- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Arkadaşlar ben spor yapamıyorum ramazanda ramazan bitince ben dayanamıyorum yani
Akşam sahursuz tuttum,
iftarda da
5 köfte küçük
biber kızartması
2 yudum ekmek
arada sütlü kahve
az revani
arkadaşlar tatlı yemeden duramıyorum azda olsa tadiyorum şekerim mi düşüyor bilemedim
Akşama kadar açlık çekince insanın canı tatlı da istiyor bence ondan
bugunde senin olsun canımbana ne zaman gelecek günün konusu :)
Benim sorum özel olmazsa eşinizle ilk tanışma gününüz? Aşk hikayelerinde en çok başlangıçları severim..
ikinciside: Bir zamanlar kırgınlık yaşadığınız insanlarla tekrar barıştınız diyelim samimiyetine inanır mısınız? Temkinli olmakta fayda mıdır? Daha çok dost,akraba insanı ilişkiler bakımından soruyorum.
sahgull kaptanım sıra bendeyse eger gece giremiyorum ya şimdiden yazayım, yada sırası gelince sorularım bunlar..Aklımdayken yazdıö
Normalde 3 4 gün yemeden duruyorum ama ramazanda duramıyorum resmen canım.Hurma alıcam bakalım
Bizim tanışmamız tam benim kaderimin dönüm noktası olan bir zamana denk geliyo...yıl 2006 ağustos...Benim sorum özel olmazsa eşinizle ilk tanışma gününüz? Aşk hikayelerinde en çok başlangıçları severim..
ikinciside: Bir zamanlar kırgınlık yaşadığınız insanlarla tekrar barıştınız diyelim samimiyetine inanır mısınız? Temkinli olmakta fayda mıdır? Daha çok dost,akraba insanı ilişkiler bakımından soruyorum.
sahgull kaptanım sıra bendeyse eger gece giremiyorum ya şimdiden yazayım, yada sırası gelince sorularım bunlar..Aklımdayken yazdıö
Nekadar guzelmis oyle. :)B bayandipali Eşimle 2012 yılında Ocak ayında tanıştık. Aslında ondan bir yıl önce telefon ile konuşmuşuz. Eşim bilgisayar mühendisi ve benim bilgisayarımın büyük bir sorunu var. Arkadaşımın eşinin arkadaşı old.söylüyor bana telefon numarasını veriyor. Ben arıyorum. Öylece bilgisayarımın kendimce büyük sorunu aslında ufacık bir tuşa bağlı olduğunu öğrenip biraz mahcup biraz komik olarak öğreniyorum. Gülüyoruz ve telefon kapanıyor.
Bir yıl sonra aracıma sürekli yakıt aldığım istasyona gidiyorum. Ocak 2012 İstasyon eşimin çalıştığı şirketin iştiraklerindenmiş. Akşam vakti hava soğuk Akaryakıt İstasyon kalabalık Gizli buzlanma olmuş ben istasyona ait araca arkadan bir çarp. Ben şok nasıl korktum. Yanıma ilk gelen eşim oldu. İlk şoku atlatınca biraz sohbet ettik kaza ile ilgili. O arkadaşımı aradım. Eşi ile hemen geldiler. O gün eşimle bir yıl önce telefon ile görüştüğümü öğrendim. Tesadüf büyük şaşkınlık ilk elektrik aşırı hoşlanma bakışma sonrası malum telefon görüşmeleri buluşmalar. ve böylece büyük bir aşk başladı. Hayatıma iyi ki girmiş dediğim. En büyük iyikim. Dünyaya bir daha gelsem yine eşimle birlikte olmak isterim.
B bayandipali yil 2011 nisan ayı.universite 3.siniftayim. Esim askerden gelmis is ariyor. Bir arkadasi vasitasiyla bizm sehre gelms.tanistik normal. Sonra normal knsuoduk internetten fln. Boyle yakinlasir gibi oldk ama.baktm cok sinirli ve kiskanc. Dedim ben snnle ugrasamam:) yok dedik biz olamayiz yani. Hani ben rht giyiniyorm. Aklima esen saatte disari cikarm fln.karsi taraf sinirli baya. Ddm ben ozgur insanim gelemem boyle sylere.aylar gecti.staja gidicem. Neyse kuzenimde oturuyorm. Ama tipi gorsen.sac bas daginik. Gobegime antep fistigi koymsm.havada bi sicak bi sicak.antep fistigi yiyorm.kuzenimin ogluda kucuk 13 14 yasnda.onunla knsuyorm bi yandan.mesaj geldi.10dk ya sahilde olur musun die.saka mi yapiosn gelemem ddm.ortalama 2.5 3 saatlik yolu o yaz sicaginda toplu tasimayla gelmis. Seni gormek istiyorm bide yuzume soyle bakalim dedi. Kot elbise almistm.inadina kot elbise altina beyaz converse giydm.saclarm uzun boyle gunes gozlugu bide.havali havali sahile indm.inadinada kisa elbise giydm:) ayy bi baktim iskelede beni bekliyo.giderken dedimki gozlerinin ici guluyo. Geldim tokalastik. Elimi tuttu hemen. Elini tutuyumda sahipsiz sanmasinlar dedi:))))) ya ddm ne alakasi var.nedemek sahipli fln nsl knsuyorm ama:) gozlerinde nasil kocaman oyle nekdr guzelsin dedi:))) sonra o gun knsmaya basladik.
