Dukan atak odem birakmiyor vucutta ben de yapacaktim ama yok bi kere birajinca baslayamiyor insan.Günaydın kızlar
1günlük atak sonucumu yazıyorum.
Eksi 900 gr
İyi akşamlar kızlar 42 gün sonra kızımın alçısı çıktı çok şükür şimdilik herşey Yolunda
Ooo epey kaynatmişsiniz kızlar benim menüm.
Sabah
Biraz peynir
8 tane zeytin
Domates salatalik
Aksam
Yarim tabak yesil fasulye
1 tabak sac tava
Salata
Ayran
Ara
1 bardak kefir
Su 2 bucuk litre
Spor 1bucuk saat yürüyüş.
Günaydın kızlar
1günlük atak sonucumu yazıyorum.
Eksi 900 gr
Oldu kuzum oldu zaman geçti çok rahatladı kızım sevincini görmeliydin.O kadar oldu mu ya zaman nasıl geçiyor iyi iyi kuzum benim çok geçmişler olsun rahatlamıştır kızında
hiç dukan yapmadım. ama çok duydum. bırakınca geri hızla kilo aldırıyor diye duymuştum.Dukan atak odem birakmiyor vucutta ben de yapacaktim ama yok bi kere birajinca baslayamiyor insan.
Dukanin en iyi yani ilk gobekten gidiyo kilolar :)
Bu arada dun aksam 10 dk karin 10 dk kol 5 dk bacak hareketleri yaptim haberin olsun
Dukani biraktim diyeti birakmadim ama. Tabi abartip asiri kacamak yaptigim da oldu ama kilo almadim vermeye de devam ettim.hiç dukan yapmadım. ama çok duydum. bırakınca geri hızla kilo aldırıyor diye duymuştum.
Otobüste telefon ekranına bile bakamam midem bulanır hep özenmişimdir okuyabilenlereBu yazara taktım şimdi de. Yeni sevgilimi tanıştırayım size
Otobüs ve hastanede ömrüm geçiyor maalesef ve okadar uzun süreler boşa harcamayı istemiyorum. Kitap okumak Tutku benüm için. Yemek yemeyi. Unutuyorum okurken. Hatta bi gün çocuğu okuldan almayı unuttum. Bi sayfa bi sayfa daha diye diye. Bide yürüyerek gidiyorum ya. Ogün bir koşuşum vardı sormayın. İnsan çocuğunu unutur mu hiç töbe yarabbim(Otobüste telefon ekranına bile bakamam midem bulanır hep özenmişimdir okuyabilenlere
Menü çok güzelllSabah
4bardak su
3Kasik yulaf ezmesi
2ceviz
3Kayisi
1Kasik keten tohumu
Uzerine sut
Oglen
4Kasik taze fasulye
Salata
Yogurt
Ara
Yesil cay
Aksam
Canim mantarli omlet istiyo.ondan yerim.
Su
2.5litre
Sen daha guzelsin caliskan arkadasimiz:)Menü çok güzelll
Amiin kuzum. Gecmis olsun kuzuya. Cok masumlar ya.onlara hiiiic biseycikler olmasin.minnos onlarOldu kuzum oldu zaman geçti çok rahatladı kızım sevincini görmeliydin.
Anne artık iyileştim mi diye bir soruşu var
ağladım resmen onun mutluluğuna.
hiçbir çocuk ağlamasın ayağına taş değmesin.
Allahım dünyadaki tüm çocukları korusun.Amin
Masumlar hem de çok masumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?