merak uyanırdı bak şimdi. Gülen emoji olduğuna göre eğlenceli bir tanışma galiba.
Yok kizlar ya sacma bi tanisma hikayesiSismaniye aynen anlat hele merak ettik :)
Ya ben seni şoyle hayal ediyorm. Etrafndakileri gulduren boyle esprili bi kadin olarak dusunuyorm. Senin yazdgni gordkce inan bnde boyle bir his uyandiriosn:)Yok kizlar ya sacma bi tanisma hikayesi
Masallah size :)) bir evraktan aska :)B bayandipali anlatayım =)
2011 Ağustosta trafik kazası yaptım araba perte çıktı neyse mahkemeden bir evrak geldi anlamam etmem avukat yanında çalışan bir öğrencim vardı götürüp göstereyim dedim öyle tanıştık sevdiceğimle zaten görüyormuş ortak arkadaşlardan faceden ben çıkınca söylemiş görüşelim kabul ederse diye en kötü ihtimal avukat arkadaşım olur zararı olmaz dedim görüşmeye başladık evlendik bebelendik..
Bir zamanlar oyleydimYa ben seni şoyle hayal ediyorm. Etrafndakileri gulduren boyle esprili bi kadin olarak dusunuyorm. Senin yazdgni gordkce inan bnde boyle bir his uyandiriosn:)
Aaa olur mu oyle sey.ask olsun.Bir zamanlar oyleydimsimdi sadece samimi olduklarima yapiyorum esprileri. Yoksa esprili diye ciddiyetsiz oldugumu da sanip beni ciddiye almayan insanlar oldu ben de tarzimi degistirdim :)
Sagol canim ben de sizden memnunumAaa olur mu oyle sey.ask olsun.
Biz cok memnunuz senden :)
Yalnızları oynadığım için 1. Soruyu pas geçeyimBenim sorum özel olmazsa eşinizle ilk tanışma gününüz? Aşk hikayelerinde en çok başlangıçları severim..
ikinciside: Bir zamanlar kırgınlık yaşadığınız insanlarla tekrar barıştınız diyelim samimiyetine inanır mısınız? Temkinli olmakta fayda mıdır? Daha çok dost,akraba insanı ilişkiler bakımından soruyorum.
sahgull kaptanım sıra bendeyse eger gece giremiyorum ya şimdiden yazayım, yada sırası gelince sorularım bunlar..Aklımdayken yazdıö
Amiiin. Darisi sana insallah. Gonlune gore biri cikar umarim karsina.ve hiiic pismanlik hayal kirikligi yasamazsn insallah:)Bu arada tanışma hikayelerinize bayıldımAllah mutluluğunuzu ömür boyu bozmasın insallah
Aminn inşallahAmiiin. Darisi sana insallah. Gonlune gore biri cikar umarim karsina.ve hiiic pismanlik hayal kirikligi yasamazsn insallah:)
Ben annemle ilgilendim hep yerleştirildim ama kayıt olamadım üniversiteye gitmem için sadece 150₺ gerekiyordu. Ve malum kemoterapiler Işın vs. Benim hiç param (akraba ve eş dost da yokmuş) yoktu. Nasip!! zaten 7/24 eşimleydik. Okul umrumda değildi açıkçası.Hikayenin sonu kotu bitecek diye aklim cikti. Halbuki gecen annem gelecek demistin ne unutkanim ya :)
Eee oss ne oldu onu anlatmamissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?