Veee yillar sonra o iskelenin onunde evlenme teklifi etti bana.eger yasadgmz yere yakin olsaydi nikahimizida o iskelede kiyacaktik:)
B bayandipali Eşimle 2012 yılında Ocak ayında tanıştık. Aslında ondan bir yıl önce telefon ile konuşmuşuz. Eşim bilgisayar mühendisi ve benim bilgisayarımın büyük bir sorunu var. Arkadaşımın eşinin arkadaşı old.söylüyor bana telefon numarasını veriyor. Ben arıyorum. Öylece bilgisayarımın kendimce büyük sorunu aslında ufacık bir tuşa bağlı olduğunu öğrenip biraz mahcup biraz komik olarak öğreniyorum. Gülüyoruz ve telefon kapanıyor.
Bir yıl sonra aracıma sürekli yakıt aldığım istasyona gidiyorum. Ocak 2012 İstasyon eşimin çalıştığı şirketin iştiraklerindenmiş. Akşam vakti hava soğuk Akaryakıt İstasyon kalabalık Gizli buzlanma olmuş ben istasyona ait araca arkadan bir çarp. Ben şok nasıl korktum. Yanıma ilk gelen eşim oldu. İlk şoku atlatınca biraz sohbet ettik kaza ile ilgili. O arkadaşımı aradım. Eşi ile hemen geldiler. O gün eşimle bir yıl önce telefon ile görüştüğümü öğrendim. Tesadüf büyük şaşkınlık ilk elektrik aşırı hoşlanma bakışma sonrası malum telefon görüşmeleri buluşmalar. ve böylece büyük bir aşk başladı. Hayatıma iyi ki girmiş dediğim. En büyük iyikim. Dünyaya bir daha gelsem yine eşimle birlikte olmak isterim.
Hikayenin sonu kotu bitecek diye aklim cikti. Halbuki gecen annem gelecek demistin ne unutkanim ya :)Bizim tanışmamız tam benim kaderimin dönüm noktası olan bir zamana denk geliyo...yıl 2006 ağustos...
Lise bitti ÖSS açıklandı. Yerleştirilme postamı heyecanla bekliyorum ha geldi ha gelecek. Günlerden perşembe saat öğleye geliyor. Ben hazırlanıyorum dışarı çıkıcam. Telefon çaldı sigorta hastanesi. S'hanımın nesi oluyorsunuz? -kızıyım. Yedek kıyafet hazırlayıp hastaneye gelin birkaç gün kalıcak.ben ayakkabımı giyerken postacı o koca dosyayı müjdemi isterim diye getiriyor. Aklım annemde tabi. (Annem akıntı şikayetiyle sabah dr a gitmişti!) (meğer muayenede dr kistini patlatmış yanlışlıkla ve o da kanserli imiş acil ameliyata alınıyor Rahmi yumurtalık duvarı vs. 39 yaşında alınıyor. Akşama annem yoğun bakımda beni yolluyorlar sabah gel diyorlar. Ben gidiyorum direk bizim parka arkadaşlara bakayım. Kimse Yok. Yalnız oturuyorum. Sonra iki tavşan görüyorum. Sevmeye kalkıyorum. 5-10 dk sonra yanıma biri geliyor(eşim) korkma korkma bişey yapmaz diye lafa giriyor. Ve tanışma sohbet. Derken meğer 1 senedir beni takipteimiş aynı sitede oturmuşuz. Filan benim haberim Yok ve artık hergün görüşmeye başlıyoruz. Annem 6 gün hastanede yatıyor. Eşim de destek oldu sağolsun kendimi güçlü hissetmemi sağladı. O konuda.(daha sonra annem iki kez daha kanser geçiriyor bu da başka bi hikayenin devamı olsun. Şimdilik yeter parmak koptu zira...))
Sen de detayini anlatsaydin canim ilk gorunce ne hissettin falanAyyyy kızlar ne güzel hepinizin bir hikayesi var ama maalesef benim eşimle görücü usulü oldu evlenmemiz. Ailesiyle geldiler ve nasipmiş oldu. 23 ocak 2010 da tanışmış olduk. Ama iyiki oldu:))
teşekkürler canım hepimizin mutluluğu daim olsun :)Nekadar guzelmis oyle. :)
Mutlulugunuz daim olsun.
merak uyanırdı bak şimdi. Gülen emoji olduğuna göre eğlenceli bir tanışma galiba.Sen de detayini anlatsaydin canim ilk gorunce ne hissettin falan
Benim esimle tanisma hikayem iyi degil anlatmayayim
2. Soru kirgin olduguum bi insanla barisinca malesef kirgiinligimi unutamiyorum yillar sonra bile aklima geliyor. Ama cok buyuk bi kirginliksa tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?