ben insanların bende uyandırdığı histen kolay kolay şaşmadım. Genelde doğru çıkar hislerim. Hani bir insanın ne niyetle konuştuğu ne niyetle yaklaştığını anlarım. belkide çok analiz ediyorum insanları öylede düşünebiliriz.
eşimi ilk gördüğümde gözleri çok temiz bakıyodu. ve her zaman deidğim gibi gözlerinin içi gülüyordu. o bana çok güven verdi. sonra konuşurkenki yürürkenki bi mekana otururkenki hali tavrı okdr saygılıydıki. merhametliydi , bunu bir hayvanı sevmesinden bile anlayabilirsin. ben çok analiz ettim. ama inan onu hiç bir sebeple sevmedim. sebepsiz bnmki. sebeple seversen , o sebep gittğinde tutunacağın bir dalın olmaz.
ben hislerime güvendim ve Allah beni utandırmadı.inşallah hep böyle devam eder. ama hayatında birkaç önemli olayda verdiği tepkiler çok önemli.
sinirlendiğinde küfür ediyor mu? el kaldırıyor mu?
doğayı insanı hayvanı seviyor mu?
saçma sapan insan ayrımı var mı?
merhametli mi? yolda düşen bir çocuğa bakmadan geçer mi yoksa el uzatır mı düşene?
çalışkan mı? evine her zaman bakar mı , yoksa aylaklık hoşuna gider mi?
hayaıtna saygı duyuyor mu? sen okumak istiyorsan bir ilerisini istiyorsan sana destek mi köstek mi?
senin heveslerini senin isteklerini hayallerini önemsiyor mu? bunlar için o da mücadele ediyor mu?
marsa da gitsem bu adam peşimden gelir , bulur beni her yerde , fedakardır diyebiliyo musun?
1hafta ayrı kalsak anneme kalmaya gitsem , ardımdan ne işler karıştırıyor diye içim içimi yer mi?
yolda yürürken başka kadınlar hakkında sırf giyiminden kuşamından halinden tvarından ötürü , ötekileştirerek konuşuyor mu? hemen onları namus yaftası altında eziyor mu? yoksa herkese saygısı var mı cinsiyet ve tercih gütmeden?
kadın erkek ayrımı yapıyor mu? kadınsın sus diyor mu?
en önemlisi ben bu adamı ömür boyu sevebilir miyim? hasta olduğunda burnu aktığında , midesi bulanıp kustuğunda , elini yüzünü yıkayabilir miyim? onu her haliyle sevebilir miyim?
yoruldum valla :)
Cnm vesteli eve sokma hiç tavsiye etmemBizde ona kanaat getirdik artık. Vestel'den baktık servis iyi olsun makine önemli değil dedik naapalım. 1750₺ o da yine de paranın yarısı cebime kalır o da kâr. İstediğim çok kitap var. Çok paraya ihtiyacım var zaten iyi oldu
Evet cnm hepsinin bi huyu var iyileri düşinüp rahatlamak lazımBenim esim de bazen boyle. Ilk zamanlar tuvalet kagidina bile karisirdi ucuzunu isterdi ama ben mulayim degilim. Zaten o da zamanla anladi artik kendisi kaliteli olani aliyo. Bulasik deterjani fln ucuz alinca cabuk bitiyor bunlari gordu. Disarida yemek yeriz hemen fiyat pahaliliktan fln bahseder ama is hediye almaya gelince dunya zengini sanki. Bana da alsa baskasina da paraya hic acimaz bazen kiziyorum ben de harcamasina.
Bir yere giderken iki poset oteberi almadan gitmez.
Isiklari sondurmez muslugu acik birakir ama kisin kombidedir gozu cok tuhaf bi esim var.
Eve haftada bir temizlikci alalim yetisemiyorum dedim demedigini birakmadi. Butun cumartesi temizlik yapti psikopat gibi.
Birsey bozulsa tamirci cagirmaz ya ben ya o tamir ederiz. Terziye gitmek yerine bana diktirmeye calisir. Boyle sinir ettigi zamanlarda ben de senin gibi evlenmeseydlm diyorum. Tabii dunya kadar iyi yonleri de var. Senin esinin de vardir. Kizginligin gecince boyle dusunmezsin o zaman anlatirsin hikayeni
Kek olmamıs cnmMenumu de yazip uyuyayim. Yarin cooooook yogun bi gun olacak. Aksama da misafirim var. Yazamayabilirim pek.
Sahur
Sulu kofte 4-5 kasik
Karnibahar 4-5 kasik
1 dlm tb ekmegi
Iftar
Sulu kofte 1 kasik
Karnibahar 4 kasik
1 dilim kek
4-5 cilek, 4 uzum
Su 1.5 lt
menüm
Sahur yok
İftar yine bir davet
1 kepçe kadar çorba
Salata ve küçük bir peynirli gül böreği
4 çatal et yemeği
1 dilim peynir
2 zeyrin 1 çeri
bir bardak ayran
Tatlı yemedim.
1,5 lt su
spor yapamadım
Zerosima bide ankastrelerde indirim varmı sadece fırın ve ocak en önerdiğin kodu ne cnm
Benim evdeki ankastre elektrikli cam. Bazen korkuyorm ya. Ama memnunum gayetOcak cam mı düşünüyorsun cam düşünüyorsan 607 yb(beyaz) ve 607 y (siyah) ocaklarımız güzel kullanımı kolay fırın olarak 9626(gri) önerebilirim 9548(siyah) 9546(beyaz) hem özellikli hem güzel bu dediğim siyah beyazlar 8 fonksiyonlu ve içleri biraz daha iyi gibi raylı sistem var ha biraz uygun fırın dersen 9542(beyaz) ya da 9629 cms(siyah) öneririm bunlarda 6 fonksiyonlu görüntüler aynı sadece özellik az biraz
Soguk cay cok kalorili. Full seker canimSahur:
2 kaşık yoğurt 2çatal peynir. 1çatal omlet. Su
İftar:
3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1kepçe yoğurt çorbası
1karnıyarık. 1kase cacık. Bi lokma tb ekmeği
1bardak soğuk çay(çatlıyorum amma da yedim ha)
Yarım saat yürüyüş
Evet maalesef biliyorum 4-5 aydır ağzıma sürmedim o yüzden. Şimdi sanırım zayıflamanın rahatlığı sofrada olunca içtimSoguk cay cok kalorili. Full seker canim
Muhtemelen ondandir canimİki güne bende regl olucam bu artı 1 kilo ondan mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?