Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kardes takım nasılsınız nasill gidiyor
Herkes bi yanda diyet filan kalmadı(kendi adıma diyim)
Ama siz süpersiniz. İyi bi dönüş yaptınız çok tebrik ediyoruz. @Ayuldız ımıza selamlar. Başarılarınızın devamını dilerim

Ama siz süpersiniz. İyi bi dönüş yaptınız çok tebrik ediyoruz. @Ayuldız ımıza selamlar. Başarılarınızın devamını dilerim
teşekkürler canım sakın bırakmayın aksine el birliği ile toparlanalim bir bıraktın mı insan bir daha adapte olamıyor izine bir ayrıldım hala listeye giremiyorum

slm kardeş takım olur mu canım bak biz nerelerden döndük takım tamamen göç etmişti bırakmak yok elimizden gelen her destegi sunarız

kendimi tanıtayım 9. takımın kaptan yardımcısıyım gulüşü eskiden tanırım az manyaklıgımı çekmedi 84 le başladıgım yolda ite kaka 69 la devam ediyorum (gülüş benden daha şişkodur dimi ama listelere dönmezse)
şaka bir yana kızlar listeler takım olmak çk önemli ne zaman izne çıksam kilo aldım bi rahatlık bir gevşeklik oluyor benimde aklım meyillli hep karbonhidrata
siz siz olun takımınıza sahip çıkın sadece kaptan yada yardımcı değil takımı yuruten birliktelik yoksa kaç kaptan degişir kaç yardımcı esas dostluk kurtarıyor

amma uzattım dimi

çok geçmiş olsun yaz geldi havuz hastalıkları başladı . hastalık el ayak agız baş gösteriyor havuza mı gittiniz yoksa çocuk oyun parkına mı top havuzlarından da bulaşıyor tez zamanda iyileşirler insallah

Çok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.

Geçmiş olsun cnm inş.çabuk toparlanır bebişler

Valla güzelim diyet gittiği gibi kilolar geri geliyor
Aman dikkat ipin ucunu salınca toparlamak zorlaşıyor

Biz takımda kurban bayramına hedef koyduk
Belki sizde yapabilirsiniz öyle bişey

Ağız içi yaraları nasıl vücutta da ciktimi

Iyi akşamlar kızlar:) menümü erkenden yazayim da akşam ağzıma birşeyler atmayayım

Sabah
2 dilim tam b. ekmeği
10 zeytin
Yeşillik
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
3 kuru hurma
1 tk fıstık ezmesi
Öğlen
2 dolma
3 kaşık salata
Ara
3 üçgen dilim karpuz
Akşam
1 kase sebze çorbası
Sade soda
Su 2.5 lt ye tamamlıyorum. Spor da yemeği sindirdikten sonra

Bu sıcakta öyle bi temizlik yaptım ki bi yerlerimden ter aktı resmen
Mutfak,oturma odası,yatak odası,kızın odası (çingene çadırı desek daha doğru) alt kat üst kat çamaşır as çamaşır yıka,yavrucukları yıka doyur uyut oynat,yemekleri yap... derken bunların spor sayılmaması acı acı oturdu içime

Kizlar acil yardima ihtiyacim var. Şok olms durumdym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…