Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tmm cnm takıldıgınn yerde söyle atarım benimkilerden değişiklik olur sanada

Harfiyen uyarsan çok faydalı cnm
Bende 3 sene önce baya verdim diyetisyenle
Spor ne durumda yapanbiliyormusun
Aynen harfiyen yapmak lazım. Aslımda biraz zımbalı biraz Leslie biraz mekik karışık yapmak istiyorum ama bu hafta biraz zor gibi hem kız hem oğlan hasta Çünkü. El ayak ağız diye bi hastalıkmış ama bizi kırdı geçti :/ yine de belll olmaz bu kiloları vermeye acayip heveslendim akşam kocayı markete götürdüm enginarlar domatesler salatalıklar aldım :))

Geçmiş olsun cnm
Tamam ufak ufak başlarsın spora çocuklar toparlandıkça
Süper hazırlıkta yapılmıs yarın menünü sabırsızlıkla bekliyorum
Bol su içmeyide unutma

Aksam uzeri menu yaziyim diye girmisim fakat unutmusum kaptanim simdi baktimda yazmamisim
Sabah
Omlet
1parca peynir
5tane zeytin
Domates salatalik
2bardak cay
Oglen
1bardak ayran
1tane nektari
Aksam
1kase bezelye
3catal makarna
1.5su
30 dakika yuruyus
1porsiyin meyve

Merhaba kizlar :)

Benimki bugun biraz cuma menusu bir oldu:)

Sabah esmer ekmekle kadar domates tost

Oglen domatesli eriste yogurtlu kizartma

Aksam ; tavada tavuk kanat

Aksam kalorili iceceklerr :) chemistry_eng

Bilgilerinize :)

Cnm akşam karbonhidrat fazla olmuş sanki hem bezelye hem makarna ama cuma haftaiçi daha dikkat edersin

Selam kızlar dünkü tartı faciasından sonra bu gün 64.5 çıktım. Nasıl sinirim bozuk anlatamam
Kaptanım sahgull ben mezun muyum devam ediyo muyum anlamadım
Vasfiyeteyzeniz canım hoş geldin takımımıza. Maşallah boy kilo güzel. Tabi senin mutlu olman esas olan. Bu azmi bırakma kısa sürede isteğine ulaşırsın umarım
Sporları bana etiketliyorsun

Kahvaltım 5 çatal peynir
1dilim domates
Yarım salatalık
1siyah zeytin

Allahtan evde ekmek yoktu. Sabah sabah kim alcak şimdi dedim. Kahvaltıyı hasarsız atlattım. Bi bitki çayı içebilirim şimdi

aRKADAŞLAR BENDE PAZARTESİDEN SONRA MENÜLERİMLE GELİYORUM İNŞ NE OLUR BURALAR KALABALIK OLSUN SABAH AÇKEN TAM 58 ÇIK TIM SURDA KALDI 4 KİLO VEREYİM GİTSİN BU AY İNŞ. 3 AKŞAMDIR SPORA GİDİYORUM İŞ ÇIKIŞI YARIM SAAT FAYDASI OLUR DİMİ SIKILAŞMAYA ÇOK SICAK HAVA FAZLASI OLMUYOR

Hoşbuldumm :) o zaman seni bolca etiketlemek dileğiyle diyeyim :))

524.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER

1. @Kahverengi211 ------------->>> % 1,09

TEBRİKLERRRR @Kahverengi211 bu hafta tek derecemiz sensin diğer yüzdeler çok düşük bence derece adil olmaz

Tesekkur ederim :) darisi herkesin basina. Yaz geldi bol terleme cok su icme artik biraz daha kolaylasir sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…