- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
afiyet olsun canim guzelİyi akşamlar kızlar:)
Menüm
Sahur
1 sb süt
3 yk Yulaf
2 yk çiğ fındık
1 haş yumurta
2 dilim peynir
3 yk lor
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1/2 fırın patates
Ara
1 kase yer fıstığı
4 üçgen dilim karpuz
Suyu 2.5 lt ye tamamlıyorum sahura kadar
tebrik ederim canimGene takim birincisiyim vesahgull kaptanimcim beni gene gormezden geliyooorr :) evet cok katilamiyor olabilirim ama burayi hic birakmadim. Gunlerce gelmemezlik etmedim. Neden burayi savsakladim biraz derseniz, oyle hayatim cok dortdortluk gitmiyor. Burada coluk cocuk kaynana es dertlerinizden bahsediyorsunuz cogu zaman fikrim olmuyor. Bekarim. Yemek tariflerinden bahsediyorsunuz ben hic yemek yapmiyorum vs derken boyle cok fazla konulara dahil olamamaya basladim. Havalar isindi sezon acildi isler yogunlasti derken eve gelip te her zaman butun gun ekrana bakarak calistigimdan tel basinda vakit geciremiyorum yeri geliyor 8de uyuyp sabah uyaniyorum vs. İcime oturmuş doktum derdimi ama hepinizi seviyorum ve takip etmeye calisiyorum..
guzel canim afiyet olsunSabah: 1küçük nugget iki ısırık tb. Ekmek. Bi ısırık tost
Öğle: 2ısırık simit 2fırt ayran
Akşam: bi tabak sebzeli köy eriştesi
Bi dondurma
Su: 2 litre
Spor: yarım saat tempolu. 3saat çarşı pazar yürüyüş. (Bacaklarım berbat ölüyom)
Nasıl oldun cnmtesekur ederım kaptanım
Diyet dışı birgün olmuş cnmSabah: 1küçük nugget iki ısırık tb. Ekmek. Bi ısırık tost
Öğle: 2ısırık simit 2fırt ayran
Akşam: bi tabak sebzeli köy eriştesi
Bi dondurma
Su: 2 litre
Spor: yarım saat tempolu. 3saat çarşı pazar yürüyüş. (Bacaklarım berbat ölüyom)
Yaa cnm evet baktım sen birinci olmuşsun görmezden geleyim dedimGene takim birincisiyim vesahgull kaptanimcim beni gene gormezden geliyooorr :) evet cok katilamiyor olabilirim ama burayi hic birakmadim. Gunlerce gelmemezlik etmedim. Neden burayi savsakladim biraz derseniz, oyle hayatim cok dortdortluk gitmiyor. Burada coluk cocuk kaynana es dertlerinizden bahsediyorsunuz cogu zaman fikrim olmuyor. Bekarim. Yemek tariflerinden bahsediyorsunuz ben hic yemek yapmiyorum vs derken boyle cok fazla konulara dahil olamamaya basladim. Havalar isindi sezon acildi isler yogunlasti derken eve gelip te her zaman butun gun ekrana bakarak calistigimdan tel basinda vakit geciremiyorum yeri geliyor 8de uyuyp sabah uyaniyorum vs. İcime oturmuş doktum derdimi ama hepinizi seviyorum ve takip etmeye calisiyorum..
Menü güzel cnm afiyet olsunİyi akşamlar kızlar:)
Menüm
Sahur
1 sb süt
3 yk Yulaf
2 yk çiğ fındık
1 haş yumurta
2 dilim peynir
3 yk lor
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1/2 fırın patates
Ara
1 kase yer fıstığı
4 üçgen dilim karpuz
Suyu 2.5 lt ye tamamlıyorum sahura kadar
Güzel cnmİyi geceler kizlar sahurda haslanmis yumurta 6tane zeytin 1parca peynir 1kucuk parca pide 3bardak cay
Aksam ciger sote kucuk bir parca borek salata ayran
1litre su
Kaptanım nota ne oluyor tam olarak?
cok sukur kaptanim iyiyimNasıl oldun cnm
Net probleminin çözülmesine sevindim
Cnm uyarı diyelimKaptanım nota ne oluyor tam olarak?
Sağol canım hoşbuldumsuper bir menu canim bu arada hosgelmissin canim
Epey vermişsin cnm kıloları maşş:)super bir menu canim bu arada hosgelmissin canim
Cnm benim doktora neden gitmiyorsun normal mi bukadar uzun sürmesiKizlar merhaba
Agrilarim gecti sukur.ama arada sol kasikta batma oluyor. Is yerinde islerim cok artti.dikkat etmeme ragmen en son 67.5kiloyu gordm.ilginc sekilde kilom ilerliyoris yerinde artik cok yoruluyorm. Bugun ucagim vardi. Ailemleyim. Biraz dinlenicem. Anne evi gibisi yok bu dunyada.hayatimda ne olursa olsun.kapisini actigimda o huzuru hissediyorsun. Allah herkesin ailesini korusun.uzun saglikli mutlu omur nasip etsin
Hepinizin bayramini kutlarim. Sizleri seviyorum. Haftaya donecegim insallah.
Anladım kaptanım. Peki niye aldık ki uyarıyıCnm uyarı diyelim
İkinci notayla sarıkart alıyoruz takım olarak
Ve iki sarıkar alırsak 4 hafta sonuc listlerini biz hazırlıyoruz
Tabi derece yaparsak sildirebiliyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?