Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar

1günlük atak sonucumu yazıyorum.
Eksi 900 gr
Dukan atak odem birakmiyor vucutta ben de yapacaktim ama yok bi kere birajinca baslayamiyor insan.
Dukanin en iyi yani ilk gobekten gidiyo kilolar :)
Bu arada dun aksam 10 dk karin 10 dk kol 5 dk bacak hareketleri yaptim haberin olsun

O kadar oldu mu ya zaman nasıl geçiyor iyi iyi kuzum benim çok geçmişler olsun rahatlamıştır kızında
Oldu kuzum oldu zaman geçti çok rahatladı kızım sevincini görmeliydin.
Anne artık iyileştim mi diye bir soruşu var
ağladım resmen onun mutluluğuna.
hiçbir çocuk ağlamasın ayağına taş değmesin.
Allahım dünyadaki tüm çocukları korusun.Amin
Masumlar hem de çok masumlar.

Dukan atak odem birakmiyor vucutta ben de yapacaktim ama yok bi kere birajinca baslayamiyor insan.
Dukanin en iyi yani ilk gobekten gidiyo kilolar :)
Bu arada dun aksam 10 dk karin 10 dk kol 5 dk bacak hareketleri yaptim haberin olsun
hiç dukan yapmadım. ama çok duydum. bırakınca geri hızla kilo aldırıyor diye duymuştum.

Eve geldik nihayet. Bacaklarım tutmuyor o kadar yürümüşüm ki
Hemen yumurta haşlıyım dedim o olana kadar biraz peynir attım ağzıma. Bide sabah çocuklar yememiş omlet kalmıştı onu yedim çok acıktım yaa. Akşama ne yerim hiç bi bilgim Yok inşallah bozmam

3 yumurtanın beyazı accık da sarısından yedim. İki üç lokma da örük peynir. Çok şükür doydum. Bitki çayımı içebilirim.

Kalan sarılar ne mi olacak?
Kül kurabiyesi yapıp buzluğa atıcam

Bu yazara taktım şimdi de. Yeni sevgilimi tanıştırayım size

Eklentiler

• IMG_9900.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 70
hiç dukan yapmadım. ama çok duydum. bırakınca geri hızla kilo aldırıyor diye duymuştum.
Dukani biraktim diyeti birakmadim ama. Tabi abartip asiri kacamak yaptigim da oldu ama kilo almadim vermeye de devam ettim.
Dukan biraz nefis terbiyesi biraz da hizli bi baslangic icin iyi oldu bana. 1 ay yaptim 5-6 kg gitti. Sonrasinda da 5 kg daha verdim

Otobüste telefon ekranına bile bakamam midem bulanır hep özenmişimdir okuyabilenlere
Otobüs ve hastanede ömrüm geçiyor maalesef ve okadar uzun süreler boşa harcamayı istemiyorum. Kitap okumak Tutku benüm için. Yemek yemeyi. Unutuyorum okurken. Hatta bi gün çocuğu okuldan almayı unuttum. Bi sayfa bi sayfa daha diye diye. Bide yürüyerek gidiyorum ya. Ogün bir koşuşum vardı sormayın. İnsan çocuğunu unutur mu hiç töbe yarabbim(

Sabah
4bardak su
3Kasik yulaf ezmesi
2ceviz
3Kayisi
1Kasik keten tohumu
Uzerine sut

Oglen
4Kasik taze fasulye
Salata
Yogurt

Ara
Yesil cay

Aksam
Canim mantarli omlet istiyo.ondan yerim.

Su
2.5litre

Amiin kuzum. Gecmis olsun kuzuya. Cok masumlar ya.onlara hiiiic biseycikler olmasin.minnos onlar

Sabah:

8:15 limonlu su
9:50 şekersiz Türk kahvesi
11:15 bi light süt

Öğle:

14:45 bi dilim light beyaz peynir(kibrit kutusu)
Bi yumurtadan omlet(sabahtan kalanı yedim)

15:10 3 haşlanmış yumurtanın beyazı. Yarım sarısı 2-3 çatal örük peynir

Akşam: henüz Yok oğlumun gösterisine geldik çok açım. Kuruş param Yok. eve kadar dayanabilirsem. Et haşlamıştım ondan veya yoğurt yiycem. Ölmez sağ kalırsam. 7'de başlıycaktı güya halâ bekliyoruz. 10.sırada bizim sınıf gece yarısı eve gideriz heralde

Su: 2.5 litre

Spor: 2saat yürüyüş 30 dk spor aletleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…