- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
Süper cnm notlarımı aldımGünaydın güzeller. Sıcak havalar bol bol içimizi ısıtsın :) bu sabah tartıldım ve diyete kesin başlangıcı yapıyorum
Boy:168
Kilo:68.2
Hedefim:57 (burda kararsızım 57 de istediğim görüntü olmazsa 55 olabilir)
Hedefi zamanla yükseltiriz
Cnm sen mezun oldunSelam kızlar dünkü tartı faciasından sonra bu gün 64.5 çıktım. Nasıl sinirim bozuk anlatamam
Kaptanımsahgull ben mezun muyum devam ediyo muyum anlamadım
Vasfiyeteyzeniz canım hoş geldin takımımıza. Maşallah boy kilo güzel. Tabi senin mutlu olman esas olan. Bu azmi bırakma kısa sürede isteğine ulaşırsın umarım
Sporları bana etiketliyorsun
Tebrik ederim
Ama lütfen salma
Bi süre paylaş menülerini korumaya al
65 te sabitle kendini
Hadi bakalım cnm bekliyoruzaRKADAŞLAR BENDE PAZARTESİDEN SONRA MENÜLERİMLE GELİYORUM İNŞ NE OLUR BURALAR KALABALIK OLSUN SABAH AÇKEN TAM 58 ÇIK TIM SURDA KALDI 4 KİLO VEREYİM GİTSİN BU AY İNŞ. 3 AKŞAMDIR SPORA GİDİYORUM İŞ ÇIKIŞI YARIM SAAT FAYDASI OLUR DİMİ SIKILAŞMAYA ÇOK SICAK HAVA FAZLASI OLMUYOR
Aynen hedefe çok az kaldı
Canım iyiyiz şükürMerhaba kardes takım nasılsınız nasill gidiyor
Siz süpersiniz maşallah
Aynı durumdayım mervecimteşekkürler canım sakın bırakmayın aksine el birliği ile toparlanalim bir bıraktın mı insan bir daha adapte olamıyor izine bir ayrıldım hala listeye giremiyorum
Başlangıç kiloma döndüm nerdeyse
Evet baharımkendimi tanıtayım 9. takımın kaptan yardımcısıyım gulüşü eskiden tanırım az manyaklıgımı çekmedi84 le başladıgım yolda ite kaka 69 la devam ediyorum (gülüş benden daha şişkodur dimi ama listelere dönmezse )
şaka bir yana kızlar listeler takım olmak çk önemli ne zaman izne çıksam kilo aldım bi rahatlık bir gevşeklik oluyor benimde aklım meyillli hep karbonhidrata
siz siz olun takımınıza sahip çıkın sadece kaptan yada yardımcı değil takımı yuruten birliktelik yoksa kaç kaptan degişir kaç yardımcı esas dostluk kurtarıyor
amma uzattım dimi
Geçtin beni
Ama dönüşüm muhteşem olcak
Cnm motive etcekse öğünlerini paylaş resim bile atabilirsinKızlar paylaşabileceğimi öğünlerde mi paylaşayım yoksa gün sonunda toplu mu paylaşayım
Ama akşam toplu yaz mutlaka
Karpuzlar azalmış süperIyi akşamlar kızlar:) menümü erkenden yazayim da akşam ağzıma birşeyler atmayayım
Sabah
2 dilim tam b. ekmeği
10 zeytin
Yeşillik
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
3 kuru hurma
1 tk fıstık ezmesi
Öğlen
2 dolma
3 kaşık salata
Ara
3 üçgen dilim karpuz
Akşam
1 kase sebze çorbası
Sade soda
Su 2.5 lt ye tamamlıyorum. Spor da yemeği sindirdikten sonra
Ohh yansın yağlarBu sıcakta öyle bi temizlik yaptım ki bi yerlerimden ter aktı resmen
Mutfak,oturma odası,yatak odası,kızın odası (çingene çadırı desek daha doğru) alt kat üst kat çamaşır as çamaşır yıka,yavrucukları yıka doyur uyut oynat,yemekleri yap... derken bunların spor sayılmaması acı acı oturdu içime
Ayy ne korkuttun beni deliiiKizlar acil yardima ihtiyacim var. Şok olms durumdym
Ne güzel bişey
Kesinlikle var cnm tebrik ederim2.cizgi sizcede var mi
Kanda çıkar yarın bi kan ver
Saçmalama tabıkı bizle paylaşcaksınYa ben cok ozur dilerim. Diyet sayfasina neler neler yazdm. Cok ozur dilerim. Ben yarin gideyim ozaman hastaneye. Ozaman gidiyim soyliyim. Baksinlar ozaman. Eger yoksada tamam deris bekleriz dimi.
Bak biz sana demiştik hamile olabilirsin diyo yok demiştin
Hadi cnm kan ver hayırlı haberlerini bekliyoruz
Çok sevindim