Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3temmuzda regl olcam. Ama bu ay 1 kere supheli olaraktan oldu.ondan snrada buraya yazdgm gibi kasik agrisi bel agrisi devam etti.sonra kesildi.ailemin yanina gittim.deniz kum gunes.daha bugun gldm.goguslerim sizladi. Reglm yakin dedm. Ama yumurtlama gunune denj geldgni fark etmistk. Sdce denemeydi.
Grip ve faranjit oldm.esimde ilac icmeden bir test yapalim. Zarar gelmesin dedi.test almstk.smdi yptm.esime suan bisey demiyorm.pazartesiyi bekliyim dimi.dogru degildir belkide

Ay ben birine sarilip aglamak istiyorum.
Dogru mudur bu test. Ben zarar vermemisimdir dimi.kotu bisey yapmamisimdir dimi. Allahim.
ilac kulanmamissan bisey olmaz canim keske yaninda olsaydim canim birlikte aglardik sevincten cok mutlu oldum senin adina canim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah

Ya ben cok ozur dilerim. Diyet sayfasina neler neler yazdm. Cok ozur dilerim. Ben yarin gideyim ozaman hastaneye. Ozaman gidiyim soyliyim. Baksinlar ozaman. Eger yoksada tamam deris bekleriz dimi.

Merhaba kizlar menum;

Sabah bir salatalik iki dilim ekmek zeytin ezmesi salam kahvalti

Oglen; sade maras dondurma

Aksam; haslanmis parmak kabak ve istifno otu

Gun ici iki lt su devami da gelir. :)

ilac kulanmamissan bisey olmaz canim keske yaninda olsaydim canim birlikte aglardik sevincten cok mutlu oldum senin adina canim hayirlisi ve sagliklisi olsun insallah
Cok tesekkur ederim. Cok sagol.suan icimi dokmeye ihtiyacim vardi. Ya cidden kocaman cok tesekkur ederim canim.
Hayirlisi ve sagliklisi canim insallah.amin guzel dualarin icin.

teşekkürler canım sakın bırakmayın aksine el birliği ile toparlanalim bir bıraktın mı insan bir daha adapte olamıyor izine bir ayrıldım hala listeye giremiyorum

slm kardeş takım olur mu canım bak biz nerelerden döndük takım tamamen göç etmişti bırakmak yok elimizden gelen her destegi sunarız

Yaa siz ne tatlısınız öyle mıncıklayasım geldi

ahh çok geçmiş olsun bizde yaşadık onu biri bebekti 2-3 aylık sanırım diğeri 2 yaşındaydı aynı anda iki çocuk ağız Boğaz vücut heryerleri berbattı. Bol suda çıplak gezerek ve sabrederek atlattık. Allah şifa versin size de

Valla güzelim diyet gittiği gibi kilolar geri geliyor
Aman dikkat ipin ucunu salınca toparlamak zorlaşıyor

Biz takımda kurban bayramına hedef koyduk
Belki sizde yapabilirsiniz öyle bişey
Çok mantıklı aslında. Benim de kafamda planlarım var da pazartesiyi bekliyodum. İyice bi düşünüp plan yapem dedim

Kizlar acil yardima ihtiyacim var. Şok olms durumdym
kız korkuttun beni

Ya ben cok ozur dilerim. Diyet sayfasina neler neler yazdm. Cok ozur dilerim. Ben yarin gideyim ozaman hastaneye. Ozaman gidiyim soyliyim. Baksinlar ozaman. Eger yoksada tamam deris bekleriz dimi.
Deli buraya yazmıycan kime yazcan ay havalardayım şuan. Ben resmi inceledim göremedim ama sen silik te olsa gördüysen mutlaka vardır bişey. Yarın ilk iş kan ver. Bakalım Mevlam neyler :)
Mutlu haberlerini ver bize. Canııımmmm arkadaşım benimm

chemistry_eng tebrik ederim hamilesin
OnDeryaa sorma sorma Allah dermansız vermesin diyelim canım
Kızlar menümü yazıyorum. Bizim listemizde 3 ana 3 ara öğün var
Sabah: 1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim Çavdarlı ekmek
Domates-salatalık
Ara: Light süte Türk kahvesi
Öğlen: 1 kepçe çorba
100 gr tavuk ızgara yağsız
Yağsız salata
2 y.k yoğurt
1 dilim ekmek
Ara: yarım muz(orta boy)
1/2 ç.b leblebi
Akşam:1 kepçe çorba
6 y.k nohut
2 y.k yoğurt
Yağsız salata
1 dilim ekmek
Ara :yarım muz
1/2 leblebi
Son öğün 21:00 da oldu suyu 2 yi tamamlar belki biraz geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…