- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
Cnm kemiklerin iri demekki her insanın vücut yapısı bir değilBak boşuna söylenmiyor muşum dimi. Kilo gidiyo ama beden değişmiyor. Ben ciddi ciddi lisedeki beden öğretmenimin sözüne inanmaya başlıyorum.
Kendisi sen kesin uzaydan geldin derdi :))))
60 kilo olduğum zaman da 40-42 beden giyiyodum. Bakalım. 38'i görmeden bırakmıycam bu işin peşini. Bugün çok moralim bozuldu. 32 nedir yaa
Olmus canım neden olmasınGÜNÜN SORUSU
Evet bugün sorma sırası bende soruyorum.
Kiloluyken seni zayıflamaya iten şey neydi?
Mesela biri birşey mi dedi?
Yada bir olay sonucumu zayiflama istediniz? Vs.
@sahgull soru olmuşmu?
.
Süperrr harikasın canım
Selam kızlar eve az önce geldim. Regl olmuşum. Ama birşey yemediğim için şimdi tartılayım dedim. Geçen perşembe 61. Bu hafta 60
Tartildim
Geçen hafta 58
Bu hafta 57.4
Fark -600
Geçen hafta kilom : 65.5
Bu hafta kilom: 64.7
Fark: 800 gr
Daha içmedim canım bilmiyorum nasıl etkileraa canım d vitamini demişken benimde çok düşüktü ampul içinde bir ilaç vermişlerdi kullanmadım ama kiloya etkisi var mı varsa hemen alırım.:))
Canım 8.5 d vitamini çok düşük malesefBen demiş olabilirim o konuda hassasım:)))
Yok canım bugün aldım kullanmaya başlayacağım inşallah kilo aldırmazAa demekki vücut o kiloyu sabitlemiş ne güzel.
İlaç mı kullanıyorsun şimdi iştahında artma oldu mu
Kujum maşallah ramazanda kilo alacağım diye korkmuştun şükür ne güzel gidiyorGeçen hafta kilom : 65.5
Bu hafta kilom: 64.7
Fark: 800 gr
Bende lise dönemimde akraba,arkadaş şakalarına(!) baya maruz kaldım.Her seferinde diyete başladım ama pek etkili olmadı. Beni en çok üniversiteye başlayacak olmam tetikledi. 76 kilodan sürüne sürüne buralara geldimGÜNÜN SORUSU
Evet bugün sorma sırası bende soruyorum.
Kiloluyken seni zayıflamaya iten şey neydi?
Mesela biri birşey mi dedi?
Yada bir olay sonucumu zayiflama istediniz? Vs.
@sahgull soru olmuşmu?
.
Canim ben 2 yil kulandim o zamanlar 58 kiloydum gram almadim yemedikten sonra iac kilio yapmazz hic korkmaDaha içmedim canım bilmiyorum nasıl etkiler
Ayyyy kuzu ben uniye basladigim gunu hic unutmuyom sinifin en sisgosu bendimmm o gun zayiflamaya karar verdim 73den 64e dustum ben zayifim inceyim diyorum labratuarda grup arkadasim bi iglan sen ayakta durma buyur otur kilousun demezmiiii Benmiiii kiolumuyummmm demisimm cocugaaa oda eveeeeeet dedi ben hemen 6 kilo daha verdimm oldum 58 ne azimmmm ne kararlilikkkkk pehhh eskiii gunlerrBende lise dönemimde akraba,arkadaş şakalarına(!) baya maruz kaldım.Her seferinde diyete başladım ama pek etkili olmadı. Beni en çok üniversiteye başlayacak olmam tetikledi. 76 kilodan sürüne sürüne buralara geldim.Nerdeyse üniversite bitecek ama olsun buna da şükür
Bu Ramazan çok dokundu bana hiç böyle olmazdı eşim günlerce doğru düzgün bir şey yemedin hiç bişey olmadı şimdi halsizsin diyor akşamı edemiyorum =( yiyemiyor insan hemen doyuyor ramazandaCanim ben 2 yil kulandim o zamanlar 58 kiloydum gram almadim yemedikten sonra iac kilio yapmazz hic korkma
Helal olsun valla cevabını çok güzel vermişsin.Ayyyy kuzu ben uniye basladigim gunu hic unutmuyom sinifin en sisgosu bendimmm o gun zayiflamaya karar verdim 73den 64e dustum ben zayifim inceyim diyorum labratuarda grup arkadasim bi iglan sen ayakta durma buyur otur kilousun demezmiiii Benmiiii kiolumuyummmm demisimm cocugaaa oda eveeeeeet dedi ben hemen 6 kilo daha verdimm oldum 58 ne azimmmm ne kararlilikkkkk pehhh eskiii gunlerr
Evet çok şükür korktuğum olmadı. Full yattığım halde yememe dikkat edince almıyormuşum meğer:)) iki haftada iki kg gitti çok mutluyum. Sanırım kaynanamlar ve annemlerin burda olmayışı da bana iyi geldiKujum maşallah ramazanda kilo alacağım diye korkmuştun şükür ne güzel gidiyor
Çok güzel fikirler geliyo hadi bakalım başka arttıran Yok muBendee zayiflayinca kirmizi sexi bir elbise alip evde giymek istiyorumm olurmuuu bilmem ama hep hayalimdi buu hic giyemedimm
Aynı şeyi bende yaşadım. Lise sonda ben tabi zayıfım kendimle bi sorunum yok(ben öyle sanıyorum) atletizm takımımda bi erkek bi kız hakkında konuşuyorduk kız baya kilolu. Gülle takımındaydı çocuk bana demez mü sende kilolusun ki ben en fazla 55'tim o zamanlar. Ayıcık filan dedi nasıl alındım. :)))Ayyyy kuzu ben uniye basladigim gunu hic unutmuyom sinifin en sisgosu bendimmm o gun zayiflamaya karar verdim 73den 64e dustum ben zayifim inceyim diyorum labratuarda grup arkadasim bi iglan sen ayakta durma buyur otur kilousun demezmiiii Benmiiii kiolumuyummmm demisimm cocugaaa oda eveeeeeet dedi ben hemen 6 kilo daha verdimm oldum 58 ne azimmmm ne kararlilikkkkk pehhh eskiii gunlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?