Detoks yapsana kuzu
67 lerde takilacagim galiba bi sure
Biktim kendimden yeminle
Senin detoks nasildi bir deneyeyim yaDetoks yapsana kuzu
Sabah yogurt meyveSenin detoks nasildi bir deneyeyim ya
Erzurumda universite icinde kalp merkezi vardi oranin zemein katinda morg spor salonu akapunktur suluk hacamat bolumu vardi erzurumda olan gidebilirAa sormak lazım aslında çok da ucuzmuş. Uludağ üniversitesi nede de var mı ki acep. Nereye hangi bölüme sorulur.
Morggg ne alaka bu kadar saglikli seyin yanina demeyinnn galibaaa bu bir fudulemeydiiiErzurumda universite icinde kalp merkezi vardi oranin zemein katinda morg spor salonu akapunktur suluk hacamat bolumu vardi erzurumda olan gidebilir
Beklentiyi biraz az tutalım canım o kadar da değil.Eksi5 geliyor sanki bu hafta senden:)
Çok yorulduuukkk. Kız kulesinin karşısındaki mekanlardan birinde oturduk anam öyle kazık yememiştim hayatımda. 19₺ bi buzlu kahve içtim geldim.OnDeryaa . Canim istanbul nsldi.neler yptnz
Hastanede sülük ve hacamat çok şaşırdım. Buradaki doktorlar hep karşıErzurumda universite icinde kalp merkezi vardi oranin zemein katinda morg spor salonu akapunktur suluk hacamat bolumu vardi erzurumda olan gidebilir
Bütün hastanelerde morg Bodrum katında oluyoMorggg ne alaka bu kadar saglikli seyin yanina demeyinnn galibaaa bu bir fudulemeydiii
Trafik oyledir kuzum kiyamam:)Beklentiyi biraz az tutalım canım o kadar da değil.sonuçta ödem filan kalmadı artık maksimum 2 diyorum umutluyum.
Çok yorulduuukkk. Kız kulesinin karşısındaki mekanlardan birinde oturduk anam öyle kazık yememiştim hayatımda. 19₺ bi buzlu kahve içtim geldim.
Trafik bize yetti daha da davosa gelmem
Hastanede sülük ve hacamat çok şaşırdım. Buradaki doktorlar hep karşı
Bütün hastanelerde morg Bodrum katında oluyo
Çok sevindim cnmİyi akşamlar kızlar 42 gün sonra kızımın alçısı çıktı çok şükür şimdilik herşey Yolunda
Ümitsizliğe kapılma hep böyle gitmez kıracaksın sen onu bak gör
67 lerde takilacagim galiba bi sure
Biktim kendimden yeminle
Karnımız aç değildi. O dediğin yerde köfte vardı yemek tarzıydı. Sağında Yeşilçam onun yanında holyywoodcity diye bi kafe vardı holyywod a gittik. Çok kalabalık. Alışkın değiliz sanırım ondan pek beğenmedimTrafik oyledir kuzum kiyamam:)
Biz kiz kulesinin orda 3katli restaurant var. Oraya yemege gidiyoruz.hem manzara guzel. Yemeklerde iyi. Oraya mi gittiniz canim. Orda kahve fln var miydi bilemedm. Havada kotuydu istanbulda.ck gezmelik olmamistir
Ahh çok şükür canım sevindimİyi akşamlar kızlar 42 gün sonra kızımın alçısı çıktı çok şükür şimdilik herşey Yolunda
İçtiğin su ve yaptığın spor o lahmacunu eritmiştir canım afiyet şifa olsun. Bugün bende çok lahmacun istedim de atak olduğundan yemedim. İyi atlattım bugünü :))Bugünkü menüm
Sabah
1 küçük boy domates
1 dilim peynir
Şekersiz çay
Ara Türk kahvesi
Öğle
Kıymalı patates yemeği 3 yk kadar
Bir kase yoğurt
Türk kahvesi
Ara
1 gün kurusu
3/4 çiğ badem
Akşam
Hastane çıkışı idi
1 küçük boy lahmacun
,300 ml ayran
Yeşillik
4 lt su
Spor
120 ip atlama
50 squat
20 ser kez iç bacak çalışması
20 ser kez basen calismasi
20 kez karın çalışma
Bunların toplami 30 dk
20 dk eliptik bisiklet
Toplam 50 dkOnDeryaa
Istanbula ilk gittigimde ben de oyle demistim trafikten dolayi sonradan 3 sene istanbulda yasadim :)Beklentiyi biraz az tutalım canım o kadar da değil.sonuçta ödem filan kalmadı artık maksimum 2 diyorum umutluyum.
Çok yorulduuukkk. Kız kulesinin karşısındaki mekanlardan birinde oturduk anam öyle kazık yememiştim hayatımda. 19₺ bi buzlu kahve içtim geldim.
Trafik bize yetti daha da davosa gelmem
Hastanede sülük ve hacamat çok şaşırdım. Buradaki doktorlar hep karşı
Bütün hastanelerde morg Bodrum katında oluyo
Ayy yok yaa canım Bursa'mmmIstanbula ilk gittigimde ben de oyle demistim trafikten dolayi sonradan 3 sene istanbulda yasadim :)
Ben de bursaya gitmek istiyorummAyy yok yaa canım Bursa'mmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?