Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sahgull senin taşınmadan özendim bende ev detoksuna başladım :)) oda oda evde kullanmadığım ne barsa ayırıp heryerini dip köşe temizlemeyi düşünüyorum. Normalde haftalık kadın geliyor ama ben heves ettim bu sefer biraz da kalori yakarım en azından :) kıyafet dolaplarının olduğu odadan başladım ve tam 3 büyük boy çöp poşeti giyilmedik kıyafet ayıkladım. Bildiğimiz binalarım çöpünü alan büyük boy. Daha birde kızımın oğlumun dolapları yatak odası dolabı baza altı şifonyrler mutfak dolapları var. Ne kadar gereksiz fazla yaşıyormuşum bugün canlı gördüm. O kıyafetleri dört gözle bekleyenler varken ben 5 senedir orda öyle tutmuşum. Bu daha başlangıç :)))

Ohh süper olmus cnm
Hem bosu bosuna orda durmaz bi ihtiyacı olan kullanır hemde evin rahatlar
Benim felsemfem az eşya
Hiç sevmiyorum kalabalığı
İlk evlenirken yemek odası gümüşlük çok modaydı ayy one demiştim bardakları doldukmak için koca şeyi salonun ortasına koyamam
Annemin zoruyla konsolu aldım sadece masayla

günaydın kızlar
menüm
Sabah
2 bardak ılık su
1 baradağı limonlu

Sabah 08:30
60 gr beyaz peynir
5 adet zeytin
1 adet domates
1 fincan yeşil çay
1 dilim lıght kepekli ekmek

Ara 10:30
Türk kahvesi

Öğle
8 yk susuz kuru fasulye
bol limonlu domates salatası

Ara 30
3 kayısı
5 cig badem

Akşam 20:00
4 yk bamya yemeği
3 yk bulgur pilavı (diyetisyenim hafta iki gün tüketmemi önerdi akşam ekmeği yerine geçiyor. 3 yk=1 dilim ekmek)

Ara 22:00
1 adet salatalık

4 lt su
30 dakika yürüyüş

Ya ben biraz kıyafet düşkünüydüm evlenmeden. Tabi o zamanlar 34-36 bedendim :))) öyle duruyordu hepsi. Sonra kızım oldu aileleri geç tüm sülale hediyeler yığdı sağolsunlar onlar da bi giyimlik oluyor hemen büyüyorlar oğlan bile 6 aylık oldu küçülenleri var. Çantalar ayakkabılar derken ev resmen dolmuş. Çoğu şeyin etiketi var yada bir iki kez giyilmiş. Yazık günah evde dursa ne olacak. Eşya Benimde çok azdır çok şükür salon orta sehpam bile Yok :) bide onla uğraşmayacağım. Artık bu evi adam etmem kaç gün sürer bilmiyorum :)

Çok beğendim listeni canım proteini ni tık artırmak iyi olabilir naçizane fikrim. Öğlen yada akşam köfte balık hindi tavuk olsa süper ötesi olur

Süper cnm
Bakliyatlı baya demekki vücudu şaşırtmak mı istiyor acaba vardır bir bildiği

Merhaba hanımlar,

Dün sarjim bitmisti, şarj aletimde bozuldu, girip yazamadım.
Gülşah cim bidi bidi konuşurum ben.
Her bir halti yazarım. Bikarsiniz benden normalde :)))

Dün akşam yemegim:
-3 kofte
-Yarım dilim biftek
-Yağsız tuzsuz salata

Bugün kü kahvaltim:
-2 küçük boy yumurta
-1 dilim peynir
-Dereotu, maydanoz, domates
-Çeyrek simit
-1 fincan tarçınlı sut

Eşime ve kızıma patates kizartmistim
Göz hakkı kızlar 2 tanecik minnaklardan yedim.

Dün biraz leslie yaptım.
Yanlarim için egzersiz yaptım.
Karnimi içime çekip bırakıyorum.
Eskiden manken olan bi öğrencim vardı.
O söylemişti.
Karnınızi içine çekip bırakın hocam diye.
Mekik etkisi yapıyor.
40 taneden sonra bi yanmaya başlıyor varyaaa...
Mekik cekemeyenlere tavsiye ederim.

Selamlar kızlar öyle yoğunum kii bu sıcaklar klima satışı patladı nefes alamıyorum inanın zar zor şimdi biraz fırsat buldum hemencecik geldim ama bakıyorum beni hiç merak eden olmamış :)

sahgull kaptanım Allah kolaylık versinn zordur taşınmak
@Kkli_kadin kadın geçmiş olsun cnm çocuklarına ve mezuniyetin hayırlı olsunn çok sevindimm :)
chemistry_eng ayyy kuzumm benimm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah

Yeni gelen üyelerimiz hoşgeldiler bu arada bende bu takımın müdaivimlerindenimm 50 kgma düşüp mezun olan 1 sene takım kaptanlığı yapıp şimdi yardımcılığa devam ederek gidiyorum ayrıca ara ara diyet yapıp kilo alımımı durduyorum

Herkese merhabalar ben bu takimdan mezun olmustum kaptanim hatirladin mi beni o gunden sonra hayatimda degisiklikler oldu bi oglum daha oldu mesela simdi 1 aylik hamileligimde cok kilo aldim tekrar takima donmek istiyorum mümkün mü yaklasik 15 kilo vermem lazim da

Hoşgeldinn cnmm aynı dönemlerde yarışıyorduk mezun olduktan sonra bayağı kayboldunn tabikii gel her zaman yerimizz var :)

Kızlar merhaba
Şuan disardayim.
AVM ye geldik kızımla.
Zeytinyağlı ve salata tabağı yaptım onu yiyorum.

1 kaşık mantar
2 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kaşık közlenmiş patlıcan

Sanırım kizimdan bi tane de köfte yiyeceğim.
Çok fena koktu:)))

Deli yürüdüm bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…