Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

4 lt su

Fazla su zararlı değil mi?

Eve daha yeni geldim.

Yarım biftek
1 Küçük tabak Bamya
Yedim.

Saati geciktirdim.

Bugün 2 lt su içtim.

O kadarrrr çok yürüdüm ki..
Ayaklarım feci agriyor.
Hayatım kaydı yaa..

Teyze olcam ben, pıtırcık yeğenime birsuru alışveriş yaptım.
Sonra kızımla gezdim
Sonrada pazara gittim
Pazar arabasını almadan çıkmıştım tabii ve elimde o kadar ağırlıkla (bizim eve doğru bayağı dik gıcık o bir yokuş var) iyi spor oldu valla..

Öncelikle hoşgeldin canım sporlarını dk olarak belirtir misin not alıyorum hepsini. Haftalık spor birincimizi seçiyorum :)

Merhaba güzel hatunlar. Nasılsınız bakalım 160 mesaj okudum birsürü alıntıladım tel. Çaldı bi baktım hepsi uçmuş
Beni soranlardan Allah razı olsun.
chemistry_eng Esram canım arkadaşım hakkında hayırlısı olsun çok sevindirici bi haber. İlk iş iyi bi dr araştır sürekli gitceksin içine sinen biri olsun. İlerde dr değişmek sıkıntı oluyo çünkü.
@sahgull kaptanım Allah kolaylık versin valla hep aklımdasın naaptı neetti nasıl toplanacak diye. Elden de bişe gelmiyo ki @bayandipali akşam menüsü sadece süt görünce aa dipalinin menüsü bu dedim hakkat senmişin. Özlettin kendini. Naptın herşey yolunda mı. @Sismaniye canım nasılsın seni görmek ne güzel. Eşinle ne haledesiniz. Daha iyi misin.
Yeni gelen arkadaşlarımız hoş geldiniz Sefa'lar getirdiniz. Sporlarınızı dk olarak yazarsanız memnun olurum beni etiketliyorsunuz
Mezun oldum kilo aynı. Ama görüntüde bariz bi fark var. Yağlanma olarak o da günde iki dondurma ve dikkat etmememin cezası tabi çok normal
Kortizon iğnelerim bitti yeni bi emar çektiler dün götürdüm sonucu bizim yapabileceğimiz bişey Yok (cesaret edemiyorlar zaten 3 kez ameliyat olduğumdan risk almak istemiyorlar maalesef)
Prof. Görsün o karar versin üzgünüm dedi dr. ((( artık hiç umudum kalmadı. Allah beterinden korusun. Ayağa kalktım şuan yatalak değilim en azından çok şükür ama üzülüyorum işte eve çocuklara yetemeyince.
Diyet namına bişey Yok maalesef. O konuda başım eğik size karşı. Biraz toparlanıp bi detoks yapıcam inşallah. Spor çizelgemizi tutuyorum hiç merak etmeyin sporlarınızı aksatmayın. Hepinizi öpüyorum. Kendinize iyi bakın. Yeni arkadaşlar kaynaşın bol bol yazın bakem

Canım sana 60 dk spor yazdım haberin olsun. Zannımca iyi ter atmışsındır

Çok çok geçmiş olsun.Hiç canını sıkma Alahtan ümit kesilmez. Stres tüm hastalıkların başı iyi düşünelim iyi olsun.ben diş hekimliği öğrencisiyim direk tıpın içinde değilim ama az çok aynı sistemde işliyorlar. Sağlık sektörü her gün kendini yeniliyor ama içindeki herkes aynı şekilde uyum sağlayamıyor.Bilmiyorum belki daha önce belki bir çok doktora gitmişte olabilirsin ama bence araştırıp farklı doktorların görüşlerinide mutlaka al. Insallah en kısa zamanda toparlayacağına eminim ben

Çok teşekkür ediyorum desteğin için. 5 farklı doktora gittim. Hiçbiri iç açıcı konuşmadı maalesef ağrıyı dindirecek bişey yapan da olmadı henüz. Arkadaşlar bilir kıpırdamadan yattığım günleri. Kortizon iğneleri. Bio enerji. Ftr. Maalesef çözüm olamıyorlar. Alışıyorum artık kabullenmem gerek belki de.

