Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah tez zamanda şifalar versin.Masallah gerçekten çok iyi şeyler başarmışsın bununda üstesinden gelirsin inşallah

Allah tez zamanda şifalar versin.Masallah gerçekten çok iyi şeyler başarmışsın bununda üstesinden gelirsin inşallah
Gücüm tükendi snki. Artık eskisi gibi güçlü hissetmiyorum. Ağrıdan ağladım bugün saatlerce. Ne olcak bende bilmiyorum. En çok çocukları düşünüyorum. Bi şekilde karınları doyar ihtiyaçları halloluyor ama sevgi ilgi iletişim. Ben yattığım sürece ne ilgi var ne sabrım var. Kafam çekmiyo artık onların yaramazlıklarını. Kendimi bağırırken buluyorum. Çok üzülüyorum elimden bişey de gelmiyo çok çaresiz hissediyorum
Kendimi atasım var

chemistry_eng tatlış izne cıktın bi selamda mı yok özledik
Canim merhaba.selamim olmaz mi. Okuyirm burayi ama cvp yazck hal kalmio. Oglen ne ara olmus aksam gelms anlamiyorm bile. Cok yoruluyorm. Isim rht rht derken nazar degdirdim sanirim. Diyet yapiyorm. Regliyim sdce. Biter bikac gune. Geri donucemde sdce rutine inmesini bekliyorm. Yoksa burdakilere haksizlik oluyor. Eskiden cikmazdm burdan.oyle gusel vaktim vardiki. Ahhh ah..bayram tatilini sabirsizlikla bekliyorm.havalar kotu olmazsa denizden cikmamayi planliyorm

Ayy noldu sqnq boyle super kadin. Kiyamam. Ama hastasin normaldir bu surecin. Ah ah kimseler anne gibi olamaz her ne kdr ilgilenselerde.snn bide 2 erkek olunca normaldir yaramazliklari

Sen iyi olursan hepsi hallolur. Bu süreç geçici her gecenin bir sabahı var. Iyilestigin zaman bol bol telafi edersin. Anneler her zaman herkesten güçlüdür zaten burda bile hepimize yardımcı olmaya çalışıyosunben en kısa zamanda toparlayacağına eminim

Ahh kıyamam ben dana cnm
Ama hastalık bu ve geçici bi durum
Şöyle düşün daha kötü hastalıklarla uğraşanlar var hamd olsun Çaresiz değil, sadece kendine biraz dikkat etmen lazım
Onlar seni mutsuz umutsuz görürse etkilenirler
Diğer türlü bi başlarını okşasan gülümsesen yeter inan
Üzme kendini sabırlı ol geçicek inşallah

Bende aynı moddayım aslında iş yoğun ramazan ekstra bi yoğunluk uykusuzluk bide regli oldum
Seni çok iyi anlıyorum
İnşallah bayram tatili gönlünce geçer cnm

Kızlarrr biz diğer takımda günlük bi konu belirler onun hakkında konusurduk
Diyetle alakalı yada günlük yaşam
Günün konusu olurdu hergün biri sorardı herkes fikrini beyan ederdi
Merak ettiklerimizi sorabiliriz hemde bi paylaşım olur ne dersiniz

Ayy noldu sqnq boyle super kadin. Kiyamam. Ama hastasin normaldir bu surecin. Ah ah kimseler anne gibi olamaz her ne kdr ilgilenselerde.snn bide 2 erkek olunca normaldir yaramazliklari

Ağlattınız beni yaa. Kimsem Yok yanımda yatmaktan kafayı yedim sanırım. Bi sizler varsınız arkadaşım. Kafanızı ütülersem söyleyin emi

Kafam çatlıyo. Başıma yazmayı katlayıp sardım. Neneler gibi. İçim içimi yiyo çocuklar salonda ne halt karıştırıyo. Şimdi sürüne sürüne kalkacam bakıcam ödlerini koparcam. Hain planlar içindeyim.

Ne olabilir ne olabilir. Muhabbet açma konusunda çok beceriksizim yaa

Yerken çekebildim. Dolmalar bi lokmalık minicikti. Barbunya çocuklardan kalan. Makarna da tadına baktım.

Sahur:

300 ml milkshake
2 bardak su

İftar:

3 minicik dolma
Bi dolu çatal makarna
1-2 yemek kaşığı barbunya
2 kaşık tava yoğurdu
600 ml su

30 dk yürüyüş

İyiyim canım sağol
Pil bulamadım mutfak tartısı aldım onun pilini sökecem
Ya ben oruc degilim cuma sabah tartılırım
Sen naptın belin bıkının nasıl
Bende mutfak tartısı istiyorum yaa. Belim fena bacaklarımı kesmek istiyorum o derece ağrıdan ölüyorum

Afiyet olsun dolmalar şahane

Sahur
1 sb süt
3yk yulaf
1 orta boy muz
1 haş. yumurta
3 yk lor
Yeşillik
Çay
Iftar
7 yk mantar sote
4 yk yoğurt
Salata
Sahura kadar 2.5 lt su

Son düzenleme:
GÜNÜN KONUSU

HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…