Güzel cnm afiyet olsunSelam kizlar; menum
Sabah iki dilim esmer ekmek arasi domates kasar salam tost
Oglen peynirli salata iki dilim esmer ekmek
Aksam; etli arapsaci
Gun ici 2 lt su sade turk kahvesi
Afiyet olsun cnmselamlar dünkü menüm
sabah
2 gün karısı 2 ceviz 3 çiğ badem
Öğle
Bir kepçe ezogelin çorba
1 porsiyon yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 tane biber dolması
Su 2 lt
spor 30 dk pilates
Ama hala 58 hala 58
Hadi bakalım cnm inşallah tamamen geçerKızlar şu bio enerjiyi araştırın derim. Dün yatalaktım bugün normale döndüm 1. Seansta ayağa kalktım Allah'ın izniyle 5. Seansta uçarım heralde
Yok böyle bişey yaa iyiki gitmişim.en Eski ağrım var tamamen geçmiş değil ama o hep vardı zaten dayanabiliyorum yani. Ama inanıyorum 5.seansta o da kalmaz Allah'ın izniyle inşallah
Doğum günün kutlu olsun cnmAy yazim yaridayken gonderdm:)) dogum gunum kutlandi fln guzeldi cuma gunu. bendeki spor ayakkabi ile yuruyus yaparken duz oldgu icn biraz bazen ayagim aciyodu. Gitmis nike airmax almis hediye esim. Rahat yurumek istiorm diodun boyle bir hediye dusundm ddi.ayakkabiya baktm kosu ayakkabisiymis:)) ama cidden yere basarken acayip rht. Isim gucum yogun olmasa kosu bandinda da denicem bi.bakalim ozaman nsl yapck:) bende hersey yolunda.fakat fena bir is doneminden geciyorum. Toparlarsam herseyi yazicam duzenli. Tekrardan ozur diliyorm kaptanim.listeye haziranda girebiliodm. Listeye girersem sanirim artik daha mutlu umutlu olucagimi dusunuuorm:)
Malesef canim biraz farkli bi yemek kulturu var gittiklerimin hep kizartma tarzi yagli seylerHerseyden yemek zorunda değilsin cnm illaki sana uygun bişeyler vardır menüde çünkü envai çeşit oluyor
Onlardan seç cnm
Gece sahurda yapamadım şimdilik iyi cnm
Doktordan dönüşte otobüse binmedim yürüdüm okula. Ordan eve. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker boşuna dememişler. Su topladı yine
Benim bi ortam bi ayarım yok sanırım. Azcık mecalim olsa kendimi yollara vuruyom bu ne yaa
Milk shake ile nasil oluyor canim acikiyor musun?/Sahur:
500 ml milkshake (protein)
600 ml su
İftar:
3-4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık etli güveç
2 ısırık pide
2 bardak su
Spor: 2 saat yürüyüş
1-1.5 litre daha su içerim geceye kadar
Bilmem pek susamadım. Hiç acıkmadım. Ama her bünye bir olur mu bilmem. Bende yarıyo daMilk shake ile nasil oluyor canim acikiyor musun?/
Felaket susuyorum. Belki milk shake susatmaz
Hoşgeldin cnm benimSlm kızlar bende aranıza yeni katıldımboyum 1.61 kilomda 61-62 arası(bizim tartı manuel de) eylüle kadar 53 e düşmek istiyorum. Normalde dikkat ediyorum da ramanzan da ipin ucu kaçıyor bazen. Takım ruhuyla irademi dizginleyebilirim umarım
Sahur menüm
Avuç içi kadar pideyle kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
2 gün kurusu
1 tam ceviz
2 dilim peynir
Yeşillik
Çay
Tmm cnmKaptanimsahgull ben biraz izne ayrilmak istiyorum. Bu aralar kendimi biraz saldim biraz dinlenmek istiyorum. Nasil yapabilirim?
Bugun menum
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
Salatalik domates
Öglen
5 yk kabak yemegi
Aksam
1 kase tarhana corbasi
Biraz tavuk ve biraz bulgur pilavi
4 kücuk dilim baklava ( ama gerçekten küçüktü)
Bugün adetliyim ve oruç tutmadim. Menüm bu ama ben artik kendimde o azmi bulamiyorum ne görsem yiyesim geliyor. O yüzden takimida etkilememek için izne ayrilmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?