- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Dogumgunun kutlu olsun canim. Isin icin de tebrik ederim. Mahsuru yoksa isin nedir merak ettim :)Kaptanim ben bu hafta cok yazamayabilirim. Cnku isyerinde bi gecis donemindeyim. Ofisime kdr degisti. Yani yetki alanim artti mi sabit mi suan bilemiyorm. Yani bana bagli 2 gorev vardi.ucundan kiyisindan 3.gorevde olacak galiba. Iyi mi kotu mu bilmiyorum inaninki. Ama cok sevdigim bir isim var onu biliyorum.bugun tasinmayla fln ugrastik. Birde gecis donemindeyiz.sabah kahvaltim yanimda saklama kabinda kaldi o dereceydim.evede cok yorgun geldimbuarada 27yasini bitirdim. :)
Kimya muhendisiyim canim yabanci bir sirkette muhendislik yapiyorum.Dogumgunun kutlu olsun canim. Isin icin de tebrik ederim. Mahsuru yoksa isin nedir merak ettim :)
Cok iyi :) ben de 30 a girdim yaKimya muhendisiyim canim yabanci bir sirkette muhendislik yapiyorum.
Coook tesekkur ederiiiiiim yaslandm artik:)
Ben 20den sonrasi nsl gecti anlamadim.okul ne zaman bitcek dedim.yuksek lisans ne zaman bitcek ddm yas 24oldu ztn:) ondan sonrasi evlilik is guc yasam mucadelesi derken ohooo 30a gelmis. Eskiden hep ayni yasta kalacagimi zannederdm.ama hepsininde ayri guzelligi var.:)Cok iyi :) ben de 30 a girdim ya
Aynen 20den sonrasi uctu benim de.Ben 20den sonrasi nsl gecti anlamadim.okul ne zaman bitcek dedim.yuksek lisans ne zaman bitcek ddm yas 24oldu ztn:) ondan sonrasi evlilik is guc yasam mucadelesi derken ohooo 30a gelmis. Eskiden hep ayni yasta kalacagimi zannederdm.ama hepsininde ayri guzelligi var.:)
Aslında yükleniyormuşum gibi gelmiyordu. Yürüdükçe yürümek istiyorum. 10 km kesmiyordu kimi zaman. Ama sanırım sizler haklısınız tamamen hareketsiz bi yaşam tarzından sonra bukadar abartmamak gerekirdi belki de. Zaten okul kapanıyor daha istesem de yürüyemem.OnDeryaa gecmis olsun canim cok uzuldum.ama kendine cok yuklendin. Cok yurudun kuzum.saglikli insan bile dayanamazdi. Allah sifa versin. Yapabilcegimiz bsy varsa elimizden geleni yapariz. Ay kiyamam ya arkadasima.hem nazar hemde kendine cok yuklendin canim
Kaptanim ben bu hafta cok yazamayabilirim. Cnku isyerinde bi gecis donemindeyim. Ofisime kdr degisti. Yani yetki alanim artti mi sabit mi suan bilemiyorm. Yani bana bagli 2 gorev vardi.ucundan kiyisindan 3.gorevde olacak galiba. Iyi mi kotu mu bilmiyorum inaninki. Ama cok sevdigim bir isim var onu biliyorum.bugun tasinmayla fln ugrastik. Birde gecis donemindeyiz.sabah kahvaltim yanimda saklama kabinda kaldi o dereceydim.evede cok yorgun geldimbuarada 27yasini bitirdim. :)
Ben 20den sonrasi nsl gecti anlamadim.okul ne zaman bitcek dedim.yuksek lisans ne zaman bitcek ddm yas 24oldu ztn:) ondan sonrasi evlilik is guc yasam mucadelesi derken ohooo 30a gelmis. Eskiden hep ayni yasta kalacagimi zannederdm.ama hepsininde ayri guzelligi var.:)
Aynen 20den sonrasi uctu benim de.
Yaslilik bunalimi basladi
Kızlar şu bio enerjiyi araştırın derim. Dün yatalaktım bugün normale döndüm 1. Seansta ayağa kalktım Allah'ın izniyle 5. Seansta uçarım heralde
Yok böyle bişey yaa iyiki gitmişim.en Eski ağrım var tamamen geçmiş değil ama o hep vardı zaten dayanabiliyorum yani. Ama inanıyorum 5.seansta o da kalmaz Allah'ın izniyle inşallah
Selam kizlar; menum
Sabah iki dilim esmer ekmek arasi domates kasar salam tost
Oglen peynirli salata iki dilim esmer ekmek
Aksam; etli arapsaci
Gun ici 2 lt su sade turk kahvesi
Iyıgeceler kızlar bugunku menum
Sabah. Yok nıyetlıdım
Aksam
1kase corba etsote salata 1tane bıber dolması
2lıtre su
Spor yok
selamlar dünkü menüm
sabah
2 gün karısı 2 ceviz 3 çiğ badem
Öğle
Bir kepçe ezogelin çorba
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 tane biber dolması
Su 2 lt
spor 30 dk pilates
Ama hala 58 hala 58
Kizlar benim menüm
Sahur
Sucuklu yumurta
Zeytin 6 tane
Domates salatalik
Uftar
1 kase mercimek çorbasi
1 buçuk ev yapimi lahmacun
Salata yogurt
1 dilim revani
Canim acayip tatli çekiyor kizlar regli oldum bugun ondanmi ki. Valla bu aralar diyete karsida bir sogukluk var ne yapacagim hiçbilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?