- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Kızarma yağda mı öyle ise biraz kalorili olmuş olabilir.İFTARDA
3 4 BİBER KIZARMATSI DOMATES KARIŞIK
YOĞURT
SAHURDA
1 YUMURTADAN MENEMEN
BİRAZ PİDE
BİR KASE KİRAZ
AMA ÇOK SU İÇEMİYORUM SAHURDAN SONRA ÖDEMİM VAR HİSSEDİYORUM BU AKŞAM SADECE ÇORBA İNŞ AMACIM CUMAYA TAM 59 ÇIKMA :) EKSİ ÇIKAYIM DİYE TATLI YEMİYORUM KAÇ GÜNDÜR
Kızarma yağda mı öyle ise biraz kalorili olmuş olabilir.
Bugün iftar öncesi tartılacağız canım. İftara sadece çorba yiyeceğim demişsin o yüzden hatırlatayım dedim.
Bugün tartılıcan cnm zaten :) menü fena değil
İNEYİM ARTIK 56 55 LERE BİR ARA SALMIŞTIM AMA BU ARA İYİYİM BAYRAMA 58 KİLO OLMA DERDİNDEYİM
İFTARDA
3 4 BİBER KIZARMATSI DOMATES KARIŞIK
YOĞURT
SAHURDA
1 YUMURTADAN MENEMEN
BİRAZ PİDE
BİR KASE KİRAZ
AMA ÇOK SU İÇEMİYORUM SAHURDAN SONRA ÖDEMİM VAR HİSSEDİYORUM BU AKŞAM SADECE ÇORBA İNŞ AMACIM CUMAYA TAM 59 ÇIKMA :) EKSİ ÇIKAYIM DİYE TATLI YEMİYORUM KAÇ GÜNDÜR
Sagol canim bir cogunu okudum monte kristo dan baslayayim bakalim :)Eki Görüntüle 2008189 Ve şuan kitaplığımda olmayan
-Deli
-Sahilde Kafka. Ve haruki murakami'nin tüm eserleri
-john verdon kitaplarım.
Ve tabiki paulo coelho tüm kitapları.
Bide Zülfü Livaneli (kişiliğini sevmesem de kitaplar çok iyi)
300 küsür kitabımdan sadece bunlar. şuan en sevdiklerim. Ödünç alanlar da geri getirmeyi bilse çok mutlu olucam
Ben nisanlandigim evlendigim hatta daha sonrasinda bile hep acaba dedim.Bugünkü konu benden olsunsahgull kaptanımm :)
Aklımda varken sormak istiyorum evleneceğiz insanıı nasıl anlıyorsunuz hissediyor musunuz içinizde şüphe oluyor mu doğru karar nasıl verilir :)
Evet özellikle evli hanımlar bir el atıverin dün tanışma hikayelerini okuduk ama evlennilecek insan olduğunu nasıl anlıyorsunuz illa bişey oluyor mu yoksa sadece kısmet mii ne olacağıı :)
Pismanligim egitimim.Bugünün konusu benden o zaman sorayım.
Geçmişte yaşadığınız bir pişmanlığınız var mı. Yada iyi ki yapmışım dediğiniz bir şey.
Hayatınızda değiştirmek istediğiniz en önemli şey nedir.
Ben nisanlandigim evlendigim hatta daha sonrasinda bile hep acaba dedim.
Oyle bi aydinlanma olmadi malesef.
1 tane gecen yapmistim 2 tane artti buzluga koydum inlari isttim harika oldu tavsiye ederimPide 1 taneyse sorun yok
Tebrik ederim.azmettin basardin.masallah :)Veeeeeeee gecen hafta 75.1
Bu hafta 74.3
Giden 800 gram
Yok niye odemden olsun. Anlasilan senin iki ogun beslenmen lazim. Meyveydi ara ogundu derken veremiyordun belki deInsallah kizLar bu verdigim kilolar sudan degildirr hos vucudumda 3 kilo odem vardi dra gore omu gidiyor yagmi bilemedimm
Aslina bakarsaniz meyveden yine vazgecmedim yiyorum iftardaYok niye odemden olsun. Anlasilan senin iki ogun beslenmen lazim. Meyveydi ara ogundu derken veremiyordun belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?