn sonra unuversite hastesinde yaptirdim 11 kilo verdim 25 liraydi 15 gunde bir didiyorduk seannsaa
Aa sormak lazım aslında çok da ucuzmuş. Uludağ üniversitesi nede de var mı ki acep. Nereye hangi bölüme sorulur.

Oğlum oynarken ben spor yapayım
Resim niye yüklenmemiş yaa

Öğle yemeğim bi kase yoğurda kinoa. Keten tohumu. Yulaf kepeği Birer tutam.

Neden dersin acep
Sen girme o girmesin bu girmesin. Sonra grup sakin oluyo tabisi

Yalnız başıma çalıp söylüyom burda kimseler Yok

KIzz pazarları zaten giremiyorum cuma günü barkoda geçince cumartesi mağazayı sayım yaptım ilk defa kullandığım için yoğun bugünde depoyu saymam gerek ama sistemlerde sıkıntı var O yüzden buraya gelebildim yoksa yine giremezdim :)

Bu arada cumartes sporum 2 saat yürüyüş
Pazar sporum 1,5 saat yürüyüş 10 dk eliptik bisiklet 20 dk karışık egzersiz

OnDeryaa

Haydi kızlarrr yılmak Yok
Ataktan çok umutluyum.
Ama yarın nasıl yapcam bakalım. Sabah çok erken hastaneye gitcem bacağım çok ağrıyo(belimden ötürü) randevular dolu inşallah fiş alabilirim. Yani çok sıra bekliycem. Yanıma haşlanmış yumurta ve ton balığı almayı düşünüyorum. Başka ne olabilir ki bilemedim.

Allah kolaylık versin. Kaçamak var mı menülerden ne haber
Spor çok iyi

Atakta ne yeniyor tam bilmiyorum ama sanırım protein ağırlıklı oluyor.
Küçük boy yoğurt alabilirsin wasa ile birlikte tüketebilirsin.

Merhabaaaa. Bitmis bir sekildeym. Esimle 3gunluk bas basa dinlenmenin acisi fena ckti
Is yernde basimi suan sistem gittigi icin kaldirdim. Haftasonunun bana donusu fena oldu. 68deym. Ama atablrm ustmden bliyorm. Oyzdn bugun sivi olarak geciyor.bol bol su. Chia aldm marketten. Napcgmi bilemiyorm.tarif bakcktm.vaktim olmadi. 1sene dolmadan isyernde.islerim bukdr nsl artti blmiyorm. Ama fenaaa yogunum

Marketten badem ici aldm. Ama kavrulmus almsm yanlislikla. Suda fln bekletsem tuzu uzaklasyirmak icin olur mu. Koca bir paket ya. Az bsyde degil

Marketten badem ici aldm. Ama kavrulmus almsm yanlislikla. Suda fln bekletsem tuzu uzaklasyirmak icin olur mu. Koca bir paket ya. Az bsyde degil

Bence fark eden bişey olmaz gibime geliyor eşin yesin ya da sen kavrulmamış yiyeceğinin yarısını ye cnm

Sabah:

7:40 limonlu su
8:20 1yumurtadan peynirli omlet(çatalla ekmeksiz)
11:15 bi dilim peynir
11:30 mistik çay

Öğle:

Spor- 1.5 saat yürüyüş 30 dk spor aletleri
15:10 bi dolu kase yulaf kepeği ve keten tohumlu yoğurt

Akşam:

Spor: 1.5 saat yürüyüş
18:25 3-5 çatal light beyaz peynir
19:10 100 gr'a yakın tost makinesinde tavuk göğüs

Su:2.5 litre

Spor: 3 saat yürüyüş 30 dk spor aletleri

Sabah
4bardak limonlu su
1Bardak yesilcay
1Bardak cay
3kasik yulaf kepegi 3 4 badem 3kuru kayisi uzerine soguk sut ve 1kasik keten tohumu

Oglen
2adet tavuk gogus haslama
4 5 kasik yogurt
2Kasik salata

Aksam
4Kasik taze fasulye

Su
3Litre

Spor OnDeryaa
20dk yuruyus
40Dk kardiyo yatay bisiklet

Eksi5 geliyor sanki bu hafta senden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…