Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aa demekki vücut o kiloyu sabitlemiş ne güzel.
İlaç mı kullanıyorsun şimdi iştahında artma oldu mu

En son 11 -12 sene önce filan kot giydim.
Etek bluz gömlek veya elbise giyiyorum hep. Ama artık zayıfladığıma göre yavaştan pantolona geçiyim diyorum önce evde sonra uzun tunikle giyerim dışarda. (Eşimi yavaş yavaş alıştırmam lazım)
Mesela ilk çarşıya avm ye gidişimde(ayaklanınca) bi kot alıcam. Hangi mağaza dersiniz. Dün görümcem defakto dedi. Geçen de biri addax dedi. Bilemiyorum hiç kotla ilgili fikrim yok

Ben demiş olabilirim o konuda hassasım:)))

Tabi ben dar dar giyince kendimi küçük beden sanıyorum Valla kot pantolonda her marka da iyi de var kötü de kafanın estiği her mağazadan güzel bi kot bulabilirsin bence Benim tesettürlü bi arkadaşım genelde kotondan giyiniyor. Ben de pantolonlarını çok beğeniyorum. Bu sene derler ya tiril tiril keten pantolonlarda cıkarmıslar. Onlar da hem rahat hem de çok güzel görünüyorlar

Deminden beri nette geziniyorum. Bi koton içime sindi zaten. Sabırsızlıkla üstümde denemeyi bekliyorum. Alınca atarım sizlere :))

GÜNÜN KONUSU

HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??
Herkesin yaaa ne kadar zayıfsın biraz yede kilo al demesini istiyorum.
Birde istedigim kıyafeti sadece begenip almak istiyorum yani buram mı çıkacak yada bi renk bu kesim kilolumu gösterecek diye düşünmeden almak istiyorum.

Canim ama eteklerin markalarindada beden farklari oluyor mesela lcw den etek alınca daha bol ama ayni beden farkli bir magazada daha dar oluyor belki o yüzden öyle olmuştur senin eteklerin markasindan kesimi dardır.

OnDeryaa . Canim çook geçmiş olsun sen iyileş yine çocuklarinin nazına dönersin canim hem onlarda üzülüyordur sana ama yapacak birşey yok doktorun sözünden çıkma canim iyileşirsin insallah en kısa zamanda.

İyi geceler kizlar
Sahur
Peynir cay2bardak
Aksam
1tabak guvec
2parca tavuk gogsu
Bol salata
3bardak cay
Cerez
Dondurma
3bardak su
1saat yuruyus
Kizlar kusura bakmayin pek giremiyom
Anca gece girebiliyom cocuklari uyuturken
İnternettede 1aydir sorun yasiyoruz
Bayrama kadar izin istiyorum esimde evde pek firsat bulamiyom

sahurda yiyemiyorum kalkarsam sadece iki bardak su içiyorum. Sahurda yersem eğer bütün gün mide ağrısı çekiyorum böyle çok rahat oluyor.

Bazen oluyor insan öyle kafası götürmüyor hiç birşeyi bir de çok hassas dönemden geçiyorsun emin ol biraz dikkat edince kendine hepsi geçecek. Üzme kendini isteyerek bile bile bağırmıyorsun. Hepimizin sabrının taşdığı zamanlar oluyor. Biz bile kendimize inanamıyoruz. Ama geçecek hepsi.

aa canım d vitamini demişken benimde çok düşüktü ampul içinde bir ilaç vermişlerdi kullanmadım ama kiloya etkisi var mı varsa hemen alırım.:))

günaydınlar
menüm
sahur yok
iftar
iftar davetinde 3.günüm yine ezo gelin çorbası vardı :)
1 kepçe ezo gelin
2-3 sarma
bol salata
ekmek yok
1 çk nutella (kızma sahgull kaptanım en masumu buydu görsen tatlıları kendimi tuttum )
2 lt su

ara
2 bardak çay
1 fincan türk kahvesi
30 dk pilates OnDeryaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…