Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gayet guzel fazla degil bence.

Bugünün konusu benden o zaman sorayım.
Geçmişte yaşadığınız bir pişmanlığınız var mı. Yada iyi ki yapmışım dediğiniz bir şey.
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz en önemli şey nedir.

Pişmanlığım var.
İyi ki yapmışım dediğim de var.

Ve ikisi de aynı şey

Miktar az görünsede iftarda bir bardak su ile bile şişiyor insan ondan fazla gelmiştir

Miktar az görünsede iftarda bir bardak su ile bile şişiyor insan ondan fazla gelmiştir bir de büyüklüğü önemli tabii

Iyiki yapmisim dedigim sey, iyiki çabalayip yilmadan is aramaya devam etmisim. Cnku bulamadikca pes etme noktasina gelmstm.inat ettm bulcam die.
Keske dedigim sey ise bu yasima kdr zayiflamayip niye balik etli dolgun hatun modunda takilmsm:)))

Yaşadığım pişmanlık insanlara çok tolerans göstermiş olmam kendimden çok başkalarını düşünüp kendi mutluluğumdan vazgeçmiş olmam bunu dışında herşeyi iyiki yapmışımm

Hayatımı tamamen değiştirmek isterdim..

Ya canim daha adet biteli 1 hafta oldu.nereye mujdeli haber:)
Biktin dimi benden.basindan atmaya yer ariyosun:)))
Kız o nedemek. Bende ilk hamileliğimde fena kasık sancısı çekmiştim çok kıvranmıştım. İki hafta sonra testle öğrenmiştim. Yani çok erken belirti olarak bu da olabilir .

Ya canim daha adet biteli 1 hafta oldu.nereye mujdeli haber:)
Biktin dimi benden.basindan atmaya yer ariyosun:)))

bENDE İLK ZAMANLAR HEP BİR HEVES BEKLERDİM O GÜNLER GELDİ AKLIMA..İnş benim gibi olmazsın canım tez zamanda bebişin gelsin..
Bende yaptırsam mı acaba para birikitrip ikinci bir tüp bebek sene sonunda .Bir yıl geçmiş olacak ilkinden

Insallah canim Allah gonlune gore versin. Saglikli hayirli mutlu tatli mi tatli bebek nasip etsin.
Canim biz daha denemeye baslamadik. Oyuzden oyle bir suphem yok acikcasi.
OnDeryaa kiz sende suphe sokma ortaya hahahaha:)))

Sabah
1H.yumurta beyazi
Yarim kk peynir
1salatalik
5zeytin
Yarim dilim tam bugday

Oglen
Tavuk doner yarim tabak
Salata
Semizotu yogurtlusu

Ara
Turk kahvesi

Aksam
Ton balikli salata

Su
2litre

Bi sinirliyim. Agresif ve mutsuzum yaa. Çocuklar önce. Şimdi de eşim. Bağırasım var. Ağlayasım var. Offf çok bunaldım hayat senden

Pişmanlıktan bol ne varAma öyle hayatımı komple değiştirecek bir pişmanlık yaşamadım çok şükür iyi ki yapmışım dedigim şeyde üniversitede ailemin yanıma taşınmasını kabul etmem sanırım. Hayatımda da bi tek yaşadığım şehri degistirmek istiyorum. O da okul bitince insallah

Menüm
Sabah
1 sb süt
4 yk yulaf
1 küçük muz
1 kayısı
Öğle
1 sb süt
2 kırmızı erik
2 salatalık
Ara
5 badem
10 kiraz
Akşam
4 yk ıspanak
1.5 kase şehriye çorbası
4 yk yoğurt
Su 3 lt
Bugün meyveye düştüm biraz

Sahur:

1 kepçe yoğurt. 1 zeytin. 2 kaşık çorba. 2 çatal peynir

İftar:

1fırın karnıyarık
1kase cacık
3kaşık sebzeli bulgur pilavı
3çatal karpuz
2 bardak su. Şimlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…