Kızlar merhaba
Şuan disardayim.
AVM ye geldik kızımla.
Zeytinyağlı ve salata tabağı yaptım onu yiyorum.
1 kaşık mantar
2 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kaşık közlenmiş patlıcan
Sanırım kizimdan bi tane de köfte yiyeceğim.
Çok fena koktu:)))
Deli yürüdüm bugün.
Arkadaşlar special k fileks hakkında ne düşünüyorsunuz diyet için uygun bir yiyecek mi?
Evet ayni donemdeydik tekrardan kilo vermem lazim o zaman an itibariyle burdayim artikHoşgeldinn cnmm aynı dönemlerde yarışıyorduk mezun olduktan sonra bayağı kayboldunn tabikii gel her zaman yerimizz var :)
Evet ayni donemdeydik tekrardan kilo vermem lazim o zaman an itibariyle burdayim artik
Demek ki işe yarıyorBen onu değil de nestle nesfit yemiştim ilk 3 gün akşamları normal yemek sadece sabah ve öğlen nesfit 1 haftada 2,5 kg vermiştim
KOLAY GELSİN CNMSelamlar kızlar öyle yoğunum kii bu sıcaklar klima satışı patladı nefes alamıyorum inanın zar zor şimdi biraz fırsat buldum hemencecik geldim ama bakıyorum beni hiç merak eden olmamış :)
sahgull kaptanım Allah kolaylık versinn zordur taşınmak
@Kkli_kadin kadın geçmiş olsun cnm çocuklarına ve mezuniyetin hayırlı olsunn çok sevindimm :)
@chemistry_eng ayyy kuzumm benimm hayırlı olsunnn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah
Yeni gelen üyelerimiz hoşgeldiler bu arada bende bu takımın müdaivimlerindenimm 50 kgma düşüp mezun olan 1 sene takım kaptanlığı yapıp şimdi yardımcılığa devam ederek gidiyorum ayrıca ara ara diyet yapıp kilo alımımı durduyorum
AAA CNM HATIRLAMAM MIHerkese merhabalar ben bu takimdan mezun olmustum kaptanim hatirladin mi beni o gunden sonra hayatimda degisiklikler oldu bi oglum daha oldu mesela simdi 1 aylik hamileligimde cok kilo aldim tekrar takima donmek istiyorum mümkün mü yaklasik 15 kilo vermem lazim da
GÜZEL CNM AFİYET OLSUNKızlar merhaba
Şuan disardayim.
AVM ye geldik kızımla.
Zeytinyağlı ve salata tabağı yaptım onu yiyorum.
1 kaşık mantar
2 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık közlenmiş kırmızı biber
1 kaşık közlenmiş patlıcan
Sanırım kizimdan bi tane de köfte yiyeceğim.
Çok fena koktu:)))
Deli yürüdüm bugün.
CNM ACİL DURUMLARDA KURTARICI OLABİLİRArkadaşlar special k fileks hakkında ne düşünüyorsunuz diyet için uygun bir yiyecek mi?
CNM SUANKİ GÜNCEL KİLONU VE HEDEF KİLONUDA YAZARMISINHerkese merhabalar ben bu takimdan mezun olmustum kaptanim hatirladin mi beni o gunden sonra hayatimda degisiklikler oldu bi oglum daha oldu mesela simdi 1 aylik hamileligimde cok kilo aldim tekrar takima donmek istiyorum mümkün mü yaklasik 15 kilo vermem lazim da
Simdi 77 kiloyum hedef kilom 60 sonrasinda guncelleyebilirim cok kilo vermem lazim cokCNM SUANKİ GÜNCEL KİLONU VE HEDEF KİLONUDA YAZARMISIN
şu bildiğimiz kocaman yuvarlak çokoprens mi ?sABAH
YARIM TOST KAŞARLI KETÇAP MAYONEZ YOK İÇİNDE
1 AYRAN
ÖĞLEN
1 TABAK YEŞİL MERCİMEK
3 HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 ADET ÇOKOPRENS
dÜNDE AKŞAM YEMEĞİNDE SADECE SÜT İÇTİM BU AKŞAMDA HEDEFİM ÖYLE İNŞ DEĞİŞMEZ
DİYETE DEVAM ÖZELLİKLE AKŞAMLARI KAÇAMAK YOK BAKALIM
Demek ki işe yarıyor
KOLAY GELSİN CNM
KIZ KAÇKERE SORDUM AŞKOLSUN
AMA BİZİ İHMAL ETMEEE
Akşam sadece süt içince çok acıkmıyor musunuz sonra?sABAH
YARIM TOST KAŞARLI KETÇAP MAYONEZ YOK İÇİNDE
1 AYRAN
ÖĞLEN
1 TABAK YEŞİL MERCİMEK
3 HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY
1 ADET ÇOKOPRENS
dÜNDE AKŞAM YEMEĞİNDE SADECE SÜT İÇTİM BU AKŞAMDA HEDEFİM ÖYLE İNŞ DEĞİŞMEZ
DİYETE DEVAM ÖZELLİKLE AKŞAMLARI KAÇAMAK YOK BAKALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?