Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar kızlar nasıl gidiyor

OnDeryaa canım geçmiş olsun dikkat et kendine bir iyileş o kötü hislerden kurtulursun ben inanmıyorum sen kötü bir anne değilsin bence çocuklarına düşkün birisin sadece şu an rahatsızlığından bu durumdasınn :)

cylnslymn canım hakkına hayırlısı ama bildiğim bişey varsa eşinin çok bencil olması demek ki hayırlısı böyleymiş en azından ailen arkanda zaten herşeye sen koşuşturuyordun orda boşver pişamn olur ama iş işten geçer

sahurda yiyemiyorum kalkarsam sadece iki bardak su içiyorum. Sahurda yersem eğer bütün gün mide ağrısı çekiyorum böyle çok rahat oluyor.
Aynen cnm bende yemeden tutuyorum bu sene çok rahat
Eşime hazırlıyorum su içiyorum bende bol bol
Bazen bi iki dlm karpuz

GÜNÜN KONUSU

HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??

dAHA GENÇ GÖRÜNÜCEMİ UMUYORUM :) BİRDE ŞİMDİ YENİ ÇIKMIŞ KAPRİDEN UZUN AMA BOL PANTOLONLAR ÇOK HOŞUMA GİDİYOR 55 E İNİNCE İLK ONLARDAN ALICAM
AMA ESKİ ENERJİM YOK RREGLİYİM VE AKLIM FİKRİM TATLI AMA İNŞ İNİCEM 55 E RAMAZANDAN SONRA DAHA HIRSLANICAM İNŞ

oKUMADAN YAZMIŞIM BENDE İSTİYORUM O PANTOLONLARDAN KALPLER BİRMİŞ. BENDE PANTOLONLARIMI KOTONDAN ALIYORUM WAİKİ FALAN BEGENEMİYORUM ARTIK

Bugün doktora yürüdüm. Ordan çıkınca. 3-4 mağazaya girdim pantolon denedim. Hiç birini beğenmedim sanırım 50'li kilolara inmeden pantolon bana hayâl. Koton da 32 giydim bel tam gibi biraz bol gibi ama iyi. Ama bacaklar zor girdi baldır lar acayip sıktı. Bi tane de 31 giydim resmini çektim. Hep tayt gibi pantolonlar sinir oldum. Hiç bol kesim Yok.sonra Addax ta 31beden giydim beli tam cuk oturdu ama bu da bacaklar perişan.çok dar. Bi mağaza da bol kesim pantolonlar gördüm daldım. Fileli kopuk filan baya uçuk şeyler di sırf bedenime tam oturan pantolonu merak ettiğimden onu da denedim. 30 beden bol kesim bel popo basenler yarım karış büyük geldi. Kocaman durdu(popom o kadar mı küçükmüş doldurmadı). Ama güya bol olan pantolon ya bacaklar yine tayt gibi oturdu. Çok acayip bişey oldu o da. Sinirim bozuldu. İki saat boş boş gezdim. Yine çocuklara bişey aldım çıktım.
He bide sinirim bozuldu hep 29'a kadar var çeşitler. 32 imkansız gibi.zor bulunuyor. Zayıflamaya devam yani. Yine bedenimi öğrenemeden geldim.
Amma da uzun yazmışım be.

Benim anlamadığım ben 62 kilo iken giydiğim kot bedeni 28 seni çözemedim ;( kotondan keten pantolon aldım beden 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…