Evet cnm bayram sonrası malesef katılım sağlamayanlarla vedalaşıcaz ve yeni üyeler alıcazne kadar suskun bir grup oldu burası böyle
Toparlanmana sevindim cnmSlm kızlar nasılsınız? Ben hala annemin evindeyim diyetisyene gidiyorum 3 hafta bunalım evrem oldu 85 kiloya çıktım o dönem şu anda tam 78 kiloyum 85 ı gördüğüm an dedim ceylan kızım bu sen değilsin hep kendine zarar veriyorsun toparlan dedim ve diyetisyene başladım 2 haftada kendim 3 kilo verdim sonra diyetisyene gittim 2 haftada da 3.300 gm verdim 2 hafta önce 78.700 bu hafta 78 kiloyum ama ödemim artmış 1.5 kilo yağdan vermişim ve 900 gr kasım artmış anlayacağınız kızlar henüz daha 6 li rakamları görmedim ama yapıcam vericem bu kilolari belki öyle mutlu olurum. Kayinvalidem hastanede doktor 1 ya da 2 sene anca yaşar demis sorunlar yine bende üst üste geldi sizler nasılsınız grup nasıl
Tmm cnm ama kilo almadan dön tatilden bu kadar emek verdin mezun olmadan bırakmaMalesef artidayim bu hafta yarin regli gunum heralde onun etkisi
Gecen hafta 74.3
Bu hafta 75.1
Arti 800 gram malesef
sahgull kaptanimmm yarindan itibaren 15 gunlugune izne ayrilmak istiyorumm tatile cikicamm yine gruba girerim menu filan paylasirim musaut oldukca ama tartilamam orda izinnnnn verinnn pleaseee
İyi cnm tebrikler
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar
Sahur
Yok
Zehırleme gıbı bişey yasadım gece boyunca acildeydım
Aksam
1tane bıber dolması 1kase corba salata
1porsıyon karısık meyve
1lıtre su
30 dakıka
Tartıldım
64.2
Regl olacam bu ıkı gune hafıf sıskınlık hıssedıyom
Evet cnm 2 hafta izinlisin
HarikaKızlar günaydın
67.1 dim su an 66.2 geldim:)
Artıdasın malesefgeçen hafta kaç olduğumu unuttum.
bu hafta 57,2
Güzel cnmKilomm 66.2 canlarr :)
Kaptanim 2 hafta demissin ama tatilden donusumuz tam 1 ay sonraEvet cnm bayram sonrası malesef katılım sağlamayanlarla vedalaşıcaz ve yeni üyeler alıcaz
Toparlanmana sevindim cnm
Tmm cnm ama kilo almadan dön tatilden bu kadar emek verdin mezun olmadan bırakma
İyi cnm tebrikler
Geçmiş olsun cnm
Harika
Artıdasın malesef
Güzel cnm
Evet malesefNota mı alıyoruz.
cok tesekur ederım cok mutluyum netımıxdekı problem cozuldu ınsallah bundan sonra hep aktıfımGeçmiş olsun cnm dikkat et
tesekur ederım kaptanımEvet cnm bayram sonrası malesef katılım sağlamayanlarla vedalaşıcaz ve yeni üyeler alıcaz
Toparlanmana sevindim cnm
Tmm cnm ama kilo almadan dön tatilden bu kadar emek verdin mezun olmadan bırakma
İyi cnm tebrikler
Geçmiş olsun cnm
Harika
Artıdasın malesef
Güzel cnm
Estağfurullah :) Ben de ramazanda çok verimsiz yaptım ne yazık ki. İnşallah bayramdan sonra toparlariz3-4 kişiyi kaçırdım arada yazmayı unuttum bu haftalık sporları es geçelim kusura bakmayın olur mu. Ramazan diye yapan da Yok liste düzgün işlemiyo zaten. Ama tatil dönüşü tam gaz çeteleye devam. Bu sefer kaçamak yapanın cıss yapanın cezasını ben kescem haberiniz ola
super bir menu canim bu arada hosgelmissin canimKızlar menüm
Sabah 07.30
Bir dilim kavun,çok az peynir,salatalık,domates
Öğle 12.30
Köfteli sebze yemegi,cacık
Akşam 20.00
Yarım tabak güveç,yogurt, bir bardak ıce tea
1 saat yürüyüş,2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?