Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar merhaba
Persembe gunu kayisi cayi icmstm. Gece 4ten beri uyutmadi.cuma gunum ishalle gecti.sabahleyin size yazarken aman canim brzdan biter heralde ddm ama olmadi. Ne yediysem cikarttirdi.normalde bukdr uzun surmemesi grkiodu. Inanin bi ara tansiyonum dustu evde.ama ben yinede bsym yk diyip ise gittm. Yemek yiyince gececek ddm.ne yediysem gecmio.aksam esim ve dostlarm birlikte dogm gunu surprizi yaptilar.cok guzeldi.ama karnim hala gecmemisti.aksam yemegi yiyince yine gitti lavaboda. Eve geldk uyudm suan hala sesler gelio bagirsaklarmdan. Bugunde devam ederse hastaneye gidicem.serum fln takarlar sanirim.cnku inanin icimde midem midir bagirsaklarm midir bisey aciyo artik orda.halsiz birakti beni baya. Siz siz olun kilo vercem ertesi gune eksi cikicam diye boyle seyler yapmayin.tum bagirsak floram bozulmustur. Suan okdr halsiz yaziyormki bunlari. Insallah gecer.

Ve bir Ramazan klasiği...
Ben yine uyanamadımm sahura kalkamadık ‍

geçmiş olsun canım dikkat et çok zorlama kendini eminim en kısa sürede iyileşeceksin. dualarım seninle

dikkat et kuzum ya kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım. geçmiş olsun

dünlü menüm
Sabah
1 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim light kepekli ekmek

Ara türk kahvesi

Öğle
Et sotenin bir kaç çatal sadece eti
1 kepçe kadar cacık

Ara
Form biskivi 2 adt.
1 kutu ayran

Akşam
Tavuklu mantar salata

Su 4 Lt.

Spor çetelesi

@chemistry_eng : 60-

@20_KELEBEK : 75-60-30- 165

@Gencanne68 : 90-

@kaydasay : 120-59-60-120-30-120- 509

Sismaniye : 45-25-45- 115

OnDeryaa : 120-60-210-150-15-180. 735

F fahriyeaba : 115-90-150-90- 445

Kahverengi211 : 90-90- 180

Zerosima : 120-120-55-70-65- 430

1. Spor inçimiz: ben

2. İncimiz: Kaydasay77

3. İncimiz : F fahriyeaba

Ve mansiyon ödülümüz @Zerosima ya

Tüm yapanları tebrik ediyorum.
Bugünden itibaren ben çekiliyorum. Artık birincilik için siz yarışacaksınız kendi aranızda. Bak sizin için kendimi feda ediyorm görüyon mu

Geçmiş olsun cnm çok dikkat et

Ay teşekkür ederim canımsın :) Bu hafta birincilik bende :)

Sahur menüm kızlar
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Salatalik domates maydanoz.

Insallah bu ramazanda hepbirlikte daha çok zayıflariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…