Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydııınnn

Kahvaltımın yarısını yedim yarısı spordan sonra

Günaydııınnn

Kahvaltımın yarısını yedim yarısı spordan sonra
Ne yedinn canimm ben bugun 8.20 de uyandim kosavkosa okula yetistimmm sabah 1 kahve ictim okulda bugunnn cok dikkat etmem lazimm protein agirlikli bir gun yapicam insallahhh sen dukanmi yapiyosun canimmm

Ne yedinn canimm ben bugun 8.20 de uyandim kosavkosa okula yetistimmm sabah 1 kahve ictim okulda bugunnn cok dikkat etmem lazimm protein agirlikli bir gun yapicam insallahhh sen dukanmi yapiyosun canimmm
1kabak biraz peynir rendeledim 1yumurta yulaf kepeği baharatlar bide süt kattım çırptım omlet yaptım. Yarısını yedim. Şimdi 1saat spordan geldim. Aç değilim duştan bi saat sonra yerim :)))
2gün atak yaptım. 1.3 kg iki günde gitti. Bugün seyir yapıcam sebze ve protein. 100-200 gitse çok sevincem:))

ilk gün 900 gr ikinci gün 400 gr gitti bugün de 200 giderse 65.9 la cuma günü derece umudum var. Yani 1.7 kg vermiş olurum inşallah

Kizlar dün giremedim misafirim vardi gece geç gitti bende anca evi toparlayip sizmisim.
Sabah
Biraz peynir
7 tane zeytin
Domates salatalik

Ara
1 fincan sutlu türk kahvesi
1 kare cikolata ( küçük kare:) )

aksam
1 tabak sulu köfte
Yarim tabak bezelye yemegi
Salata yogurt

Su 2bucuk içildi
Spor yok

genel olarak güzel

İyi geceler kizlar anca girebildim annemler bende
Sabah 6da
Sutlu turk kahvesi
Saat13te 2yumurtadan sosisli omlet
Rezene cayi cerez

Saat 19da 1tabak etli bamya
Salata
2bardak cay 2tane gul lokum acuk cerez
2litre su
2saat yuruyus
cnm lokumlar olmamış
bide bu ara katılımın çok az daha cok bekliyorum

profiteroll olmamışşş

çok güzel cnm afiyet olsun

cips bildiğimiz cips mi

güzel cnm

Ayyyyy canimmm o atakk nasilll seyyy oyleeee masallahhhh

Amin cnm aminn aynen en masum varlıklar Allah korusun cümlesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…