geçmiş olsun canım dikkat et çok zorlama kendini eminim en kısa sürede iyileşeceksin. dualarım seninleBugün ağrıdan ağlama noktasına geldim. Kaldım yolda yürüyemiycem heralde dedim
Eşim geldi aldı bizi. Ben yürüyeyim açılır dedim üstüne gittim hep ben kazanıcam seni yenicem dedim ama yine o kazandı. Pazartesi fizyoterapiste randevum var şimdilik 5 seans dedik ama bakalım doktor uzatır mı. Normalde 3 oluyormuş da benim daha farklıymış. Aslında böyle deyince bi kuşkulanmadım değil para yolmaya mı çalışıyorlar diye ama. Düzeleyim isterse 10 desin. Yeter ki ameliyat olmayayım ne yol varsa deniyoz işte. Bakalım nasip.
İlk teravi başladı. Herkese hayırlı olsun. Yarın oruç tutanlar iftarda beni de zikredin neolur. Çocuklarımı sağlıklı bi şekilde büyütmek istiyorum. Hiç bi işimi yapamıyorum bu halimle
Ben yatar hepinizi öpüyorum canlarım.
Sporları eksik olan yazsın. Sabah toplayıp listeyi paylaşıcam.
Ben bugün 3 saat yürüdüm. Ama artık kızdım kendime max. 1 saat diye söz verdim. Yoksa kötü oluyorum.
dikkat et kuzum ya kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım. geçmiş olsunKizlar merhaba
Persembe gunu kayisi cayi icmstm. Gece 4ten beri uyutmadi.cuma gunum ishalle gecti.sabahleyin size yazarken aman canim brzdan biter heralde ddm ama olmadi. Ne yediysem cikarttirdi.normalde bukdr uzun surmemesi grkiodu. Inanin bi ara tansiyonum dustu evde.ama ben yinede bsym yk diyip ise gittm. Yemek yiyince gececek ddm.ne yediysem gecmio.aksam esim ve dostlarm birlikte dogm gunu surprizi yaptilar.cok guzeldi.ama karnim hala gecmemisti.aksam yemegi yiyince yine gitti lavaboda. Eve geldk uyudm suan hala sesler gelio bagirsaklarmdan. Bugunde devam ederse hastaneye gidicem.serum fln takarlar sanirim.cnku inanin icimde midem midir bagirsaklarm midir bisey aciyo artik orda.halsiz birakti beni baya. Siz siz olun kilo vercem ertesi gune eksi cikicam diye boyle seyler yapmayin.tum bagirsak floram bozulmustur. Suan okdr halsiz yaziyormki bunlari. Insallah gecer.
Kizlar merhaba
Persembe gunu kayisi cayi icmstm. Gece 4ten beri uyutmadi.cuma gunum ishalle gecti.sabahleyin size yazarken aman canim brzdan biter heralde ddm ama olmadi. Ne yediysem cikarttirdi.normalde bukdr uzun surmemesi grkiodu. Inanin bi ara tansiyonum dustu evde.ama ben yinede bsym yk diyip ise gittm. Yemek yiyince gececek ddm.ne yediysem gecmio.aksam esim ve dostlarm birlikte dogm gunu surprizi yaptilar.cok guzeldi.ama karnim hala gecmemisti.aksam yemegi yiyince yine gitti lavaboda. Eve geldk uyudm suan hala sesler gelio bagirsaklarmdan. Bugunde devam ederse hastaneye gidicem.serum fln takarlar sanirim.cnku inanin icimde midem midir bagirsaklarm midir bisey aciyo artik orda.halsiz birakti beni baya. Siz siz olun kilo vercem ertesi gune eksi cikicam diye boyle seyler yapmayin.tum bagirsak floram bozulmustur. Suan okdr halsiz yaziyormki bunlari. Insallah gecer.
Spor çetelesi
@chemistry_eng : 60-
@20_KELEBEK : 75-60-30- 165
@Gencanne68 : 90-
@kaydasay : 120-59-60-120-30-120- 509
Sismaniye : 45-25-45- 115
OnDeryaa : 120-60-210-150-15-180. 735
F fahriyeaba : 115-90-150-90- 445
Kahverengi211 : 90-90- 180
Zerosima : 120-120-55-70-65- 430
1. Spor inçimiz: ben
2. İncimiz:Kaydasay77
3. İncimiz : F fahriyeaba
Ve mansiyon ödülümüz @Zerosima ya
Tüm yapanları tebrik ediyorum.
Bugünden itibaren ben çekiliyorum. Artık birincilik için siz yarışacaksınız kendi aranızda. Bak sizin için kendimi feda ediyorm görüyon mu
Hakkinda hayırlısı olsun canim. Insallah eşinde yaptigi hatanin farkina varır canim.Canım annemin evindeyim eşim den ses seda yok gorumcem hergün arıyor eşim sevseydi gitmezdi kısmında ama kendini benim yerime koymuyor.
Acildeyim daha fazla dayanamadım kızlar
Geçmiş olsun canim.Acildeyim daha fazla dayanamadım kızlar
Geçmiş olsun cnmAcildeyim daha fazla dayanamadım kızlar
Süper menü cnm afiyet olsunSahur menüm kızlar
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Salatalik domates maydanoz.
Insallah bu ramazanda hepbirlikte daha çok zayıflariz.
Hayırlı ramazanlar cnm benimSelamlar kızlar hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?