Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNÜN KONUSU

HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??

İlk ben cevaplayayımm
Hedef kiloma ulaşınca tabıkı en buyuk hayalim istediğim herseyi giymek, mesela kot almıstım bacaklarım boğum boğum çıktı giyemedim onu giycem
Su sıra kendimi pek motive edemiyorum ama genelde eski küçük beden kıyafetlerime girdikçe ve buyuk bedenler bollaştıkça motive oluyorum
Tabi eşim zayıfladın mı dedikçe

GÜNÜN KONUSU

HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??
Yiyemediğim şeyleri yiyerek :)) biraz daha verirsem daha rahat yiyebileceğim diye motive ediyorum.
Giydiğim kıyafetlerin yakışması ve herkesin nekadar zayıflamışsın süper olmuşsun demesi.
Kiloluların daha verme verme demesi kıskançlıklarını görmem:)))

Gecmis olsun ya grci gecerse sen yine fink fink gezmeye baslarsin.
Ah yürümeyi çok özledim sorma

GÜNÜN KONUSU

Önceden yani 80 kilolardayken zayıflarsam belim ağrımıycak. Daha iyi olucam diye motive oluyordum. Şimdi hiç bişeyden umudum kalmadı
Sadece 10 seneden fazladır 38-40 beden giymedim. Rahat rahat giyip fink atmak istiyorum.
Gardıroptaki tüm kıyafetleri atmak hayalim

Nerelerdesin kız sen sanki yoktun bayadır. Yiyince geri alma kısmını naapcaz aşkısı

Eşim şuan çok çok beğeniyo fiziğimi. Biz yılbaşında iddialaşmıştık o 110 ben 82 başladık. 97 de kaldı iki aydır ben hedefime ulaştım.
Kazanana en lüksünden en kalitelisinden bi elbise alt limit 300 ben lacoste gömlek alcaktım. Maalesef şansını kaybetti. Bakalım bana ne alcak

Yalnız anlamadığım benim vücut şeklim ne. Yaa arkadaşlarım biri 76 biri 72 kg 42 beden rahat giyiyorlar. Ben ise etek 42 tam oluyo. 40 ise bel tam altlar çoookk dar. 42-44 üst. Aramızda 10 kilo var boy aynı. Ne yapcam yaa inanmıyorlar bide. Geçen bize geldi etiketlerini gösterdim de inandı.

Nerelerdesin kız sen sanki yoktun bayadır. Yiyince geri alma kısmını naapcaz aşkısı
Okuyorum takip ediyorum ama yazmadım nezamandır.
Belli bi kiloya inince yedikçe almıyorsun çünkü dengeliyorsun. 10 kilo 1 haftada alınmıyor neticede. 1 2 kiloyu telafi etmek kolay.
Şuan 58.5 kiloyum yiyorum herşeyden. 0 1.5 kilo fazlalık bu yememden. Mesela sıkı sıkıya dikkat etsem yine 57 olurum. Şuanki kilomdan da memnunun ben zaten 2 kilo yeme payı bırakmıştım:)))

GÜNÜN KONUSU

Ic bacak belasından kurtulup rahat rahat etek,elbise giymek istiyorum bana zayıflamışsın demeleri ters tepiyo ne zaman biri güzel bişey söylese akşamına bozuyorum

Canım ozaman biraz sıkılaşman lazım senin. Ben de eski kiloma geldim ama belim aynı incelikte değil mesela

Vücut yağ oranından kaynaklı bu durum sanırım.

Bende sırf alma payından devam ediyorum. Yoksa şuan mutluyum. 60 bi olayım da

Ic bacak belasından kurtulup rahat rahat etek,elbise giymek istiyorum bana zayıflamışsın demeleri ters tepiyo ne zaman biri güzel bişey söylese akşamına bozuyorum
Aynen yaa bende de ters tepiyo demesin kimse bişey nazara geliyoz

Canım ozaman biraz sıkılaşman lazım senin. Ben de eski kiloma geldim ama belim aynı incelikte değil mesela
Ah bide nasıl sıkılaşcağımı bilsem. Var mı bi tavsiyen. Malum hareket Yok. Kısıtlı yaşıyorum.

Ya harika maşallah
darısı sizlere canımm

Benim ki de 3 ay önce 29 falandı. Ben de 38-40 giyiyorum genelde. Belki kıyafet kalıplarından farkediyodur.
Mesela bi marka bi model söyleyin bana gidip onu giyeyim. Normal kalıp nedir ben çözemedim. Uzun çarşıda mağazalarda yada Pazar'dan filan alıyorum. Onlar mı farklı kalıp bilemedim

50 gün oldu canım bende diyeti bırakalı tatlılı pilavlı beslenmeme rağmen 57.7 de sabitlendim korkmuştum koruyamam diye şükür
Birde canım arkadaşlarım hanginiz söyledi hatırlamıyorum d vitaminine baktır diye Allah razı olsun bildiğiniz vücudumda d vitamini bitmiş hiç bir doktor bakmamıştı şimdiye kadar

Mesela bi marka bi model söyleyin bana gidip onu giyeyim. Normal kalıp nedir ben çözemedim. Uzun çarşıda mağazalarda yada Pazar'dan filan alıyorum. Onlar mı farklı kalıp bilemedim
Yani kot pantolonlar genelde esniyo ya giydikçe de açılıyo derken küçük bedenlere giriliyo. Esnemeyen klasik pantolonlarda 1 2 beden daha büyük giyiliyo bence. Ben hep kot giydiğimden belki de sıkıştırıyorum kendimi içine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…