- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
cok gecmis olsun canimÇok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.
hayirdir insallah canimKizlar acil yardima ihtiyacim var. Şok olms durumdym
soylesene kiz korktum insallah kotu bisey yoktur umarimAy aglamak uzereyim. Allahim
Ay ben birine sarilip aglamak istiyorum.Vavvv hamilesin kiz hayirlisi olsun canim cok sevindim
ilac kulanmamissan bisey olmaz canim keske yaninda olsaydim canim birlikte aglardik sevincten cok mutlu oldum senin adina canim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallahAy ben birine sarilip aglamak istiyorum.
Dogru mudur bu test. Ben zarar vermemisimdir dimi.kotu bisey yapmamisimdir dimi. Allahim.
Kimyasal fln internette biseyler yaziyi. Ben ne yapayim simdi. Yarin bir hastaneye mi gidiyim. Ne yapayim peki. Yarin kan testine gitsem. Cikar mi kiTeste silik cizgide olsa hamilesin canim bence
Var gbi vallahi :)2.cizgi sizcede var mi
Cok tesekkur ederim. Cok sagol.suan icimi dokmeye ihtiyacim vardi. Ya cidden kocaman cok tesekkur ederim canim.ilac kulanmamissan bisey olmaz canim keske yaninda olsaydim canim birlikte aglardik sevincten cok mutlu oldum senin adina canim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
teşekkürler canım sakın bırakmayın aksine el birliği ile toparlanalim bir bıraktın mı insan bir daha adapte olamıyor izine bir ayrıldım hala listeye giremiyorum
slm kardeş takım olur mu canım bak biz nerelerden döndük takım tamamen göç etmiştibırakmak yok elimizden gelen her destegi sunarız
Yaa siz ne tatlısınız öyle mıncıklayasım geldikendimi tanıtayım 9. takımın kaptan yardımcısıyım gulüşü eskiden tanırım az manyaklıgımı çekmedi84 le başladıgım yolda ite kaka 69 la devam ediyorum (gülüş benden daha şişkodur dimi ama listelere dönmezse )
şaka bir yana kızlar listeler takım olmak çk önemli ne zaman izne çıksam kilo aldım bi rahatlık bir gevşeklik oluyor benimde aklım meyillli hep karbonhidrata
siz siz olun takımınıza sahip çıkın sadece kaptan yada yardımcı değil takımı yuruten birliktelik yoksa kaç kaptan degişir kaç yardımcı esas dostluk kurtarıyor
amma uzattım dimi
ahh çok geçmiş olsun bizde yaşadık onu biri bebekti 2-3 aylık sanırım diğeri 2 yaşındaydı aynı anda iki çocuk ağız Boğaz vücut heryerleri berbattı. Bol suda çıplak gezerek ve sabrederek atlattık. Allah şifa versin size deÇok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.
Çok mantıklı aslında. Benim de kafamda planlarım var da pazartesiyi bekliyodum. İyice bi düşünüp plan yapem dedimValla güzelim diyet gittiği gibi kilolar geri geliyor
Aman dikkat ipin ucunu salınca toparlamak zorlaşıyor
Biz takımda kurban bayramına hedef koyduk
Belki sizde yapabilirsiniz öyle bişey
kız korkuttun beniKizlar acil yardima ihtiyacim var. Şok olms durumdym
Deli buraya yazmıycan kime yazcan ay havalardayım şuan. Ben resmi inceledim göremedim ama sen silik te olsa gördüysen mutlaka vardır bişey. Yarın ilk iş kan ver. Bakalım Mevlam neyler :)Ya ben cok ozur dilerim. Diyet sayfasina neler neler yazdm. Cok ozur dilerim. Ben yarin gideyim ozaman hastaneye. Ozaman gidiyim soyliyim. Baksinlar ozaman. Eger yoksada tamam deris bekleriz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?