Çok geçmiş olsun kuzumKizlar merhaba
Persembe gunu kayisi cayi icmstm. Gece 4ten beri uyutmadi.cuma gunum ishalle gecti.sabahleyin size yazarken aman canim brzdan biter heralde ddm ama olmadi. Ne yediysem cikarttirdi.normalde bukdr uzun surmemesi grkiodu. Inanin bi ara tansiyonum dustu evde.ama ben yinede bsym yk diyip ise gittm. Yemek yiyince gececek ddm.ne yediysem gecmio.aksam esim ve dostlarm birlikte dogm gunu surprizi yaptilar.cok guzeldi.ama karnim hala gecmemisti.aksam yemegi yiyince yine gitti lavaboda. Eve geldk uyudm suan hala sesler gelio bagirsaklarmdan. Bugunde devam ederse hastaneye gidicem.serum fln takarlar sanirim.cnku inanin icimde midem midir bagirsaklarm midir bisey aciyo artik orda.halsiz birakti beni baya. Siz siz olun kilo vercem ertesi gune eksi cikicam diye boyle seyler yapmayin.tum bagirsak floram bozulmustur. Suan okdr halsiz yaziyormki bunlari. Insallah gecer.
Güzel cnm afiey olsundünlü menüm
Sabah
1 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim light kepekli ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle
Et sotenin bir kaç çatal sadece eti
1 kepçe kadar cacık
Ara
Form biskivi 2 adt.
1 kutu ayran
Akşam
Tavuklu mantar salata
Su 4 Lt.
Cnm olur mu öyle şey senin sayende çokta derece aldıkkızlar bugün takım ortalamasının düşmesine en büyük etken ben oldum. hepinizin hakkına girmiş oldum. hepinizden özür diliyorum. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Diyete uygun şeyler yedim. Belkide ödem oluştu bilemiyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Emeklerinizi boşa çıkardım. Çünkü hepimiz burda bir amaç uğruna yarışıyoruz. Dereceler bizi motive ediyor. Önümüzdeki hafta telafi edeceğimi umuyorum. Vücudumun ne yapmaya çalıştığını henüz anlamadım.
Canım annemin evindeyim eşim den ses seda yok gorumcem hergün arıyor eşim sevseydi gitmezdi kısmında ama kendini benim yerime koymuyor.
İşi bıraktım canım izmirde annemdeyim akrabalarım izinde olduğumu biliyor eşimden ses seda çıkmıyor biraz bu bunalımı üstümden atınca iş bulup çalışıcam burda. Sonrada artık boşanma olur sanırım
Ben kendimi toparlayana kadar sizinle olamicam izninizı istiyorum biliyorsunuz zor ve sıkıntılı zamanlardan geçiyorum. Kendinize iyi bakın Allaha emanet olun biraz toparlayın aranıza dönucem kizlar sizi seviyorum
Aman sakin ol cnmBen de bi kac gundur esime gicik oluyorum. Maddi manevi cocuklara bakacak gucum olsa tek celsede bosanasim var.
CIldirtiyor surekli sikayet ediyor. Taragini bulamaz sikayet, dolaba yemegi niye tencereyle koymusum, 5 gomlek 3 pantolon utuledim utusu olmayani bulup giyecek biseyim yok diyor. Konusuyorum duymazdan geliyor. Neyse sabrediyordum iyi yonlerini dusunup bi iki mesajlasmasini gordum is arkadasi bayanla flort degil ama gereksiz konusmalar. Bu da canimi sikti. Gozu disardaysa defolsun gitsin. Valla imkanim olsa atacam kapinin onune ama yokAman sakin ol cnm
Oluyo anlaşmazlıklar buyuk bişey yoksa
cok gecmiş olsun canım dıkkat et kendıneKizlar merhaba
Persembe gunu kayisi cayi icmstm. Gece 4ten beri uyutmadi.cuma gunum ishalle gecti.sabahleyin size yazarken aman canim brzdan biter heralde ddm ama olmadi. Ne yediysem cikarttirdi.normalde bukdr uzun surmemesi grkiodu. Inanin bi ara tansiyonum dustu evde.ama ben yinede bsym yk diyip ise gittm. Yemek yiyince gececek ddm.ne yediysem gecmio.aksam esim ve dostlarm birlikte dogm gunu surprizi yaptilar.cok guzeldi.ama karnim hala gecmemisti.aksam yemegi yiyince yine gitti lavaboda. Eve geldk uyudm suan hala sesler gelio bagirsaklarmdan. Bugunde devam ederse hastaneye gidicem.serum fln takarlar sanirim.cnku inanin icimde midem midir bagirsaklarm midir bisey aciyo artik orda.halsiz birakti beni baya. Siz siz olun kilo vercem ertesi gune eksi cikicam diye boyle seyler yapmayin.tum bagirsak floram bozulmustur. Suan okdr halsiz yaziyormki bunlari. Insallah gecer.
cok guzel canım afıyet olsundünlü menüm
Sabah
1 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim light kepekli ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle
Et sotenin bir kaç çatal sadece eti
1 kepçe kadar cacık
Ara
Form biskivi 2 adt.
1 kutu ayran
Akşam
Tavuklu mantar salata
Su 4 Lt.
cok gecmiş olsun canım sende dıkkat et kendıneAcildeyim daha fazla dayanamadım kızlar
sıkma tatlı canını olur canımoyle seyler kımse dort dortluk degılkıBen de bi kac gundur esime gicik oluyorum. Maddi manevi cocuklara bakacak gucum olsa tek celsede bosanasim var.
yolları acık olsun canım ıyı gecelerHerkese çok teşekkür ediyorum. Acilde iğne yapıp yolladılar ama geçmedi ağrım. En azından dayanabildim. Erkenden yattık. Eşimle tartıştık. Allahtan balık hafızalıyım hiç hatırlamıyom dediklerini ama halâ gıcık oluyorum ona benden uzak dursun en iyisi. Gitti arkadaşlarına zaten bende yatayım oruçlu değildim ama gün içinde 2 litre su kahvaltıda 3 ısırık poğaça ile peynir. İftara da bi tabak pilav bi tabak patates yemeği yedim. Sabah annemleri terminale yolcu etcez. Gidiyorlar
Ben uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?