- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Kiz sen ise girsen kisa zamanda kidem fln atlarsin bu azimle. Masallah sana:)Günaydın kızlar
1günlük atak sonucumu yazıyorum.
Eksi 900 gr
nde 2sene önce dukanla 20 kg verdim. Aslında bi sene almadım sonra kortizon iğneleri ve ameliyatlarla yine 81 oldum. Şimdi başım sıkışınca tekrar 1-2 günlük atakta buluyorum kendimi. Ben seviyorum dukanıDukani biraktim diyeti birakmadim ama. Tabi abartip asiri kacamak yaptigim da oldu ama kilo almadim vermeye de devam ettim.
Dukan biraz nefis terbiyesi biraz da hizli bi baslangic icin iyi oldu bana. 1 ay yaptim 5-6 kg gitti. Sonrasinda da 5 kg daha verdim
Hahaa deli güldürdün beni. Kız kim beni işe alır öyle tembelim kiiiKiz sen ise girsen kisa zamanda kidem fln atlarsin bu azimle. Masallah sana:)
Aaa gosterisi mi var.cok heyecanli. Ya bu gosteriler bana ilginc geliyor.cocugum olmadgi icin gelebilir. Arkadasimdan gosteri icin 500lira istemis kreş. Ben sasirdim boyle. Yani 500liraya haftasonu ck guzel bir otelde tatil de yaptirirm yada at binmeye fln gtrrm:))) cocukta yaptgndan bir zevk aliyor mu blmiyorm.Sabah:
8:15 limonlu su
9:50 şekersiz Türk kahvesi
11:15 bi light süt
Öğle:
14:45 bi dilim light beyaz peynir(kibrit kutusu)
Bi yumurtadan omlet(sabahtan kalanı yedim)
15:10 3 haşlanmış yumurtanın beyazı. Yarım sarısı 2-3 çatal örük peynir
Akşam: henüz Yok oğlumun gösterisine geldik çok açım. Kuruş param Yok.eve kadar dayanabilirsem. Et haşlamıştım ondan veya yoğurt yiycem. Ölmez sağ kalırsam. 7'de başlıycaktı güya halâ bekliyoruz. 10.sırada bizim sınıf gece yarısı eve gideriz heralde
Su: 2.5 litre
Spor: 2saat yürüyüş 30 dk spor aletleri
Valla bi tek kıyafet parası 35₺ verdik. O neymiş öyle be.Aaa gosterisi mi var.cok heyecanli. Ya bu gosteriler bana ilginc geliyor.cocugum olmadgi icin gelebilir. Arkadasimdan gosteri icin 500lira istemis kreş. Ben sasirdim boyle. Yani 500liraya haftasonu ck guzel bir otelde tatil de yaptirirm yada at binmeye fln gtrrm:))) cocukta yaptgndan bir zevk aliyor mu blmiyorm.
Ayrica acliktan nsl gozun donmuyor hala.nsl bir menu bu.huhuuu:)
Ay sagol tesekkur ederim:)) cayimida demledim. Yatmadan yogurdumu yerim. Dukani arastiriyim biraz.ben takili kaldm 67lerdeoh Harika afiyet şifa olsun. Gece de bi yoğurt üstüne sanki benim menü.
Onu yedim de üstüne canım yoğurt çekti
Araştır canım. Simlanın tarifleriyle Harika bi diyet geçirmiştim ben sende bulursan çok beğeneceğinden eminim. Tatlısı keki kurabiyesi. Yemekleri herşeyi var bu diyetin.Ay sagol tesekkur ederim:)) cayimida demledim. Yatmadan yogurdumu yerim. Dukani arastiriyim biraz.ben takili kaldm 67lerde
Cnm keşke yanına bişeyler alsaydın o saate kadar nasıl dayanıcanSabah:
8:15 limonlu su
9:50 şekersiz Türk kahvesi
11:15 bi light süt
Öğle:
14:45 bi dilim light beyaz peynir(kibrit kutusu)
Bi yumurtadan omlet(sabahtan kalanı yedim)
15:10 3 haşlanmış yumurtanın beyazı. Yarım sarısı 2-3 çatal örük peynir
Akşam: henüz Yok oğlumun gösterisine geldik çok açım. Kuruş param Yok.eve kadar dayanabilirsem. Et haşlamıştım ondan veya yoğurt yiycem. Ölmez sağ kalırsam. 7'de başlıycaktı güya halâ bekliyoruz. 10.sırada bizim sınıf gece yarısı eve gideriz heralde
Su: 2.5 litre
Spor: 2saat yürüyüş 30 dk spor aletleri
Afiyet olsun cnm gayet güzelAksam menum. Evde tekim. Kelime oyununu izliyorm. Keyif ypiyorm:)
Valla oldu bi kere eve gidip yatmak istiyorum. Açlık çekmiyorum. İyim yaa Benimkiler 9'da uyur hep. Biz halâ gösterideyiz noolcak bilmemCnm keşke yanına bişeyler alsaydın o saate kadar nasıl dayanıcan
Ben dukanla 13 kilo verdim kizlar yaklasik 3ay gibi bir suredeBende araştırayım su Dukan amcayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?