Vayy harikasın cnmGünaydın 3. Takım güzelleri
Yavrular uyanmadan önce 30 dk Leslie yaptım lütfen kayıtlara geçelim efendimOnDeryaa
Bişey kalmamış cnmson 500 gram kaldı inşallah bu hafta girebilirim veripte sonrasında bir daha izin falan yok bana
Canım koruma için bile menü çok fazlaSabah:
Kahvaltım 5 çatal peynir
1dilim domates
Yarım salatalık
1siyah zeytin
Ara: büyük fincan şekersiz Türk kahvesi
Öğle:
Yarım simit. Bi parça peynir
Ara: yeşil çay
Akşam:
Popeyes lokmalık tavuklardan 6-7 tane
3-5 patates kızartma yarım bardak fanta
Bi magnum
Bide yarısı öğlen yarısı ikindide bi haşlanmış mısır yedim
Su:3.5 litre
Valla defalarca tasinmis biri olarak isin cok zorGünaydınnnn
Ev toplamaya start verdim
Kolilerle boğuşuyorum
Yarında işte son haftam
Dua edinde kolay olsun hersey
Ayy evet inşallah teyze oluyoruz cnmYehhu teyze oluyorummm
Ahh kuzum hemde nasıl zorValla defalarca tasinmis biri olarak isin cok zorsahgull hem de bu sicaklarda. Alah kolaylik versin. Toplayip yeni eve esyalari attiktan sonra oyle de boyle de olur onemli olan toplanip cikmak. Kolay gelsinn
tasinma telasin dada gider canım o merak etme Allah yardımcın olsunBişey kalmamış cnm
Verirsin bu hafta
Benim çok fazlam var ama
Evime yerleşir yerleşmez başlıycam
Canım tebrik ederim. Ben sana yazmıştım kasıklarım ağrıyor dediğinde hamilemisn diye. Çünkü aynı belirtileri yaşamştm ben de. Hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.2.cizgi sizcede var mi
evet bende hatirkadim canim soylemistinCanım tebrik ederim. Ben sana yazmıştım kasıklarım ağrıyor dediğinde hamilemisn diye. Çünkü aynı belirtileri yaşamştm ben de. Hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.
bizde seni seviyoruz canim yaptigin teslerdede yine cikmis hayirlisi oldun tekrarKahsen sahgull BtRt OnDeryaa ve butun arkadaslarim tesekkur ederim ilginiz icin. Bugun gitmedik hastaneye.yarin regl gunum. Yarin olmazsam is cikisi hemen gidicez hastaneye insallah.
Kan testinin sonucuna gore diyet listesine devam ederiz kaptanim. Eger gercektende varsa ozaman Allah nasip ederse dogumdan sonra devam ederm.ama yoksa tam gaz devam diyete.
Dun aksam test ypmstm.bide sabah uyaninca yptm.
Sizleri seviyorum.sevincime uzuntume ortak oldunuz. Iyiki varsiniz.
Ya sizin yedikleriniz bana biraz az geliyor acaba uzun zamandır diyettesiniz ondan mı ya ben inşallah kilo verirmBugunku ilk menu benden
Sabah
haslanmis yumurta 5tane zeytin bir miktar lor domates salatalik 1bardak ada cayi
Ara meyve erik kayisi biraz uzum
Aksam
1tabak kiymali kabak 3tane kofte
Salata
2litre su
Hiç çorba sulu yemek olmayınva bağırsakta bi sıkıntı oluyor mu canım. Benim sindirm problemim var maalesef yaIyi aksamlar kizlar :) bugün ki menüm
Sabah
1 dilim tam b. ekmegi
1 yk şekersiz fıstık ezmesi
4 kayısı
Ara
Sade türk kahvesi
5 kiraz
Öğle
2 dolma
Salata
Sade soda
Akşam
1.5 avuç çiğ kuruyemiş
Soğuk yeşilçay
Su 3 lt yi bulur bugün spor 45 dk zumbaOnDeryaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?