Canım sana 60 dk spor yazdım haberin olsun. Zannımca iyi ter atmışsındır
12 buçukta çıktım evden ve 6 da geldim, sadece 1 saati yol ve yemek için oturdugumu düşünürsek 1 saatten çok çok fazla. Hemde agirliklarla :))

Ayrıca geçmiş olsun.
Rahatsızlığını bilmiyorum ama biraz atlatabilmissin anladığım kadarıyla.
Rabbim acil şifalar versin insaAllah.

Şimdi şöyle ki: spor amaçlı olmayan günlük yürüyüşler market çarşı vs spor dk olarak saymıyoruz çünkü tempomuz düşük çocuklar vs. Olmuyo işte. Ama sen dik yokuş diyorsun ağırlıklar diyorsun. Fenaa sıcakları da sayarsak bayaa kalori yakmışsındır o yüzden 30 mu 60 mı yazsam dedim 60 yazdım kendi insiyatifimi kullanıp ta. Ama normalde böyle şeylere sık rastlsmazsınız söyliyim
Çarşı pazar gezmesini spordan yazmayın kendinize kâr sayın geçin. Ama parka ormana koşuya tempolu yürüyüşe çıkarsınız o zaman canımı yiyin emi :))))

İyi dileklerin için teşekkürler bu arada :)))

Çok zor zamanlar geçirmişsin insallah bu sıkıntıları da en kısa zamanda atlatırsın

3. TAKIM YENİ ÜYE LİSTESİ

Vasfiyeteyzeniz : başlangıç tarihi 30/06/2017, baş. Kilosu: 68.2 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 14/07/2017

M minnakkk : başlagıç tarihi 02/07/2017 , baş.kilosu: 76,3 , hedef kilosu : 55 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

PembeMakaron : başlangıç tarihi 03/07/2017, baş.kilosu : 75 , hedef kilosu : 65 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@Polyannanin amca kizi : başlangıç tarihi 03/07/2017 , baş.kilosu : 54 , hedef kilosu :46 , listeye girebileceği tarih 21/07/2017

@olvidos : başlangıç tarihi 05/07/2017 , baş.kilosu: 77 , hedef kilosu : 60 , listeye girebileceği tarih: 21/07/2017

ınşallah işe yarar canım bende cacık yemeyı dusunuyum akşamları bu arada afıyet olsun

afıyet olsun canım gayet guzel

Çokoprens çok gereksiz olmus cnm
30 dk spor cezan var cnm ne istersen yapabilirsin

Tatlım ilk menü
Ama karbonhidrat ağırlıklı olmus
Mantı cıss
Öğünlerine protein eklemelisin
Genel anlamada az
Ama mümkün oldugunca kızartılmış şeyleri ve şekerli içecekleri tercih etme cnm
Karpuzlar fazla olmus cnm
Ama akşamla dengelemişsin sporda var süper
4 lt su

Fazla su zararlı değil mi?
Havalar çok sıcak cnm içiliyor çoğu terle atılıyor zaten
Cnm menülerini toplu halde yazarsan daha iyi olur yorum için
Iyı akşamlar kızlar bugunku menum
Sabah
1tane kucuk gozleme
5tane zeytın
Salatalık
Ara
Turk kahvesı
3tane erık
Akşam
1kase cacık
2lıtre su

Gözleme olmamış cnm
Ama gün içindende çok az yemişsin

Canım sen anlının akıyla mezun oldun zaten
Biraz dinlen koruma için devam edersin
Ama sen bizim kaptan yardımcımızsın bizi mümkün oldugunca yanlız bırakma kuzum
Sağlık konusunda konustuk zaten moral bozmak yok

Merhaba kizlar bugunku menum;

Sabah omlet salatalik bir dilim ekmek peynir

Oglen; taze fasulye cacik bir dilim ekmek

Aksam; sarimsakli yogurtlu semizotu yemegi pirincli

Gun ici 1,5 lt su sade turk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…