Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geçmiş olsun kuzum
Dokundu demkki dr git mutlaka bu kadar uzjn sürmemesi lazım

Güzel cnm afiey olsun

Cnm olur mu öyle şey senin sayende çokta derece aldık
Sen elinden geleni yaptın kaçamak yapmadın
Tersi olsaydı başkaydı
Ama senin yapacak bişeyin yok
Vazgeçmeden devam direnç kırılıcak

Canım annemin evindeyim eşim den ses seda yok gorumcem hergün arıyor eşim sevseydi gitmezdi kısmında ama kendini benim yerime koymuyor.

Ben kendimi toparlayana kadar sizinle olamicam izninizı istiyorum biliyorsunuz zor ve sıkıntılı zamanlardan geçiyorum. Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun biraz toparlayın aranıza dönucem kizlar sizi seviyorum

Cnm bwnim hakkında hayırlısı ne ise o olsun
Ömür boyu mutsuz yaşamaktansa belki bi süre sıkıntısını yaşarsın ama insanız her koşula uyum sağlayıp yaşamımıza devam ediyoruz
Eğer eşinle olmak hayırlıysa onun gönlüne merhamet versin senin fedakarlığını görsün
Değilse senin kalbinden silsin atsın

Selam kızlar ilk gün regl sebebi ile son saatlerde bozulsa da menüm
Sahur
2 dilim light kepekli ekmek
1 dilim peynir
2 yumurta ile yaptığım yağsız omlet
İki cerry
Şekersiz çay

İftar
Bir kase cacık
Bir tabak et yemeği

İki top dondurma
2 lt su

Herkese çok teşekkür ediyorum. Acilde iğne yapıp yolladılar ama geçmedi ağrım. En azından dayanabildim. Erkenden yattık. Eşimle tartıştık. Allahtan balık hafızalıyım hiç hatırlamıyom dediklerini ama halâ gıcık oluyorum ona benden uzak dursun en iyisi. Gitti arkadaşlarına zaten bende yatayım oruçlu değildim ama gün içinde 2 litre su kahvaltıda 3 ısırık poğaça ile peynir. İftara da bi tabak pilav bi tabak patates yemeği yedim . Sabah annemleri terminale yolcu etcez. Gidiyorlar

Ben uyuyayım

Aman sakin ol cnm
Oluyo anlaşmazlıklar buyuk bişey yoksa
CIldirtiyor surekli sikayet ediyor. Taragini bulamaz sikayet, dolaba yemegi niye tencereyle koymusum, 5 gomlek 3 pantolon utuledim utusu olmayani bulup giyecek biseyim yok diyor. Konusuyorum duymazdan geliyor. Neyse sabrediyordum iyi yonlerini dusunup bi iki mesajlasmasini gordum is arkadasi bayanla flort degil ama gereksiz konusmalar. Bu da canimi sikti. Gozu disardaysa defolsun gitsin. Valla imkanim olsa atacam kapinin onune ama yok
Tabii siddet gibi aldatma gibi daha agir bisey olsa gemileri yakarim trye donerim falan ama su an cocuklari da dusunmek zorundayim

Menum affola

Sahur
5-6 parca et, 1 dilim patates, 2 dilim turp
Yarim tabak yagsiz pilav
1 avuc ceviz

Iftar
4 kasik nohut
3 mercimek kofte
Cay
Bir top kadayif tatlisi az sekerli sutlu

Su 8 bardak
Spor yok

cok gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne

yolları acık olsun canım ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…