Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay yazim yaridayken gonderdm:)) dogum gunum kutlandi fln guzeldi cuma gunu. bendeki spor ayakkabi ile yuruyus yaparken duz oldgu icn biraz bazen ayagim aciyodu. Gitmis nike airmax almis hediye esim. Rahat yurumek istiorm diodun boyle bir hediye dusundm ddi.ayakkabiya baktm kosu ayakkabisiymis:)) ama cidden yere basarken acayip rht. Isim gucum yogun olmasa kosu bandinda da denicem bi.bakalim ozaman nsl yapck:) bende hersey yolunda.fakat fena bir is doneminden geciyorum. Toparlarsam herseyi yazicam duzenli. Tekrardan ozur diliyorm kaptanim.listeye haziranda girebiliodm. Listeye girersem sanirim artik daha mutlu umutlu olucagimi dusunuuorm:)

Dogumgunun kutlu olsun canim. Isin icin de tebrik ederim. Mahsuru yoksa isin nedir merak ettim :)

Cok iyi :) ben de 30 a girdim ya
Ben 20den sonrasi nsl gecti anlamadim.okul ne zaman bitcek dedim.yuksek lisans ne zaman bitcek ddm yas 24oldu ztn:) ondan sonrasi evlilik is guc yasam mucadelesi derken ohooo 30a gelmis. Eskiden hep ayni yasta kalacagimi zannederdm.ama hepsininde ayri guzelligi var.:)

Aynen 20den sonrasi uctu benim de.
Yaslilik bunalimi basladi

Aslında yükleniyormuşum gibi gelmiyordu. Yürüdükçe yürümek istiyorum. 10 km kesmiyordu kimi zaman. Ama sanırım sizler haklısınız tamamen hareketsiz bi yaşam tarzından sonra bukadar abartmamak gerekirdi belki de. Zaten okul kapanıyor daha istesem de yürüyemem. özliycem o günleri. Aman sağlığıma kavuşayım da lesli ablamla yürürüz

Canım işinde başarılar diliyorum çok güzel bi mesleğin var.
Nice mutlu sağlıklı senelere.
(Eşim de bana pazar günü air modellerden almış. Pehh yürüyemedikten sonra .. sağolsun düşünüyorlar seviyorlar. Allah başımızdan eksik etmesin onları)

Kızlar şu bio enerjiyi araştırın derim. Dün yatalaktım bugün normale döndüm 1. Seansta ayağa kalktım Allah'ın izniyle 5. Seansta uçarım heralde
Yok böyle bişey yaa iyiki gitmişim.en Eski ağrım var tamamen geçmiş değil ama o hep vardı zaten dayanabiliyorum yani. Ama inanıyorum 5.seansta o da kalmaz Allah'ın izniyle inşallah

Kizlar benim menüm
Sahur
Sucuklu yumurta
Zeytin 6 tane
Domates salatalik

Uftar
1 kase mercimek çorbasi
1 buçuk ev yapimi lahmacun
Salata yogurt
1 dilim revani

Canim acayip tatli çekiyor kizlar regli oldum bugun ondanmi ki. Valla bu aralar diyete karsida bir sogukluk var ne yapacagim hiçbilmiyorum.

selamlar dünkü menüm
sabah
2 gün karısı 2 ceviz 3 çiğ badem

Öğle
Bir kepçe ezogelin çorba
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
Türk kahvesi

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 tane biber dolması
Su 2 lt
spor 30 dk pilates

Ama hala 58 hala 58

Nazar degdi, dunden bugune 700gr almayi nasil basardimsa 66lara geri ciktim :)

Doğum günün kutlu olsun kuzumm :)

Aynen 20den sonrasi uctu benim de.
Yaslilik bunalimi basladi

Çok komik gelecek ama 20 yaşına girdiğim gün ağlamıştım yaşlanıyorum diye şimdi 25i devirdim 26 olcam nerdeyse

Hadi inşallah cnm geçerde sende rahat edersin :)

Selam kizlar; menum

Sabah iki dilim esmer ekmek arasi domates kasar salam tost

Oglen peynirli salata iki dilim esmer ekmek

Aksam; etli arapsaci

Gun ici 2 lt su sade turk kahvesi

Iyıgeceler kızlar bugunku menum
Sabah. Yok nıyetlıdım
Aksam
1kase corba etsote salata 1tane bıber dolması
2lıtre su
Spor yok

Menüler güzel kızlar

Aman cnm öyle düşünme dün yemişisn tatlıyı olan olmuş bundan sonra dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…