- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
merhaba canım nasılsın nasıl oldunuz her şey yolundadır umarım.Merhaba kızlar nasılsınız? Kimler var kimler yok özledim sizi bacılarım
Hiç ses seda yok canım bakalım bayrama kadar süre tanıdım ses çıkmazsa bayramdan sonra iş bakicam. Pazartesi günü diyetisyene gittim 78.7 kiloyum verdiği listeyi uyguluyorum ayın 19 da tekrardan gidicem 75 civarı olucam nasip olursa. Artık bi yerlerden başlayıp hayatımı düzene sokmam lazim en başındanOoo hoşgeldin canım. Nasılsın. Bi gelişme var mı?
Bizim takım formunu kaybetti ne yazıkki. 2-3 kişi yazıyoruz düzenli. Kimseler uğramıyor maalesef.
Ama seni çık merak ediyordum. İşe filan başladın mı orda. Ne yaptın
Yok kuzum yolunda gitmiyor eşim arayıp sormadı bilehala hatayı bende buluyor kendi hatasını kabul etmiyor bakalım Allah büyük bi çıkış kapısı açar Rabbim banamerhaba canım nasılsın nasıl oldunuz her şey yolundadır umarım.
hoşgeldin cnmYok kuzum yolunda gitmiyor eşim arayıp sormadı bilehala hatayı bende buluyor kendi hatasını kabul etmiyor bakalım Allah büyük bi çıkış kapısı açar Rabbim bana
Senin için hayırlısı ne ise o olsun canım. İnşallah eşin hatasını anlayacak senin kıymetini bilecektir. Ama değil hatasını anlamak hala seni suçlarsa da boş ver üzülme daha fazla yıpranmadan yolları ayırırsın.Yok kuzum yolunda gitmiyor eşim arayıp sormadı bilehala hatayı bende buluyor kendi hatasını kabul etmiyor bakalım Allah büyük bi çıkış kapısı açar Rabbim bana
Sahuru isteyerek mi yemiyorsun yoksa kalkamadın mı cnm. Bi bardak süt bile içsen metabolizmana çok avantajı olur. İftar menün güzel bence. Hatta az biraz da protein olsa. o kaçamak da yapabileceğimizin en en azı oluyo. Yoksa şerbetli tatlılar vs. Yemektense bende öyle yapardım. Kaptanım kızıyo ama bence masumGünaydınlar,
Menüm
Sahur yok
İftar
1 kepçe kadar ezo gelin çorba
4-5 yk tavuk sote (susuz sadece tavukları)
2 yk yoğurtlanmış kapya biber
iki lokmacık ekmek
1 çay kaşığı (tepeleme) nutella
1,5 lt su
15 dk trambolin hareketleri
Misafirlikte bile nasıl dengeli besleniriz kanıtlamışsın. Valla tebriklerDünkü menüm
Sahur
Melemen
3 tane yagsuz tavada nagit
Salatalik
Biraz peynir
Iftar ( misafirlikteydim)
1 kepce mercimek çorbasi
Biraz yesil fasulye
1 tane küçük tavuk but 3 tane patates firinda
3 yk manti
Tatli, sarma ve pilav yemedim.
Ara
1 avuç ciğ badem
2 tane kiraz
1 üçgen dilim karpuz
Su 2 litre
Spor leslie 1 mil
15 dk
OnDeryaa
Canım nasıl gidiyo reglimisin. Sana tavsiyem öğle menüne bol salata ve yoğurt eklemen. Akşamları çok aç bırakıyorsun sen kendi bedenini daha iyi tanıyorsun tabi de. Akşam meyve yememeye çalış olur muSabah
az pide
1 yumurtadan tavada
2 kuru incir
şekersiz çay
öğlen
şekersiz çay
3 adet sigara böreği kadar börek
akşam
sadece süt içmeyi düşünüyorum birazda meyve yerim
Pil alabildin mi canım. Yarın iftardan önce tartılcaz.Bugun cok guzel beslenecegim insallah.
Sabah zaten tartilamadim pili bitmis.
Cumaya kadar pil edinmem lazimm
Tartıldın mı kaç kilosun.Anladımbende yarın yapayım o zaman:)
Hallettim inşallah pazartesi 66.5 tum bugün 65.1 yarın 100 gr da gitse kâr.Niye öyle olduki
Ama sen halledersin cnm
Biraz protein ağırlıklı yap sahuru iftarı
Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bence harika yol kat etmişsin. Eminim en kısa zamanda istediğin görüntüye ulaşacağınaAslında 82 kiloydum kk'dan önce biraz verdim şimdi ideal oldum. Ama gözüm doymuyo işte
Sağol canım. 3 kez belimden ameliyat oldum felç geçirdim. Fizik tedaviler kırtizonlar filan. İyi olmuştum. Şimdi yüne 3 fıtık ve kaymadan muzdarip iki haftadır yatağa bağlandım daha 25 gün daha yatmam gerekiyor. Bu sefer platin takılacakmış iki dr da ameliyat dedi. Ama olmuycam. Olmamak için çabalıyorum işte.
Sen gelmezsen ben gelmezsem nasıl çıkar karanlıklar aydınlığaSanki ramazanda kimse yok buralarda gibi geliyor ondan sık gelmiyorum..
Çok teşekkür ederim canımmAslinda hedefledigim kiloyu da en son ortaokulda falan gördüm
Çok çok geçmiş olsun tekrardan. Bence harika yol kat etmişsin. Eminim en kısa zamanda istediğin görüntüye ulaşacağına
Ya tebrik ederim çok iyiTartıldın mı kaç kilosun.
Yarın oruçluysan iftardan önce tartılcaz unutma
Ben çık mutluyum bugün eksi 400 deyim. Artıyı kaybettim ya çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?