- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Canim ben 66kiloyum.boyumuzda snnle ayni.ben kotondan renkli pantln aldm kot gibi. 29a girdim.hatta 28e de girdim. Haftasonu maviden pantolon aldim.27bedene girdim. Ben 27ye girmem bence ama kesimden dolayi kurtardimBugün doktora yürüdüm. Ordan çıkınca. 3-4 mağazaya girdim pantolon denedim. Hiç birini beğenmedimsanırım 50'li kilolara inmeden pantolon bana hayâl. Koton da 32 giydim bel tam gibi biraz bol gibi ama iyi. Ama bacaklar zor girdi baldır lar acayip sıktı. Bi tane de 31 giydim resmini çektim. Hep tayt gibi pantolonlar sinir oldum. Hiç bol kesim Yok.sonra Addax ta 31beden giydim beli tam cuk oturdu ama bu da bacaklar perişan.çok dar. Bi mağaza da bol kesim pantolonlar gördüm daldım. Fileli kopuk filan baya uçuk şeyler di sırf bedenime tam oturan pantolonu merak ettiğimden onu da denedim. 30 beden bol kesim bel popo basenler yarım karış büyük geldi. Kocaman durdu(popom o kadar mı küçükmüş doldurmadı). Ama güya bol olan pantolon ya bacaklar yine tayt gibi oturdu. Çok acayip bişey oldu o da. Sinirim bozuldu. İki saat boş boş gezdim. Yine çocuklara bişey aldım çıktım.
He bide sinirim bozuldu hep 29'a kadar var çeşitler. 32 imkansız gibi.zor bulunuyor. Zayıflamaya devam yani. Yine bedenimi öğrenemeden geldim.Eki Görüntüle 2006304 Eki Görüntüle 2006305
Amma da uzun yazmışım be.
Cidden bende cozemedim. Kotondan aldgm 29bol gelio kemer gerekio. 28en iyi duruo. Mavi colins koton oralardan aliyorm ben.Benim anlamadığım ben 62 kilo iken giydiğim kot bedeni 28 seni çözemedim ;( kotondan keten pantolon aldım beden 38
Detoks dedigime bakma. Kahvalti haric sadece ayran iciyorum aciktikcaNe yapcan detoks ta ne var. Merak ettim.
Valla ramazan yaradi sanaTartildimmm ben gecwn hafta 76 bu hafta 75.1 fark 900 gram
Elhemdullillahh rqmazann 3n sevdigimm aydir zatenn ne aclik ne susuzluk hissediyor insan baska zamann dayanamam acluga Rabbim bu ayd sabir veriyor adete seni besleyen sen degisin benim diyor AllahValla ramazan yaradi sana
Aynen cnm ben de normalde migren olurum susuz kalinca ramazanda oyle cok olmuyo sukurElhemdullillahh rqmazann 3n sevdigimm aydir zatenn ne aclik ne susuzluk hissediyor insan baska zamann dayanamam acluga Rabbim bu ayd sabir veriyor adete seni besleyen sen degisin benim diyor Allah
Hiç fazlalığın yok. Bence gayet güzel görünüyor. Bedene hiç takılmana gerek yokBugün doktora yürüdüm. Ordan çıkınca. 3-4 mağazaya girdim pantolon denedim. Hiç birini beğenmedimsanırım 50'li kilolara inmeden pantolon bana hayâl. Koton da 32 giydim bel tam gibi biraz bol gibi ama iyi. Ama bacaklar zor girdi baldır lar acayip sıktı. Bi tane de 31 giydim resmini çektim. Hep tayt gibi pantolonlar sinir oldum. Hiç bol kesim Yok.sonra Addax ta 31beden giydim beli tam cuk oturdu ama bu da bacaklar perişan.çok dar. Bi mağaza da bol kesim pantolonlar gördüm daldım. Fileli kopuk filan baya uçuk şeyler di sırf bedenime tam oturan pantolonu merak ettiğimden onu da denedim. 30 beden bol kesim bel popo basenler yarım karış büyük geldi. Kocaman durdu(popom o kadar mı küçükmüş doldurmadı). Ama güya bol olan pantolon ya bacaklar yine tayt gibi oturdu. Çok acayip bişey oldu o da. Sinirim bozuldu. İki saat boş boş gezdim. Yine çocuklara bişey aldım çıktım.
He bide sinirim bozuldu hep 29'a kadar var çeşitler. 32 imkansız gibi.zor bulunuyor. Zayıflamaya devam yani. Yine bedenimi öğrenemeden geldim.Eki Görüntüle 2006304 Eki Görüntüle 2006305
Benim anlamadığım ben 62 kilo iken giydiğim kot bedeni 28 seni çözemedim ;( kotondan keten pantolon aldım beden 38
Canim ben 66kiloyum.boyumuzda snnle ayni.ben kotondan renkli pantln aldm kot gibi. 29a girdim.hatta 28e de girdim. Haftasonu maviden pantolon aldim.27bedene girdim. Ben 27ye girmem bence ama kesimden dolayi kurtardim
Ust bedenim m hafiften bol gelio.
Senin nasil boyle sasiriyorm.
OnDeryaa . Bende anlamiyom ben senden cok. Kioluyum 42 giyiyorum
Hiç fazlalığın yok. Bence gayet güzel görünüyor. Bedene hiç takılmana gerek yok
Canım dukan dıyo ya vucut tıpı dıyeBak boşuna söylenmiyor muşum dimi. Kilo gidiyo ama beden değişmiyor. Ben ciddi ciddi lisedeki beden öğretmenimin sözüne inanmaya başlıyorum.
Kendisi sen kesin uzaydan geldin derdi :))))
60 kilo olduğum zaman da 40-42 beden giyiyodum. Bakalım. 38'i görmeden bırakmıycam bu işin peşini. Bugün çok moralim bozuldu. 32 nedir yaa
belden oturtmali elbise veya ferace giymekGÜNÜN KONUSU
HEDEF KİLONUZA ULAŞTIĞINIZDA YAPMAK İSTEDİĞİNİZ ŞEY, KENDİNİZİ NEYLE, NASIL MOTİVE EDİYORSUNUZ??
cok hos gorunuyorsun daha ne olsun canimBugün doktora yürüdüm. Ordan çıkınca. 3-4 mağazaya girdim pantolon denedim. Hiç birini beğenmedimsanırım 50'li kilolara inmeden pantolon bana hayâl. Koton da 32 giydim bel tam gibi biraz bol gibi ama iyi. Ama bacaklar zor girdi baldır lar acayip sıktı. Bi tane de 31 giydim resmini çektim. Hep tayt gibi pantolonlar sinir oldum. Hiç bol kesim Yok.sonra Addax ta 31beden giydim beli tam cuk oturdu ama bu da bacaklar perişan.çok dar. Bi mağaza da bol kesim pantolonlar gördüm daldım. Fileli kopuk filan baya uçuk şeyler di sırf bedenime tam oturan pantolonu merak ettiğimden onu da denedim. 30 beden bol kesim bel popo basenler yarım karış büyük geldi. Kocaman durdu(popom o kadar mı küçükmüş doldurmadı). Ama güya bol olan pantolon ya bacaklar yine tayt gibi oturdu. Çok acayip bişey oldu o da. Sinirim bozuldu. İki saat boş boş gezdim. Yine çocuklara bişey aldım çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?