- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
hadi hayirlisi canimGünaydın kızlar,
Diyetisyene başladım dün gittim listeye bugün itibari ile başlamış bulunmaktayım.
Herkes bi yanda diyet filan kalmadı(kendi adıma diyim)Merhaba kardes takım nasılsınız nasill gidiyor
teşekkürler canım sakın bırakmayın aksine el birliği ile toparlanalim bir bıraktın mı insan bir daha adapte olamıyor izine bir ayrıldım hala listeye giremiyorumHerkes bi yanda diyet filan kalmadı(kendi adıma diyim)
Ama siz süpersiniz. İyi bi dönüş yaptınız çok tebrik ediyoruz. @Ayuldız ımıza selamlar. Başarılarınızın devamını dilerim
slm kardeş takım olur mu canım bak biz nerelerden döndük takım tamamen göç etmiştiHerkes bi yanda diyet filan kalmadı(kendi adıma diyim)
Ama siz süpersiniz. İyi bi dönüş yaptınız çok tebrik ediyoruz. @Ayuldız ımıza selamlar. Başarılarınızın devamını dilerim
çok geçmiş olsun yaz geldi havuz hastalıkları başladı . hastalık el ayak agız baş gösteriyor havuza mı gittiniz yoksa çocuk oyun parkına mı top havuzlarından da bulaşıyor tez zamanda iyileşirler insallahAynen harfiyen yapmak lazım. Aslımda biraz zımbalı biraz Leslie biraz mekik karışık yapmak istiyorum ama bu hafta biraz zor gibi hem kız hem oğlan hasta Çünkü. El ayak ağız diye bi hastalıkmış ama bizi kırdı geçti :/ yine de belll olmaz bu kiloları vermeye acayip heveslendim akşam kocayı markete götürdüm enginarlar domatesler salatalıklar aldım :))
kendimi tanıtayım 9. takımın kaptan yardımcısıyım gulüşü eskiden tanırım az manyaklıgımı çekmedi84 le başladıgım yolda ite kaka 69 la devam ediyorum (gülüş benden daha şişkodur dimi ama listelere dönmezse )
şaka bir yana kızlar listeler takım olmak çk önemli ne zaman izne çıksam kilo aldım bi rahatlık bir gevşeklik oluyor benimde aklım meyillli hep karbonhidrata
siz siz olun takımınıza sahip çıkın sadece kaptan yada yardımcı değil takımı yuruten birliktelik yoksa kaç kaptan degişir kaç yardımcı esas dostluk kurtarıyor
amma uzattım dimi
Çok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.çok geçmiş olsun yaz geldi havuz hastalıkları başladı . hastalık el ayak agız baş gösteriyor havuza mı gittiniz yoksa çocuk oyun parkına mı top havuzlarından da bulaşıyor tez zamanda iyileşirler insallah
Geçmiş olsun cnm inş.çabuk toparlanır bebişlerÇok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.
Valla güzelim diyet gittiği gibi kilolar geri geliyorHerkes bi yanda diyet filan kalmadı(kendi adıma diyim)
Ağız içi yaraları nasıl vücutta da ciktimiÇok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.
Seni frenleyecekse öğünlerin yazıp fikir alabilirsin akşamda hepsini içtiğim su yaptığın sporla birlikte paylaşırsinKızlar paylaşabileceğimi öğünlerde mi paylaşayım yoksa gün sonunda toplu mu paylaşayım
Vücuda dökmedi ama ağız içi damak ve boğazınepey yara olmuş maalesefAğız içi yaraları nasıl vücutta da ciktimi
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim. Aslında hiç biri ama araya Bayram girdi ya bin tane insanla görüştük bi yerden bulaştı galiba. Kızın ateşi 39.8 lerde oğlan 38.8 lerde kaldı kaç gün ama bugün daha iyiler nihayet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?