Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben zayıflamaya artık 90 kiloyu görüp tartida ve akşama kadar ağladıgım gün karar verdim.
Akşamda eşim gelip yemeseydin bu kadar, şimdi ağlamanın anlamı yok dedi. Tabi benim üzüntümün üzerine mum dikti ama olsun beni daha kararlı olmaya itmiş oldu:))

Beni zayiflatmaya bir aksam esim izinliydi cay yaptim odaya geldim oturdum koltukta tsort giymistim birden demezmi hey masallah kollara bak diye sanki ocumlesi bicak saplar gibi oldu ve basladim diyete canim

Cnm kemiklerin iri demekki her insanın vücut yapısı bir değil

GÜNÜN SORUSU

Evet bugün sorma sırası bende soruyorum.
Kiloluyken seni zayıflamaya iten şey neydi?
Mesela biri birşey mi dedi?
Yada bir olay sonucumu zayiflama istediniz? Vs.
@sahgull soru olmuşmu?
.
Olmus canım neden olmasın

Ben kortizon tedavisi görmüş ve baya şişmiştim ilk kiloyu öyle aldım zaten verme serüvenimde iyleşir iyleşmez başladım diyete dönem dönem ataklarda tekrar aldım verdim al ver gidiyor

***3. Takım 521.Etap***

Kahverengi211: (66,8///%)
Gencanne68 : (77,5///%)
Kkli_kadin : (65,5///%)
Kaydasay77 : (65///%)
fahriyeaba : ( 76///%)
Sismaniye (65,5///%)
20_KELEBEK : (58///%)
bayandipali : (59,9///%)

3.Takım ortalaması : %

aa canım d vitamini demişken benimde çok düşüktü ampul içinde bir ilaç vermişlerdi kullanmadım ama kiloya etkisi var mı varsa hemen alırım.:))
Daha içmedim canım bilmiyorum nasıl etkiler

GÜNÜN SORUSU

Evet bugün sorma sırası bende soruyorum.
Kiloluyken seni zayıflamaya iten şey neydi?
Mesela biri birşey mi dedi?
Yada bir olay sonucumu zayiflama istediniz? Vs.
@sahgull soru olmuşmu?
.
Bende lise dönemimde akraba,arkadaş şakalarına(!) baya maruz kaldım.Her seferinde diyete başladım ama pek etkili olmadı. Beni en çok üniversiteye başlayacak olmam tetikledi. 76 kilodan sürüne sürüne buralara geldim.Nerdeyse üniversite bitecek ama olsun buna da şükür

Ayyyy kuzu ben uniye basladigim gunu hic unutmuyom sinifin en sisgosu bendimmm o gun zayiflamaya karar verdim 73den 64e dustum ben zayifim inceyim diyorum labratuarda grup arkadasim bi iglan sen ayakta durma buyur otur kilousun demezmiiii Benmiiii kiolumuyummmm demisimm cocugaaa oda eveeeeeet dedi ben hemen 6 kilo daha verdimm oldum 58 ne azimmmm ne kararlilikkkkk pehhh eskiii gunlerr

Canim ben 2 yil kulandim o zamanlar 58 kiloydum gram almadim yemedikten sonra iac kilio yapmazz hic korkma
Bu Ramazan çok dokundu bana hiç böyle olmazdı eşim günlerce doğru düzgün bir şey yemedin hiç bişey olmadı şimdi halsizsin diyor akşamı edemiyorum =( yiyemiyor insan hemen doyuyor ramazanda

Helal olsun valla cevabını çok güzel vermişsin. Bende bi on kilo verince hah tamam oldum dedim. Baktım çevredekilerin tepkilerinde hala bi değişiklik yok. Yine başladım ömrüm diyetle geçecek sanırım Ama çok bilinçsiz geldim buralara. Nur topu gibi bir yeme bozukluğum oldu. Allah hepimize bol irade, azim versin inşallah

Kujum maşallah ramazanda kilo alacağım diye korkmuştun şükür ne güzel gidiyor
Evet çok şükür korktuğum olmadı. Full yattığım halde yememe dikkat edince almıyormuşum meğer:)) iki haftada iki kg gitti çok mutluyum. Sanırım kaynanamlar ve annemlerin burda olmayışı da bana iyi geldi
Bendee zayiflayinca kirmizi sexi bir elbise alip evde giymek istiyorumm olurmuuu bilmem ama hep hayalimdi buu hic giyemedimm
Çok güzel fikirler geliyo hadi bakalım başka arttıran Yok mu
Alayım ben de bi güzel bişey.
Hatta geçen gün ne oldu size anlatayım. Misafir gelmişti. Gittiler ben ben üstümü değişmedim. Eşim gelince gömlek kumaş etek örtü filan görünce oo sen hiç bana böyle giyinmezsin zaten dedi. Ben de alındım sanırım biraz koydu bana. Demek adam istiyo. Evde de güzel giyineyim diye

Aynı şeyi bende yaşadım. Lise sonda ben tabi zayıfım kendimle bi sorunum yok(ben öyle sanıyorum) atletizm takımımda bi erkek bi kız hakkında konuşuyorduk kız baya kilolu. Gülle takımındaydı çocuk bana demez mü sende kilolusun ki ben en fazla 55'tim o zamanlar. Ayıcık filan dedi nasıl alındım. :)))
Ama önlem almadım.sonra İki üç seneye 70'e çıktım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…