- 3 Temmuz 2017
- 18
- 32
- 8
- 27
Ohh süper olmus cnmsahgull senin taşınmadan özendim bende ev detoksuna başladım :)) oda oda evde kullanmadığım ne barsa ayırıp heryerini dip köşe temizlemeyi düşünüyorum. Normalde haftalık kadın geliyor ama ben heves ettim bu sefer biraz da kalori yakarım en azından :) kıyafet dolaplarının olduğu odadan başladım ve tam 3 büyük boy çöp poşeti giyilmedik kıyafet ayıkladım. Bildiğimiz binalarım çöpünü alan büyük boy. Daha birde kızımın oğlumun dolapları yatak odası dolabı baza altı şifonyrler mutfak dolapları var. Ne kadar gereksiz fazla yaşıyormuşum bugün canlı gördüm. O kıyafetleri dört gözle bekleyenler varken ben 5 senedir orda öyle tutmuşum. Bu daha başlangıç :)))
Ya ben biraz kıyafet düşkünüydüm evlenmeden. Tabi o zamanlar 34-36 bedendim :))) öyle duruyordu hepsi. Sonra kızım oldu aileleri geç tüm sülale hediyeler yığdı sağolsunlar onlar da bi giyimlik oluyor hemen büyüyorlar oğlan bile 6 aylık oldu küçülenleri var. Çantalar ayakkabılar derken ev resmen dolmuş. Çoğu şeyin etiketi var yada bir iki kez giyilmiş. Yazık günah evde dursa ne olacak. Eşya Benimde çok azdır çok şükür salon orta sehpam bile Yok :) bide onla uğraşmayacağım. Artık bu evi adam etmem kaç gün sürer bilmiyorum :)Ohh süper olmus cnm
Hem bosu bosuna orda durmaz bi ihtiyacı olan kullanır hemde evin rahatlar
Benim felsemfem az eşya
Hiç sevmiyorum kalabalığı
İlk evlenirken yemek odası gümüşlük çok modaydı ayy one demiştim bardakları doldukmak için koca şeyi salonun ortasına koyamam
Annemin zoruyla konsolu aldım sadece masayla
Çok beğendim listeni canım proteini ni tık artırmak iyi olabilir naçizane fikrim. Öğlen yada akşam köfte balık hindi tavuk olsa süper ötesi olurgünaydın kızlar
menüm
Sabah
2 bardak ılık su
1 baradağı limonlu
Sabah 08:30
60 gr beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet domates
1 fincan yeşil çay
1 dilim lıght kepekli ekmek
Ara 10:30
Türk kahvesi
Öğle
8 yk susuz kuru fasulye
bol limonlu domates salatası
Ara30
3 kayısı
5 cig badem
Akşam 20:00
4 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı (diyetisyenim hafta iki gün tüketmemi önerdi akşam ekmeği yerine geçiyor. 3 yk=1 dilim ekmek)
Ara 22:00
1 adet salatalık
4 lt su
30 dakika yürüyüş
Süper cnmgünaydın kızlar
menüm
Sabah
2 bardak ılık su
1 baradağı limonlu
Sabah 08:30
60 gr beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet domates
1 fincan yeşil çay
1 dilim lıght kepekli ekmek
Ara 10:30
Türk kahvesi
Öğle
8 yk susuz kuru fasulye
bol limonlu domates salatası
Ara30
3 kayısı
5 cig badem
Akşam 20:00
4 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı (diyetisyenim hafta iki gün tüketmemi önerdi akşam ekmeği yerine geçiyor. 3 yk=1 dilim ekmek)
Ara 22:00
1 adet salatalık
4 lt su
30 dakika yürüyüş
Cnm tost zorunlu sanırım kahvaltıya vaktin varsa yapsan daha iyi olurMerhaba canlar dunku menum;
Sabah yarim tost
Ogle; peynirli salata iki dilim esmer ekmek
Aksam; cicek dolmasi kucuk kiymali yogurtlu 5 tane
Gun ici iki lt su
SüperrrKizlar bugun spor salonuna yaziliyorum. :))) insallah istikrarli bir sekilde giderim :)
Ya evet tost biraz zorunlu neden cunku kahvaltiya 3 dk bile ayiramiyorum. Yedigim tostlar ya da ekmek aralari kucucuk :)Cnm tost zorunlu sanırım kahvaltıya vaktin varsa yapsan daha iyi olur
Herkese merhabalar ben bu takimdan mezun olmustum kaptanim hatirladin mi beni o gunden sonra hayatimda degisiklikler oldu bi oglum daha oldu mesela simdi 1 aylik hamileligimde cok kilo aldim tekrar takima donmek istiyorum mümkün mü yaklasik 15 kilo vermem lazim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?