Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim birde kendine bu surecte bol bol ihlas suresi oku elinevufle agriyan sorunlu bolgelere sur ihlas suresi dogum sancisini bile hafifletiyor Allahin izniyle bunu denebinsallah iyi olursun sonra b3n sana istersen o karisimida yollarim

sAHUR MENÜM
5 6 ÇATAL SAOĞANLI KIYMA
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
PİDE YEDİM MİKTAR BİLEMEDİM

60 DA SABİTİM KIZLAR YA VERMİYORUMDA ALMIYOR4UM AKŞAM KAÇAMAK YAPTIM ÇİKOLATA YEDİM BİTTERLİ GOFRET CUMARTESİDE TULUMBA YEDİM BİRİ TATLI İŞİNE DUR DESİN BANA.aSLINDA HAFTAYA KARARLIBAŞLADIM BAKALIM

Baklava dışında güzel cnm

Cnm kaçamakları unut
Artık bu hafta kaçamak hakkın yok
Gözüm üstünde hadi bakalım eksiyi görücezz

Kızlar gece sahur yapınca sabah tartılmak çok doğru değil iftardan hemen önce tartılın

Oruçlu olanlar bildirimi perşembe iftardan hemen önce tartılıp o kiloyu baz alıp yapıcak

Cumartesi tatlı yemişisn dün tekrar olmamış çikolata hadi bu hafta sıfır kaçamaklı yapalım çok canın tatlı çekerse kuru incir vs ye cnm :)

Süper cnm ama menüler nerdeee
Canim kaptanimcim, haftasonu sehir disindaydim. Bu sebepten bir lokma ondan bir lokma ondan derken duzensiz bir beslenme inan ki ne yazacagimi bilmiyorum :) bugun baslarim tekrardan. Moralim super. 2 ay suren duraklama devrim bitti cunku :))

sahur menum 1.5 tb ekmegi
2 yumurta beyaz peynirli tereyagli
5 zeytin
Domates, 1 haslanmis patates
2 kk kasar peyniri

Iftarda da taze fasulye ve yogurt yemeyi dusunuyorum bakalim. Felaket susadim daha 5 saat var. susuzluk konusunda tavsiye var mi

OnDeryaa gecmis olsun canim cok uzuldum.ama kendine cok yuklendin. Cok yurudun kuzum.saglikli insan bile dayanamazdi. Allah sifa versin. Yapabilcegimiz bsy varsa elimizden geleni yapariz. Ay kiyamam ya arkadasima.hem nazar hemde kendine cok yuklendin canim

Kaptanim ben bu hafta cok yazamayabilirim. Cnku isyerinde bi gecis donemindeyim. Ofisime kdr degisti. Yani yetki alanim artti mi sabit mi suan bilemiyorm. Yani bana bagli 2 gorev vardi.ucundan kiyisindan 3.gorevde olacak galiba. Iyi mi kotu mu bilmiyorum inaninki. Ama cok sevdigim bir isim var onu biliyorum.bugun tasinmayla fln ugrastik. Birde gecis donemindeyiz.sabah kahvaltim yanimda saklama kabinda kaldi o dereceydim.evede cok yorgun geldim buarada 27yasini bitirdim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…