Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu saydıklarından bazılarına olumlu bazılarına olumsuz yanıt verdim aslında bende hislerime güvenirim hep öyle hareket ettim bu zamana kadar ama inşallah Rabbim hayırlısını verir :)

Cnm vesteli eve sokma hiç tavsiye etmem
Samsung, arçelik, altus favorim
Evet cnm hepsinin bi huyu var iyileri düşinüp rahatlamak lazım
Kek olmamıs cnm
menüm
Sahur yok

İftar yine bir davet
1 kepçe kadar çorba
Salata ve küçük bir peynirli gül böreği
4 çatal et yemeği
1 dilim peynir
2 zeyrin 1 çeri
bir bardak ayran
Tatlı yemedim.
1,5 lt su
spor yapamadım

Tatlıya hayır demişsin süper
Börek ekmek yerine olabilir

Zerosima bide ankastrelerde indirim varmı sadece fırın ve ocak en önerdiğin kodu ne cnm

Ocak cam mı düşünüyorsun cam düşünüyorsan 607 yb(beyaz) ve 607 y (siyah) ocaklarımız güzel kullanımı kolay fırın olarak 9626(gri) önerebilirim 9548(siyah) 9546(beyaz) hem özellikli hem güzel bu dediğim siyah beyazlar 8 fonksiyonlu ve içleri biraz daha iyi gibi raylı sistem var ha biraz uygun fırın dersen 9542(beyaz) ya da 9629 cms(siyah) öneririm bunlarda 6 fonksiyonlu görüntüler aynı sadece özellik az biraz

Benim evdeki ankastre elektrikli cam. Bazen korkuyorm ya. Ama memnunum gayet

Zerosima canım evet gri inox istiyorum. Hemen bakıcam. Bide 3plus mı bu
Aslında ben makinemden memnundum aşıktım ona iQ700 serisi Harika bişey ama gel gör ki servisi berbat ötesiymiş onu anladık. Fırın buzdolabı derin dondurucu ve ütüm de Siemens memnunum demekki anlamak için servisle tanışmamız gerekiyordu. Bize ders oldu işte. Naapalım.

Sorunun yanıtına gelince:
Sanırım ruhun onu anlayıp zaten gerekeni yaptırıyor. Eşimle tanışana kadar acayip feminist. Hatta düşman derecesinde düşüncelerim vardı.asla asla dediğim başkalarına kızdığım herşeyi yaptım sayesinde. Aşk buna diyorlar belki de. Ama Esra'nın dedikleri bize söz bıraktırmıyor. Her yerde doğru tektir.
Benim de ilk söyleyeceğim şey. Saygı dır. Sana karşı belki maskeleyebilir. Ama mutlaka sinirli bi halinde başka insanlara. Özellikle başka bayanlara verdiği tepkiler çok önemlidir

Sahur:

2 kaşık yoğurt 2çatal peynir. 1çatal omlet. Su

İftar:

3-4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1kepçe yoğurt çorbası
1karnıyarık. 1kase cacık. Bi lokma tb ekmeği
1bardak soğuk çay(çatlıyorum amma da yedim ha )

Yarım saat yürüyüş

Soguk cay cok kalorili. Full seker canim

Sabah
100ml sut
2Kasik yulaf ezmesi
1cay kasigi keten tohumu

Oglen
Salata
Yogurt
Mecburen 1kasik bezelye 1kasik bile sayilmaz pilav

Ara
Turk kahvesi

Ara
1dilim ananas

Aksam
1Kase cacik
1Kase ezogelin

Su
2litre

Menüm
Sabah
2 yumurta-1 yk lor- 1 çk zeytinyagli omlet
2 dilim peynir
Salataĺık-domates-biber
Yeşillik
Yeşilçay
Ara
1 erik-5 kiraz
Öğle
1 kase yoğurt
1 orta boy muz
2 ceviz
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 yk bulgur pilavı
4 yk taze fasulye
Su 2.5 lt

Merhaba kizlar; benim regl haftam depremler falan derken aksam isten gelip 7de uyuyup ertesi 8de kalkip ise gidiyorum. Suanda da uyku molasindayim :)
Menum; sabah beyaz peynir domates salatalikli esmer ekmek arasi sandvic

Oglen peynirli salata iki dilim esmer ekmek

Aksam az pilav yogurtlu semizotlu karisik yesillik salata

Gun ici 1,5 lt su

sahgull bu ara pek kafami yastiktan kaldiramiyorum ne oldu bilmiyorum calismak ölüm bana eve gideyim biranonce yatip uyuyayim diye geciyor son bir haftadir. Bir yorgunluk ki sormayin. Canim hicbirsey yapmak istemiyor diyt ye bunlardan biri aslinda.. 3 gundur vc cikamadim regl olcam henuz olamadim derken kilo da aldi basini gitti. Moralim bozuk depresyon gbi bisey anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…