Ay kızlar bu diyet iyi hoş da sürekli yemek hazırlama yemek yeme işi pek yorucu ya. Bide öyle bi işe kalkıştım ki evde aman aman iki çocukla iyi halt ettin demiyorum desem yalan olur :) ama İşler bitince epey rahatlayacak evin içi. Zor olan ev iki katlı in çık çocukları dıyor kendi öğünlerini kaçırma falan derken akşam baygınım resmen. Cuma gününe güzel bi farkım olsa bari. Bide @sahgull sevgili kaptaniçem :) 14 ünde dahil olabiliyorum ya hani neden nu cuma değil kural böyle mi merak ettim :))
Stajyer işçi :))2 hafta deneme süresi var cnm 3.cuma girebiliyorsun ancak listeye :)
Görümcemle birlikte başladık diyete diyet sayesinde yemek yapmayı öğreniyor :))
Görümcemle birlikte başladık diyete diyet sayesinde yemek yapmayı öğreniyor :))
Bazlama cıss dolma da pirinçli ise cıs akşam içtiğimiz meyve suları şeker deposu olarak geri dönüyor malesef
KahvaltI
Kendi yaptığımız ince bazlama ekmeğinin yarısı bir kaç dilim peynir ve karpuz.
Öğle yemeği yiyemedim.
Akşam yemeği
3 kıymalı dolma.
Ara öğün
1 dilim şeftali
Dün içtiğim 1 bardak kendi yaptığım karpuz -limon suyunun geri kalanı. -yarım bardaktan az-
30 dk kondüsyon bisiklet. 20 dk egzersiz.
güzel menü cnm öğün atlamamak diyette önemli öğle arasında iki kutu ayran ya da süt içsen olurdu.Merhaba hanimlar
Kahvaltım:
-3 zeytin
-azcik peynir
-domates dereotu maydanoz bi büyük tabak
-1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği yiyemedim.
Kızımı kursa götürdüm.
2 saat dersi vardı bende dışarda sürekli yürüdüm kurşun bahçesinde tempolu olarak.
1.5 saat yürümüş oldum.
Akşam yemeği:
Bi tabak bamya
2 parça kanat
Bu saate kadar 2 lt suyu bitirdim.
Daha devam ederim.
Acikirsam da tarçınlı süt içerim bi bardak.
Sutcum yeni geldi, bugün yoğurt mayalayacagim.
Aralarda yoğurt yerim artık.
hadi bakalım bende sporu düzenli hale getirmeliyim artık.>Bugün egzersiz planlıyorum bakalım bende sabitleştim sanki ya gitmiyor durdu
hadi bakalım bende sporu düzenli hale getirmeliyim artık.>Bugün egzersiz planlıyorum bakalım bende sabitleştim sanki ya gitmiyor durdu
Bazlama cıss dolma da pirinçli ise cıs akşam içtiğimiz meyve suları şeker deposu olarak geri dönüyor malesef
tşk ederim cnmÇok güzel cnm
Kahvaltıda içtim. Bazlama bildiğin bazlamadan değil ,kafanda nasıl canlandığını tahmin edebiliyorum. Lavaş ekmeğinden daha ince küçük porsiyon yedim. Dolma da kıyma ağırlıklı pirinçli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?