- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Gayet guzel fazla degil bence.aKŞAM İFTARDA
4 ADET PATATES
4 ADET KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
1 KASEDE KİRAZ
BU MENÜ ÇOK MU ŞİMDİ AKŞAM KIVRANDIM RESMEN FAZLA GELDİ.TARTIDA EKSİ ÇIKMAK İÇİN AKŞAMA SADECE ÇORBA DÜŞÜNÜYORUM İNŞ UYGULARIM
Suratını asma kız. Müjdeli haber olabilir buKizlar ya sol kasigimda batma var ve kasiklarm adet olckmsm gibi agrio. Adetimde biteli 1haftayi gecti.
Pişmanlığım var.Bugünün konusu benden o zaman sorayım.
Geçmişte yaşadığınız bir pişmanlığınız var mı. Yada iyi ki yapmışım dediğiniz bir şey.
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz en önemli şey nedir.
Ya canim daha adet biteli 1 hafta oldu.nereye mujdeli haber:)Suratını asma kız. Müjdeli haber olabilir bu. İlk haftalar oluyo kasık ağrısı batma hissi
aKŞAM İFTARDA
4 ADET PATATES
4 ADET KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
1 KASEDE KİRAZ
BU MENÜ ÇOK MU ŞİMDİ AKŞAM KIVRANDIM RESMEN FAZLA GELDİ.TARTIDA EKSİ ÇIKMAK İÇİN AKŞAMA SADECE ÇORBA DÜŞÜNÜYORUM İNŞ UYGULARIM
aKŞAM İFTARDA
4 ADET PATATES
4 ADET KÖFTE
1 BARDAK AYRAN
1 KASEDE KİRAZ
Iyiki yapmisim dedigim sey, iyiki çabalayip yilmadan is aramaya devam etmisim. Cnku bulamadikca pes etme noktasina gelmstm.inat ettm bulcam die.Bugünün konusu benden o zaman sorayım.
Geçmişte yaşadığınız bir pişmanlığınız var mı. Yada iyi ki yapmışım dediğiniz bir şey.
Bugünün konusu benden o zaman sorayım.
Kız o nedemek. Bende ilk hamileliğimde fena kasık sancısı çekmiştim çok kıvranmıştım. İki hafta sonra testle öğrenmiştim. Yani çok erken belirti olarak bu da olabilirYa canim daha adet biteli 1 hafta oldu.nereye mujdeli haber:)
Biktin dimi benden.basindan atmaya yer ariyosun:)))
Ya canim daha adet biteli 1 hafta oldu.nereye mujdeli haber:)
Biktin dimi benden.basindan atmaya yer ariyosun:)))
Insallah canim Allah gonlune gore versin. Saglikli hayirli mutlu tatli mi tatli bebek nasip etsin.bENDE İLK ZAMANLAR HEP BİR HEVES BEKLERDİM O GÜNLER GELDİ AKLIMA..İnş benim gibi olmazsın canım tez zamanda bebişin gelsin..
Bende yaptırsam mı acaba para birikitrip ikinci bir tüp bebek sene sonunda .Bir yıl geçmiş olacak ilkinden
Sorun ne canimBi sinirliyim. Agresif ve mutsuzum yaa. Çocuklar önce. Şimdi de eşim. Bağırasım var. Ağlayasım var. Offf çok bunaldım hayat senden
Pişmanlıktan bol ne varBugünün konusu benden o zaman sorayım.
BilsemSorun ne canim
Benim de öyle iki gündür. Dolunay var acaba ondan mıdır kiBilsem
Öyle mutsuzum çok gerginim. Menstural dönemle ilgili olabilir heyheylerim üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?