Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım koruma için bile menü çok fazla
Kaçamakları sınırlaman lazım
Bak mezun oldun ama koruması en zor
Lütfen geri alma cnm ayların emeği var

Günaydınnnn

Ev toplamaya start verdim
Kolilerle boğuşuyorum
Yarında işte son haftam
Dua edinde kolay olsun hersey
Valla defalarca tasinmis biri olarak isin cok zor sahgull hem de bu sicaklarda. Alah kolaylik versin. Toplayip yeni eve esyalari attiktan sonra oyle de boyle de olur onemli olan toplanip cikmak. Kolay gelsinn

sahgull Allah kolaylık versin işin çok zor. Mart'ta taşındım bende tek başıma hasta hasta öyle zorlandım ki. Hem iş hem ev. kolay gelsin

Kahsen sahgull BtRt OnDeryaa ve butun arkadaslarim tesekkur ederim ilginiz icin. Bugun gitmedik hastaneye.yarin regl gunum. Yarin olmazsam is cikisi hemen gidicez hastaneye insallah.
Kan testinin sonucuna gore diyet listesine devam ederiz kaptanim. Eger gercektende varsa ozaman Allah nasip ederse dogumdan sonra devam ederm.ama yoksa tam gaz devam diyete.
Dun aksam test ypmstm.bide sabah uyaninca yptm.
Sizleri seviyorum.sevincime uzuntume ortak oldunuz. Iyiki varsiniz.

Eklentiler

• 20170702_091651-1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
Canım tebrik ederim. Ben sana yazmıştım kasıklarım ağrıyor dediğinde hamilemisn diye. Çünkü aynı belirtileri yaşamştm ben de. Hayırlı uğurlu olsn sağlıkla kucağına al inş.
evet bende hatirkadim canim soylemistin
Bu arada nasilsin neler yapiyorsun koruma nasil gidiyo

bizde seni seviyoruz canim yaptigin teslerdede yine cikmis hayirlisi oldun tekrar

Bugunku ilk menu benden
Sabah
haslanmis yumurta 5tane zeytin bir miktar lor domates salatalik 1bardak ada cayi
Ara meyve erik kayisi biraz uzum
Aksam
1tabak kiymali kabak 3tane kofte
Salata
2litre su

Bugunku ilk menu benden
Sabah
haslanmis yumurta 5tane zeytin bir miktar lor domates salatalik 1bardak ada cayi
Ara meyve erik kayisi biraz uzum
Aksam
1tabak kiymali kabak 3tane kofte
Salata
2litre su
Ya sizin yedikleriniz bana biraz az geliyor acaba uzun zamandır diyettesiniz ondan mı ya ben inşallah kilo verirm

Hiç çorba sulu yemek olmayınva bağırsakta bi sıkıntı oluyor mu canım. Benim sindirm problemim var maalesef ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…