Canim birde kendine bu surecte bol bol ihlas suresi oku elinevufle agriyan sorunlu bolgelere sur ihlas suresi dogum sancisini bile hafifletiyor Allahin izniyle bunu denebinsallah iyi olursun sonra b3n sana istersen o karisimida yollarimAh keşke fıtık tek sorun oksa kuyruk şokumu kemiği kayması ve kalçada açıklık. Omurilik doğuştan düz o eğri olmadığı sürece 3 değil 30 kez de ameliyat olsam yine çıkacakmış Yarın bioenerji uzmanı ile fizyoterapi görücem. 5 seans bitince bitkisel bir ilaç getirttik onu sarıp 21 gün boyunca hareketsiz geçirmem gerekiyor. Bunlardan sonra düzelceğime inanıyorlar. Ama bayramdan sonra halâ ayağa kalkamazsam bunu göndermeni çok isterim. Yada içeriği neyse burda da hazırlatabiliriz belki. Allah razı olsun canım düşündüğün için. Ben hep burdayım zaten biliyorsunuz. Kk'dan başka yerim Yok. Başka kimsem de Yok. Bol bol başınızı ağrıtırım burda.
Benden kurtuluş yok. (Şu bir ay diyet ve spor yapamayacak olsam da) bırakmam sizleri
Pilav fazla olmus aksam cnmMenum sabah 1 yumurta 2 dlm ekmek peynir yesillik
Ogle 1 kase yogurt 1 yk kasigi chia tohumu 2 kuru erik karisstirip yedim
Aksam kozlenmis patlicanla karniyarik yaptim 3 kasik pilav salata yigurt
Baklava dışında güzel cnmBenim menum
Sahur
1 tane tumurta
Peynir
4 tane zeytin
Domates salatalik
Iftar misafirlikteyim
1 kase yogurt çorbasi
Yarim tabak firinda köfte patates patlican
4 tane yaprak sarma
1 tane ev yapimi baklava
Su 1 litre oldu sahura kadar 2 bucuk olur.
Spor yok maalesef
Akşam karbonhidrat ağırlıklı olmus cnmIyı geceler kızlar bugunku menum
Sabah yok oglen 2catal yumurta 1parca peynır
2bardak yeşıl cay
Aksam
3tane ıclı kofte
3tane sarma 1kase cacık
2lıtre su.
2saat yuruyus
Süper cnm ama menüler nerdeeeGunaydin kizlar :) 65.9 ile gune baslamak ne hoss :)))
Cnm kaçamakları unutsAHUR MENÜM
5 6 ÇATAL SAOĞANLI KIYMA
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
PİDE YEDİM MİKTAR BİLEMEDİM
60 DA SABİTİM KIZLAR YA VERMİYORUMDA ALMIYOR4UM AKŞAM KAÇAMAK YAPTIM ÇİKOLATA YEDİM BİTTERLİ GOFRET CUMARTESİDE TULUMBA YEDİM BİRİ TATLI İŞİNE DUR DESİN BANA.aSLINDA HAFTAYA KARARLIBAŞLADIM BAKALIM
Cnm kaçamakları unut
Artık bu hafta kaçamak hakkın yok
Gözüm üstünde hadi bakalım eksiyi görücezz
Görürsün cnm yeterli tatlıdan uzak dur hakkını yemişsin bol bolHadi inş canım görmek sityorum artık 58 57 leri
Görürsün cnm yeterli tatlıdan uzak dur hakkını yemişsin bol bol
sAHUR MENÜM
5 6 ÇATAL SAOĞANLI KIYMA
ŞEKERSİZ ÇAY
KURU İNCİR
PİDE YEDİM MİKTAR BİLEMEDİM
60 DA SABİTİM KIZLAR YA VERMİYORUMDA ALMIYOR4UM AKŞAM KAÇAMAK YAPTIM ÇİKOLATA YEDİM BİTTERLİ GOFRET CUMARTESİDE TULUMBA YEDİM BİRİ TATLI İŞİNE DUR DESİN BANA.aSLINDA HAFTAYA KARARLIBAŞLADIM BAKALIM
Canim kaptanimcim, haftasonu sehir disindaydim. Bu sebepten bir lokma ondan bir lokma ondan derken duzensiz bir beslenme inan ki ne yazacagimi bilmiyorum :) bugun baslarim tekrardan. Moralim super. 2 ay suren duraklama devrim bitti cunku :))Süper cnm ama menüler nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?