Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

B bayandipali anlatayım =)
2011 Ağustosta trafik kazası yaptım araba perte çıktı neyse mahkemeden bir evrak geldi anlamam etmem avukat yanında çalışan bir öğrencim vardı götürüp göstereyim dedim öyle tanıştık sevdiceğimle zaten görüyormuş ortak arkadaşlardan faceden ben çıkınca söylemiş görüşelim kabul ederse diye en kötü ihtimal avukat arkadaşım olur zararı olmaz dedim görüşmeye başladık evlendik bebelendik..

Masallah size :)) bir evraktan aska :)

Ya ben seni şoyle hayal ediyorm. Etrafndakileri gulduren boyle esprili bi kadin olarak dusunuyorm. Senin yazdgni gordkce inan bnde boyle bir his uyandiriosn:)
Bir zamanlar oyleydim simdi sadece samimi olduklarima yapiyorum esprileri. Yoksa esprili diye ciddiyetsiz oldugumu da sanip beni ciddiye almayan insanlar oldu ben de tarzimi degistirdim :)

Bir zamanlar oyleydim simdi sadece samimi olduklarima yapiyorum esprileri. Yoksa esprili diye ciddiyetsiz oldugumu da sanip beni ciddiye almayan insanlar oldu ben de tarzimi degistirdim :)
Aaa olur mu oyle sey.ask olsun.
Biz cok memnunuz senden :)

Sabah
100Ml sut
2Kasik yulaf ezmesi
1ceviz ici
4findik

Oglen
1Kepce sehriye
6tane misket kofte
2Kasik taze fasulye soguk limonlu
Biraz yogurt

Aksam
1corba kasigi kdr bulgur pilavi.
1corba kasigi kdr bezelye
1Kase cacik

Su
2Litreyle bitirmeyi planliyorm

Yalnızları oynadığım için 1. Soruyu pas geçeyim
Ben en yakınım dediğim insanla bu sene bir kırgınlık yaşadım. Bi şekilde konusup çözüme kavuşturduk. Ama bende cok şey değişti her hareketi sahte ve kırıcı geliyor hala. Konuşmak dahi istemiyorum.Bu durumun kimden kaynaklandığını hala çözemedim. Ilk defa bu kadar sebepsiz yere uzatıyorum bi kırgınlığı. Kendimi psikolojik olarak korumaya aldım galiba

Bu arada tanışma hikayelerinize bayıldım Allah mutluluğunuzu ömür boyu bozmasın insallah
Amiiin. Darisi sana insallah. Gonlune gore biri cikar umarim karsina.ve hiiic pismanlik hayal kirikligi yasamazsn insallah:)

Menüm
Sabah
1 kase tarçınlı yoğurt
1 küçük nektarin
Öğle
1 kucuk muz
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kase mercimek çorbası
5 yk taze fasulye
2 küçük köfte
Su 3 lt
Dünden dolayı bugün sabahı hafif geçireyim dedim. Sabahta tartıldım kilom sabitti.

Hikayenin sonu kotu bitecek diye aklim cikti. Halbuki gecen annem gelecek demistin ne unutkanim ya :)
Eee oss ne oldu onu anlatmamissi
Ben annemle ilgilendim hep yerleştirildim ama kayıt olamadım üniversiteye gitmem için sadece 150₺ gerekiyordu. Ve malum kemoterapiler Işın vs. Benim hiç param (akraba ve eş dost da yokmuş) yoktu. Nasip!! zaten 7/24 eşimleydik. Okul umrumda değildi açıkçası.

Sahur:
1 haşlanmış yumurta
1 çatalpeynir 1 kaşık yoğurt

İftar:
2 karnıyarık(fırında yağsız)
1dilim tb ekmeği
1kepçe yoğurt
Türk kahvesi
Şuan da bi Haşlanmış mısır yiyorum

Spor: 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…