Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hiç ses seda yok canım bakalım bayrama kadar süre tanıdım ses çıkmazsa bayramdan sonra iş bakicam. Pazartesi günü diyetisyene gittim 78.7 kiloyum verdiği listeyi uyguluyorum ayın 19 da tekrardan gidicem 75 civarı olucam nasip olursa. Artık bi yerlerden başlayıp hayatımı düzene sokmam lazim en başından

evet kızlar artık ramazana alıştık rehaveti atalım demi
katılım konusunda biraz sıkıntı var lütfen herkes birbirinin menüsünü yorumlasın
düzenli menü paylaşın
cuma msjları sayıcam
yaptırım şart oldu başka türlü rehaveti atamayacaksınız
yeni üyelerimizle ilgilenin takımla kaynaşsınlar
menü yazıp cıkmakla olmuyor
böyle takım ruhu kayboluyor

oruçlu arkadaşlar bugun iftar ve sahurda mümkün olduğunca hafif ve protein ağırlıklı beslenin ki
sizin için tartıdan önceki son gün malum perşembe akşam iftar öncesi tartılcaksınız

oruç tutamayanlarda yarını aynı şekilde

Yok kuzum yolunda gitmiyor eşim arayıp sormadı bilehala hatayı bende buluyor kendi hatasını kabul etmiyor bakalım Allah büyük bi çıkış kapısı açar Rabbim bana
Senin için hayırlısı ne ise o olsun canım. İnşallah eşin hatasını anlayacak senin kıymetini bilecektir. Ama değil hatasını anlamak hala seni suçlarsa da boş ver üzülme daha fazla yıpranmadan yolları ayırırsın.
Bu arada kendin için birşeyler yapmana çok sevindim diyetisyene gitmek bir başlangıç. Her şey güzel olacak hakkında en hayırlısı olsun canım

cylnslymn canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ne güzel ailen arkanda ve ayakların üzerinde duruyorsun maşallah. Ben mutlu oluyorum. Senin adına. Sanki kendim veya ablam gibi hissediyorum. Diyetisyeni dinle bakalım işe yarıycak mı önerilerini bize de anlatırsın o zaman

Sahuru isteyerek mi yemiyorsun yoksa kalkamadın mı cnm. Bi bardak süt bile içsen metabolizmana çok avantajı olur. İftar menün güzel bence. Hatta az biraz da protein olsa. o kaçamak da yapabileceğimizin en en azı oluyo. Yoksa şerbetli tatlılar vs. Yemektense bende öyle yapardım. Kaptanım kızıyo ama bence masum

Misafirlikte bile nasıl dengeli besleniriz kanıtlamışsın. Valla tebrikler

Sabah
az pide
1 yumurtadan tavada
2 kuru incir
şekersiz çay

öğlen
şekersiz çay
3 adet sigara böreği kadar börek

akşam
sadece süt içmeyi düşünüyorum birazda meyve yerim
Canım nasıl gidiyo reglimisin. Sana tavsiyem öğle menüne bol salata ve yoğurt eklemen. Akşamları çok aç bırakıyorsun sen kendi bedenini daha iyi tanıyorsun tabi de. Akşam meyve yememeye çalış olur mu

Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bence harika yol kat etmişsin. Eminim en kısa zamanda istediğin görüntüye ulaşacağına

Aslinda hedefledigim kiloyu da en son ortaokulda falan gördüm

Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bence harika yol kat etmişsin. Eminim en kısa zamanda istediğin görüntüye ulaşacağına
Çok teşekkür ederim canımm
Bende en son lise 2-3'te 57 kiloydum. Zaten ondan sonra bidaha zayıf olamadım. Evlenirken bile 72 kiloydum. 1 sene olmadan 97 oldum Doğuma girerken
Halimize çok şükür yani. Şuan çok çok iyim. Bide sağlığım olsa Allah tan başka ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…