Bende kendimi öyle avutuyorumInsan bazrn tanistigi kisinin ileride nsl hatalara sebep olacagini bilemiyor. Olsun herkes okuyup clsacak die sart yokki canim. Sende iyi cocuklar yetistirerek gelecege katki sagliyorsun.bu cok kiymetli cok kutsal birsey. Cunku etrafta okdr kotu insan var ki. Bu insanlar cocuk yetistirip mutsuz agresif nefret dolu insanlar grubunun sayisi artiracak die ck endiseleniorm
Amin kuzumSeve seve. İnşallah istediğiniz zamanda olur. Allah aratmasın.
Bende üniversite 1 e dönmek isterdim. Daha çok kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışırdım. Gereksiz şeylere canımı sıkıp kendimi yıpratmazdım.O zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Umarım karışık olmamıştır
20-22 yaş o evreye dönmek isterdimO zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Canımtolar ben yarin diyete devam ediyorn insallah. Yemenin dibini siyirdim:))) 2 gunde nsl bukdr kilom artti blmiyorm.
Bir de sanirim galiba yarin folik asit icmeye basliyorum. Bizim icin cok heyecanli bir adim oldu. Sanirim umarim galiba haziriz diye dusunuyoruz. Biraz kili kirk yarip karar aliyoruz.hayat bukdr ince detay yapmaya degmez elbette. Bnm icin heyecan veren bu seyi sizinlede paylasmak istedim:)
bende lise 2den terk etmeseydim okulumuO zaman günün sorusu yeniden istediğiniz bir yaşınıza döneceksiniz deseler hangi yaşınızda olmak isterdiniz ve neleri degistirirdiniz?
Dunku menum yine iftara davet edildim malesef
Sahur
6 kofte 2 dilim tb ekmek marul, ayran
Iftar
1 dilim borek, 2 kasik nohut, 4-5 kasik corba, 4 catal yogurtlu kizartma, yarim tulumba tatlisi, 2 cilek, 1 dilim karpuz, 3-4 uzum, 1 bardak limonata, yarim kase sutlac
Su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?