Gelinligimi giyip foto cekicemGÜNÜN KONUSU
HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??
Wowowoİftardan önce tartıldım ve kilom 64.8 ben havalardayım
Niye kiz biz kimse degil miyizKimsecikler uğramamışbugün
Keşke yemek çare olaydı sıkıntılarınaWowowo
Ben tartılamadım kesin artıdayım
Rezil bi hafta gecirdim
Cocuklar hastalandı oğlum bunalttı
Kocam delirtti
Ben de teselliyi eski dostta buldum
Yedim yedim
Aynen cnm bende yemeden tutuyorum bu sene çok rahatsahurda yiyemiyorum kalkarsam sadece iki bardak su içiyorum. Sahurda yersem eğer bütün gün mide ağrısı çekiyorum böyle çok rahat oluyor.
Yok canım estf. bugün girdim çıktım aktif olan yoktu ondanNiye kiz biz kimse degil miyiz
Bugun detoks yapicam kaptanim insallah en kotu ihtimalle sabit cikarimKeşke yemek çare olaydı sıkıntılarına
Cnm listeyi etkiliyceksin bide cabası
GÜNÜN KONUSU
HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??
Tabi ben dar dar giyince kendimi küçük beden sanıyorumValla kot pantolonda her marka da iyi de var kötü de kafanın estiği her mağazadan güzel bi kot bulabilirsin bence Benim tesettürlü bi arkadaşım genelde kotondan giyiniyor. Ben de pantolonlarını çok beğeniyorum. Bu sene derler ya tiril tiril keten pantolonlarda cıkarmıslar. Onlar da hem rahat hem de çok güzel görünüyorlar
Ne yapcan detoks ta ne var. Merak ettim.Bugun detoks yapicam kaptanim insallah en kotu ihtimalle sabit cikarim
Ne yapcan detoks ta ne var. Merak ettim.Bugun detoks yapicam kaptanim insallah en kotu ihtimalle sabit cikarim
Bugün doktora yürüdüm. Ordan çıkınca. 3-4 mağazaya girdim pantolon denedim. Hiç birini beğenmedimsanırım 50'li kilolara inmeden pantolon bana hayâl. Koton da 32 giydim bel tam gibi biraz bol gibi ama iyi. Ama bacaklar zor girdi baldır lar acayip sıktı. Bi tane de 31 giydim resmini çektim. Hep tayt gibi pantolonlar sinir oldum. Hiç bol kesim Yok.sonra Addax ta 31beden giydim beli tam cuk oturdu ama bu da bacaklar perişan.çok dar. Bi mağaza da bol kesim pantolonlar gördüm daldım. Fileli kopuk filan baya uçuk şeyler di sırf bedenime tam oturan pantolonu merak ettiğimden onu da denedim. 30 beden bol kesim bel popo basenler yarım karış büyük geldi. Kocaman durdu(popom o kadar mı küçükmüş doldurmadı). Ama güya bol olan pantolon ya bacaklar yine tayt gibi oturdu. Çok acayip bişey oldu o da. Sinirim bozuldu. İki saat boş boş gezdim. Yine çocuklara bişey aldım çıktım.
He bide sinirim bozuldu hep 29'a kadar var çeşitler. 32 imkansız gibi.zor bulunuyor. Zayıflamaya devam yani. Yine bedenimi öğrenemeden geldim.Eki Görüntüle 2006304 Eki Görüntüle 2006305
Amma da uzun yazmışım be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?